Astra vs C4 vs Golf

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Aledar1199
simpatizant

Mesajde Aledar1199 » Dum 07-Ian-2007 19:06

Salut.

sincer recomand C4 1.6 hdi jungle. (berlina)
pretul este in jur de 17k.

masina este super!

motive:

drum austria (viena) 1100 km (total 2200)
doua plinuri :) 120 litri motorina.
viteza pe autostrada 130-150 cu pilot automat. in masina eram 5 persoane, cu bagaje.

deci, consum super.

calitate interior, excelenta! un singur plastic nu ma satisface.(ma refer la plasticul ce inconjoara zona cetrala cu cdplayer clima etc)

singura problema este ca scaunul soferului este prea mare pt mine :)
am fundul prea mic pentru el :)

dimineata cand plec la serviciu, ma mai trezesc ca stau 1 minut si ma uit la ea si sunt in continuare uimit de cat de bine arata exteriorul.

un sfat din partea mea (eu nu am vrut sa ascult asta si acum regret un pic)

nu lua masina neagra. se vad zgarieturile pe ea foarte ura :)

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Dum 07-Ian-2007 19:32

dai polish pt zgarieturi
merita masina culoarea asta...daca era un galben sau rosu viu, ma mai gandeam la nregru (azi a fost o zi frumoasa, si cu masina curata) arata exceptional masina...poate fi ori selecta (ornamentele cromate pe culoarea neagra ii dau o aura luxoasa) ori agresiva...niste jante mai mari cu suspensii mai joase si-ar face treaba, dar ar suferi la gropile si bordurile noastre :roll:
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

gonty
simpatizant

Mesajde gonty » Dum 07-Ian-2007 19:39

Dupa cum se poate vedea din semnatura, vreau si eu un C4. De ce? Foarte simplu. Este singura masina care mi-a "soptit ceva" atunci cand am vazut-o. Senzatia avuta atunci cand m-am asezat la volan a fost urmatoarea:

"Se facea ca m-a pus cineva intr-un fotoliu foarte comod, dupa care a inceput sa construiasca masina in jurul meu".

Si pentru ca m-am hotarat sa-mi schimb masina (Logan-ul din semnatura), am fost si am studiat mai multe variante.

Cele germane sar din schema, intrucat sunt reci si impersonale, cu un design care nu-mi spune nimic iar ca parte tehnica.... Daca sunt asa de buni si au masini atat de fiabile, de ce nu alearga in WRC? Imi este usor sa demonstrez fiabilitate pe soselele din Germania :D . Au avut o incercare prin Skoda (ca sa nu se faca de ras in mod direct) si............????????????????

Alti candidati foarte seriosi ar fi fost Focus sau Peugeot, insa aici design-ul interior este inferior lui C4.

Singura masina care mi-ar fi placut in afara lui C4 era Noul Civic. Insa aici taxele vamale o fac o varianta mai putin tentanta.

In concluzie, ieri fiind 6 ianuarie si implinind 40 de ani, am fost si am dat comanda.
Si pentru ca vreau ca aceasta masina sa o tin mai mult timp (poate chiar sa devina si de epoca :heart:), i-am facut o configuratie ceva mai speciala:
C4 berlina, Sx Pack, 2.0 HDI, cutie manuala 6 trepte, rosu lucifer, faruri Bi Xenon directionale, scaune incalzite, pavilion vitrat, alarma, mp3, detector obstacole fata-spate, jante aliaj 17”, inchidere supercentralizata, aproximativ 23,512 Euro.
Din cate am inteles, voi avea de asteptat. Ma apuca jalea.....................

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 07-Ian-2007 20:00

Scump da bun :D... Sa o stapanesti sanatos!!

dannastasa
simpatizant

Mesajde dannastasa » Dum 07-Ian-2007 20:16

scump :shock: dar merita!!! te asteptam la intalnirile noastre din Iasi si felicitari pentru alegerea facuta.

george
pasionat

Mesajde george » Dum 07-Ian-2007 20:49

Felicitari. Si bravo ca nu te-ai lasat si ti-ai comandat tot ce ai poftit... Ti-ar fi parut rau dupa.
Asteptarea e lunga dar merita- macar o ai cum vrei tu!

Aledar1199
simpatizant

Mesajde Aledar1199 » Lun 08-Ian-2007 12:15

am uitat sa metionze ceva...

regret totusi cu adevarat ca am cumparat masina asta.
trebuia sa iau cu pavilion vitrat... :D

aviz amatoriloar, sa nu faceti greseala facuta de mine

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 08-Ian-2007 12:28

eh, deja sa iei plafon vitrat e la nivel de lux. si trebuie atentie la culoare. pe negru nu cred ca ar fi mare diferenta, dar pe alb sau gri arata mortal acel plafon vitrat...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

tibi
just curious

Mesajde tibi » Sâm 03-Mar-2007 17:30

DMX scrie:-ce motorizari , te-ar interesa , toate cele 3 modele enumerate de tine au o gama foarte larga de motorizari atat diesel cat si pe benzina
-vrei motor mai puternic cu mai putine dotari , sau un motor ceva mai slab cu mai multe dotari ???
-eu am condus C4 1.4 si Golf 5 1.4 , ca finisaje in interior as alege Golful , ca design exterior as alege fara sa ezit C4
-ca service nu as alege nici C4 nici Golf , as alege astra fara sa ma gadesc
-sincer GTC e o masina fff frumoasa , si as alege-o dar are si ea dezavantajele ei !!!
-aici toti o sa-ti spuna ca C4 iz the best ...dar nu te lua dupa ei , sunt oameni care isi adora , iubesc masinile

va salut pe toti,ca si proprietar de golf(cei drept 4) tin sa-ti spun ca intretinerea la el e destul de mare si nejustificata(ca un exemplu toyota avensis 1,6 are revizie de 3,5 mil,la golful meu 5-6 mil pe aceleasi consumabile,de ce?).la capitolul siguranta nu stiu cat de rezistent e un c4 in fata golfului,am avut accidente cu el si pot sa zic ca tabla si plasticele de pe golf sunt de neam prost.
cu un oarecare regret o sa ma despart cat de repede de golf,pt un c4 coupe.sunt incantat de design,pretul dotarilor fata de ''nemtoaice'',care te fac sa bagi mana adanc in buzunar.

tibi
just curious

Mesajde tibi » Sâm 03-Mar-2007 23:55

Aledar1199 scrie:am uitat sa metionze ceva...

regret totusi cu adevarat ca am cumparat masina asta.
trebuia sa iau cu pavilion vitrat... :D

aviz amatoriloar, sa nu faceti greseala facuta de mine

din cate am inteles,ar trebui sa astepti cam 3 luni

gonty
simpatizant

Mesajde gonty » Dum 04-Mar-2007 08:55

Ei, uite ca la mine nu este asa....
Dupa 2 luni de asteptare (comanda pe 6 ianuarie - de ziua mea :D ) joi a ajuns in tara la Curtici, vineri am achitat-o, luni se va da ordinul de deplasare la Suceava si.... sper ca vineri sa ma duc sa o ridic.

dannastasa
simpatizant

Mesajde dannastasa » Dum 04-Mar-2007 09:45

super... sa ne intalnim sa o vedem si noi :D .

gonty
simpatizant

Mesajde gonty » Dum 04-Mar-2007 10:28

Bineinteles ca va trebui sa fiu la intalniri! De abia astept. :lol:

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”