franele foarte slabe
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Inainte de a-mi lua C1 am testat un P 107. Si tin minte ca frana foarte bine. Am remarcat si eu ca dupa ce mi-am luat C1 parca nu mai este la fel de eficienta frana. Sigur, nu a fost o diferenta foarte evidenta, dar observabila.
Pana acum in trafic am avut de 2 ori ABS-ul intrat in functiune, o data pe drum uscat, alta data pe drum ud. Si-a facut cu brio datoria.
Dar este clar ca la C1 trebuie sa apesi nu gluma pe frane!
Pana acum in trafic am avut de 2 ori ABS-ul intrat in functiune, o data pe drum uscat, alta data pe drum ud. Si-a facut cu brio datoria.
Dar este clar ca la C1 trebuie sa apesi nu gluma pe frane!
foarte bine mirceab ca ai rezolvat problema, ca mai aveam un pic si incepeam sa dau in bolala lui sac-sac ca mie imi tin franele dar nu ca la celelate masini, pan' la urma este o masinutza de oras, unde se considera ca se circula cu 50 km/h
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)
Multumesc Mirceab. O alta intrebare pentru tine: cat a durat operatiunea?
Siguranta mi se pare si mie cea mai importanta. Repet ce am mai spus. Eu am testat si un Peugeot 107 si parca avea frane mult mai bune ca la C1. Voi vedea cum pot regla si eu franele.
Poate era bine ca Citroen sa recheme masinile si sa regleze franele.
Siguranta mi se pare si mie cea mai importanta. Repet ce am mai spus. Eu am testat si un Peugeot 107 si parca avea frane mult mai bune ca la C1. Voi vedea cum pot regla si eu franele.

Felicitari Ma bucur ca ai rezolvat
Da, FETCOM Suceava sunt foarte buni si sunt deschisi cu clientii
Instalatiile de testare ale lor sunt foarte noi si baietii priceputi. In sfarsit un service CITROEN adevarat
Cati km ai acum?
Un alt aspect interesant - benzina de 99+ de la Petrom - face din C1 o mica racheta...
Da, FETCOM Suceava sunt foarte buni si sunt deschisi cu clientii
Instalatiile de testare ale lor sunt foarte noi si baietii priceputi. In sfarsit un service CITROEN adevarat
Cati km ai acum?
Un alt aspect interesant - benzina de 99+ de la Petrom - face din C1 o mica racheta...
Salut 
O sa radeti, am pupat usor pe unul in fund la semafor
De la 50 km/h, am apreciat ca este spatiu berechet de oprit, am franat si pe ultima portiune a intrat ABS-ul (pe jos uscat). Rezultatul ? poc Recunosc, am fost berbec si nu am tras de volan.
Daune aparente nici una nici la mine nici la cel din fata. Cred ca am mai avut 7-8 km/h cand l-am lovit.
La o examinare mai atenta am vazut urmatoarele:
- Numarul stramb
- Un plastic de 10cm pe 20 cm cu un burete negru pe margine l-am gasit in motor atarnand in zona radiatorului de aer conditionat si l-am scos. O sa-i fac o poza mai tarziu poate imi spune cinvea la ce folosea. Cred ca era doar un deflector de aer ceva.
(am si piese de schimb acum
)

O sa radeti, am pupat usor pe unul in fund la semafor

De la 50 km/h, am apreciat ca este spatiu berechet de oprit, am franat si pe ultima portiune a intrat ABS-ul (pe jos uscat). Rezultatul ? poc Recunosc, am fost berbec si nu am tras de volan.
Daune aparente nici una nici la mine nici la cel din fata. Cred ca am mai avut 7-8 km/h cand l-am lovit.
La o examinare mai atenta am vazut urmatoarele:
- Numarul stramb
- Un plastic de 10cm pe 20 cm cu un burete negru pe margine l-am gasit in motor atarnand in zona radiatorului de aer conditionat si l-am scos. O sa-i fac o poza mai tarziu poate imi spune cinvea la ce folosea. Cred ca era doar un deflector de aer ceva.
(am si piese de schimb acum