Zgomot portbagaj
Moderator: Echipa Tehnica
Zgomot portbagaj
De la o vreme incoace imi bate ingrozitor ceva in portbagaj. Am crezut k janta de la roata de rezerva se loveste de caroserie,am pus un burete sub ea.....nici un rezultat. Am incercat sa "izolez" si cutia cu scule....la fel....nici un rezultat. Ce sa mai incerc,de unde ar putea veni zgomotul ? Deja devine foarte enervant.
Sa te mai uiti la ceva: Haionul in partea de jos are o masca de plastic (afara, cea cu manerul). Ea este fixata de metalul haionului un partea de sus cu ceva (nu stiu ce ca nu se vede), iar in partea de jos cu 4 dibluri de plastic.
E.... ar trebui sa fie fixata masca, pentru ca de fapt, daca tragi putin de ea, o sa vezi ca de fapt se misca, chiar daca nu ushor, dar se misca. La gropite nu o sa auzi nimic, dar la socuri un pic mai mari, o sa o auzi ca si o bubuitura, dar nu de metal, ci altfel, infundata. Ca si cum ai avea ceva greu care este aruncat in portbagaj.
Eu am vb cu cei de la ATS, si mi-au spus ca asa este sistemul, si ca cele din reprezentata fac la fel. Corect, si la alea este la fel, ca am tras eu de ele.
Dar, asa cum este nu este bine. Cand o sa ma duc din nou la ei (si o sa fie in curand), probabil o sa ma cert din nou cu ei, sa rezove chestia asta. Este defect de proiectare, dar nu este treaba mea pana la urma.
/Spor
E.... ar trebui sa fie fixata masca, pentru ca de fapt, daca tragi putin de ea, o sa vezi ca de fapt se misca, chiar daca nu ushor, dar se misca. La gropite nu o sa auzi nimic, dar la socuri un pic mai mari, o sa o auzi ca si o bubuitura, dar nu de metal, ci altfel, infundata. Ca si cum ai avea ceva greu care este aruncat in portbagaj.
Eu am vb cu cei de la ATS, si mi-au spus ca asa este sistemul, si ca cele din reprezentata fac la fel. Corect, si la alea este la fel, ca am tras eu de ele.
Dar, asa cum este nu este bine. Cand o sa ma duc din nou la ei (si o sa fie in curand), probabil o sa ma cert din nou cu ei, sa rezove chestia asta. Este defect de proiectare, dar nu este treaba mea pana la urma.
/Spor
Nu stiu tata ca m-am uitat in portbagaj si nu e mare lucru pe acolo...
Oricum, zgomotul de la ciorapei a fost rezolvat cu soricei... ingenioasa tare chestia...
V-am promis poze, dar pe noroiul asta... ma rog, ideea e ca acum nu mai face,
in schimb, intr-adevar, ocazional aud un zgomot in portbagaj, exact asa cum il descrie Onacus,
ca si cum ar fi ceva greu care se balangane pe acolo... mai investighez... ;)
Oricum, zgomotul de la ciorapei a fost rezolvat cu soricei... ingenioasa tare chestia...
V-am promis poze, dar pe noroiul asta... ma rog, ideea e ca acum nu mai face,
in schimb, intr-adevar, ocazional aud un zgomot in portbagaj, exact asa cum il descrie Onacus,
ca si cum ar fi ceva greu care se balangane pe acolo... mai investighez... ;)
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Am mai descoperit o sursa de greierasi care par sa vina de la portbagaj. Balamalele de la spatarul banchetei din spate! Am gasit si rezolvarea: infasurarea sistemului de prindere al spatarului cu banda izolanta (mai multe straturi). Sper sa va fie de folos aceasta idee,eu am scapat de "greierasii" insuportabili din portbagaj.