Unde este produs ?
Moderator: Echipa Tehnica
Unde este produs ?
Aveti idee unde este ansamblat/fabricat C4?
THX
THX
Re: Unde este produs ?
DeeJayU scrie:Aveti idee unde este ansamblat/fabricat C4?
THX
Franta/Franta.
Nu cred ca erau atatea probleme daca componentele erau din turcia
Stiu ca in Spania(am gasit eticheta la chestia aia rabatabila de la portbagaj unde scria made in spain Mendelay co. ceva de genu) si sau Franta.Gasesti pe forum discutii despre sau cum sa gasesti dupa indicativul de pe portiera unde e fabricata.A mea e in china ,facuta de maestrul betiv comanda speciala (glumeam
)

Stiu ca in Spania(am gasit eticheta la chestia aia rabatabila de la portbagaj unde scria made in spain Mendelay co. ceva de genu) si sau Franta.Gasesti pe forum discutii despre sau cum sa gasesti dupa indicativul de pe portiera unde e fabricata.A mea e in china ,facuta de maestrul betiv comanda speciala (glumeam

Cautati pe Google Earth: Citroen! O sa va duca exact la fabrica din Franta! Si acolo, in parcare, veti vedea C4 Coupe la greu.. Alea se disting dupa luneta ;) ...
Se mai vad C3 si C1.. Buburuzele!
E buna si tehnologia asta la ceva...
PS: La fel se vede si la BMW, undeva prin Germania.. Mercedes... La fel!
Si la Pitesti, vezi Loganele...
Se mai vad C3 si C1.. Buburuzele!
E buna si tehnologia asta la ceva...
PS: La fel se vede si la BMW, undeva prin Germania.. Mercedes... La fel!
Si la Pitesti, vezi Loganele...

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”