Salutare!
Am gasit un Citroen BX 19TZI neimatriculabil!
As putea sa pun un motor diesel (1.7) pe caroseria aia?
Merci mult!
Merge Diesel pe CITROEN BX 19TZI
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
-
- simpatizant
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Sunt sigur ca am mai spus-o de cateva ori:
Pe o caroserie din seria a2-a se poate utiliza orice motor din gama fara a modifica suportii in nici un fel.
In concluzie, poti monta fara probleme ansamblul motor 1.7D+cutie pe un 19TZI.
Poti sa-mi spui te rog la ce bani ai gasit Tzi-ul?
PS. Ca sa-ti raspund la o intrebare mai veche, masina neinmatriculata pe care am luat-o eu nu are nici un act.
Pe o caroserie din seria a2-a se poate utiliza orice motor din gama fara a modifica suportii in nici un fel.
In concluzie, poti monta fara probleme ansamblul motor 1.7D+cutie pe un 19TZI.
Poti sa-mi spui te rog la ce bani ai gasit Tzi-ul?
PS. Ca sa-ti raspund la o intrebare mai veche, masina neinmatriculata pe care am luat-o eu nu are nici un act.
-
- simpatizant
-
- simpatizant
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Caroserie
Din cite stiu eu trebuie sa ai actul de provenienta al caroseriei(actul de vama),factura fiscala si o declaratie pe proprie raspundere la notariat.Cel mai bine ar fii totusi sa te duci la reprezentanta RAR din orasul tau si sa-i spui problema unui inspector de la omologari(trebuie sa-i dai ceva)
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Marian are dreptate. Primul lucru de facut este sa iti gasesti pe cineva la RAR. Altfel risti sa ramai cu banii dati degeaba.
Pretul de 600E pare corect. Trebuie sa tii seama si de ce primesti la banii astia. In mod normal, TZI-ul este echiparea de top la break-uri.
Motorul m-ar putea interesa pe mine, dar am promis ca nu mai cumpar nimic inainte de a vopsi masina.
Pretul de 600E pare corect. Trebuie sa tii seama si de ce primesti la banii astia. In mod normal, TZI-ul este echiparea de top la break-uri.
Motorul m-ar putea interesa pe mine, dar am promis ca nu mai cumpar nimic inainte de a vopsi masina.
-
- simpatizant
-
- simpatizant
Salutare!
Am mai gasit un BX de prin 88 da' e tot pe benzina!
Masina arata impecabil,e un BX 14 RE si nu e nici break.
Asta din ce serie o fi?
Cind au inceput sa fabrice seria a 2 a de BX-uri? (am inteles ca pe seria a 2 se poate schimba motorul fara modoficari).
Multumiri anticipate!
P.S.
Cere vreo 600 Euro, da sper sa o scot mai ieftin.
Cam cit o merita?
Mai am o intrebare: planetarele se nimeresc de la benzina pe diesel? Ca ale mele sunt ca pe duca!
Am mai gasit un BX de prin 88 da' e tot pe benzina!
Masina arata impecabil,e un BX 14 RE si nu e nici break.
Asta din ce serie o fi?
Cind au inceput sa fabrice seria a 2 a de BX-uri? (am inteles ca pe seria a 2 se poate schimba motorul fara modoficari).
Multumiri anticipate!
P.S.
Cere vreo 600 Euro, da sper sa o scot mai ieftin.
Cam cit o merita?
Mai am o intrebare: planetarele se nimeresc de la benzina pe diesel? Ca ale mele sunt ca pe duca!
-
- simpatizant
Pai in Craiova sunt 2 frati care dezmembreaza BX-uri. Pe unu il cheam Dan.
Au un teren pe undeva prin Bresti, dar nu stiu exact unde (taica-meo se ocupa de masina) si acolo le dezmembreaza . Eu am luat de la ei un telescop si am dat un milion pe el.
In general eu nu prea am incredere in ei,asa ca ai grija, daca nu te pricepi cit de cit ar putea sa iti traga teapa (mie vroia sa imi vind unparbriz exfoliat si fisurat si inceraca sa ma fraiereasca ca nu are nimic).
O sa ma interesez si o sa iti zic adresa exacta.
Mai sunt unii pe la iesire din Craiova, dincolo de Metro care dezmembreaza masini dar nu stiu sigur daca au Citroen.
Daca mai ai ceva de intrebat scrie-mi pe mail : robertsanda2001@yahoo.com.
Au un teren pe undeva prin Bresti, dar nu stiu exact unde (taica-meo se ocupa de masina) si acolo le dezmembreaza . Eu am luat de la ei un telescop si am dat un milion pe el.
In general eu nu prea am incredere in ei,asa ca ai grija, daca nu te pricepi cit de cit ar putea sa iti traga teapa (mie vroia sa imi vind unparbriz exfoliat si fisurat si inceraca sa ma fraiereasca ca nu are nimic).
O sa ma interesez si o sa iti zic adresa exacta.
Mai sunt unii pe la iesire din Craiova, dincolo de Metro care dezmembreaza masini dar nu stiu sigur daca au Citroen.
Daca mai ai ceva de intrebat scrie-mi pe mail : robertsanda2001@yahoo.com.