Viitor posesor de C4 (?)

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

george
pasionat

Mesajde george » Sâm 09-Dec-2006 13:54

DMX scrie:Eu nu inteleg un lucru de ce la echiparea SX -> MP3 costa doar 63 de euro ,iar la pachectul SX pack - MP3 costa 125 euro ???????

Pai ban la ban trage.. Daca tot ai bani pentru SX pack atunci poti sa dai mai mult!
Lasind gluma la o parte, poate e alt MP3 player.

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Lun 18-Dec-2006 16:08

Salutare!
Este adevarat ca a trecut mult timp de cand nu am mai "trecut" pe aici insa am avut o perioada in care efectiv am stat sa caut informatii despre masini, despre banci si asa mai departe si sper ca asta sa fie o scuza plauzibila :wink:
Poate o sa va dezamagesc dar spre surprinderea mea, pasiunea pentru opel nu m-a lasat sa aleg alta masina. Am luat hotararea finala in favoarea gtc-ului chiar in ziua in care trebuia sa merg sa depun dosarul pt C4. Poate ca am facut bine, poate am facut rau. Nu stiu. Imi place in continuare C4 dar ma sperie gandul ca nu voi mai avea opel si nu e ok. Eu sunt mai conservator, poate de moda veche si faptul ca nu voi mai avea acel lucru in comun cu prietenii de pe clubopel m-a speriat, la propriu vorbind. Alt aspect mai este acela ca nu stiu cum se va comporta un citroen dupa cativa ani. Ma refer si la buna functionare si la pretul lui, si la obisnuirea mea cu el si la....
Consider ca fiecare are o marca de suflet si stiti cum este. Pasiune pentru o marca. De aston eram sigur dar iata ca e vorba si de opel. Aia e!
Drept urmare, am ales un GTC cu nivel de echipare cosmo care are ca dotari aproximative urmatoarele: EBD, ESP, TC, BC, MP3, scaune sport piele/textil, bixenon, jante 16, opc line 1, volan opc, oglinzi rabatate electric (fitze :D ), clima si multe alte prostii. Pretul este 12900 CIP.
Oricum, imi pare bine ca v-am "cunoscut". Mi-am dat seama ca sunteti niste oameni ok si daca nu va deranjeaza, voi mai trece pe aici gandindu-ma ca puteam avea C4 si ar fi fost bine sau rau.
Toate bune.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 18-Dec-2006 16:11

Nu pot sa iti zic decat felicitari..Astra GTC ar fi masina pe care as alege-o daca nu ar fi C4.
Poate mai dai si pe la noi, sa ne zici una alta despre GTC. Ce motor are masina, si cat trebuie sa astepti pt ea?

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 18-Dec-2006 16:23

-ce motor ?? 1.4 ?? ca la pretul ala si cu atatea dotari nu prea cred ca e alt motor !!!
--good chooise !! fff frumos !!! ai grija de el si mai treci si pe la noi !!!

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Lun 18-Dec-2006 16:43

Da. Motorul este de 1.4. Asi fi putut sa aleg 1.6 oricand insa vreau masina frumoasa de oras, economica :D Motorul de 1.6 ia 12 lejer in oras.
Am ales culoarea alba si va veni versiunea cu facelift deci, masina va arat cam asa(insa displayul va fi monocrom):
Imagine Imagine
Imagine

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 18-Dec-2006 16:47

Frumoasa, dar aia imi pare un pic modificata...Cel putin e prea pe burta ca sa fie stock? Sau nu?

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 18-Dec-2006 16:50

Matrixu scrie:Frumoasa, dar aia imi pare un pic modificata...Cel putin e prea pe burta ca sa fie stock? Sau nu?

Cea din poza are jante de 17" si e un model cum nu au cei de la Opel, ci sint aftermarket. Si nu numai jantele sint aftermarket..

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Lun 18-Dec-2006 16:53

Eu tocmai asta am vrut sa subliniez prin acele poze. Kitul acela este opc line 1 pe care eu l-am comandat. Evident ca n-o sa am acele roti insa imaginea per ansamblu cam aia este.

george
pasionat

Mesajde george » Lun 18-Dec-2006 17:29

Felicitari si sa o stapinesti sanatos si fara probleme! Masina e foarte frumoasa. Volanul va fi ca in poza?
Stiu ca e optica diferita si gusturile nu se discuta, dar eu prefer o masina care merge mai sportiv (adica un motor mai puternic, fara kituri de caroserie) in detrimentul uneia care doar arata sportiv.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 18-Dec-2006 17:54

eventual sa ne dai si noua un link cu pozele reale de la masina ta: int / ext
merci
si sa stapanesti fericit masina
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Lun 18-Dec-2006 17:54

Ai dreptate george. Mie insa daca imi place aspectul unei masini deja si-a facut pe jumatate treaba, poate mai mult. De motor , nu vad de ce nu asi fi multumit atata timp cat nu vreau sa ma duc la curse ci doar sa ma deplasez economic. Volanul din poza este OPC si in consecinta asa va arata si cel de pe masina. Sambata am vizualizat live niste kituri si niste volane si am ramas uimit! :oops: Isi merita toti banii. Apropo, pretul de lista al volanului este de doar 100E.
Am uitat sa precizez. Masina vine in 4 luni :shock: pentru simplul fapt ca din belgia unde este fabricata pleaca in germania la OPC si apoi vine in ro.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 18-Dec-2006 18:03

-Asteptam cu interes poze si pareri , chiar daca este un opel !!!
-asteptare placuta , oricum perioada asta e ceea mai grea
- in cazul in care nu ti-ai facut user , iti recomand cu mare caldura http://www.astraclub.ro/

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Joi 28-Dec-2006 13:21

Merci la toti de urari.
@DMX Sunt user pe astraclub de putin timp si acolo, la fel ca si aici, am gasit oameni maturi dpdvdr al gandirii ceea ce este ok. De fapt, ca sa ma exprim complet, clubul meu de suflet este clubopel romania dar deja unii membrii ma dezamagesc cumplit :? Anyway
Altele in care activez/am activat sunt: vwforum, alfaclub, bmwclub, bmwforum, AMOC si cam atat :D Problema este ca unele cluburi sufera de subiectivism in exces si multe complexe. Nu agreeaza intrusii :wink:

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Joi 28-Dec-2006 15:29

@ love4cars Ai dreptate in ceea ce privesc cluburile alea.Eu am zis ca daca o sa imi iau alta masina tot aici voi ramane(asta daca ma vor mai primi :) ) pt ca nu sunt oameni batuti in cap cu fixuri sau indoctrinati.Bafta cu masina si sa nu ai probleme.

love4cars
just curious

Mesajde love4cars » Dum 04-Mar-2007 19:07

Salut baieti :)
Chiar daca noi nu ne dam seama, timpul trece si iata-ne de la momentul in care va intrebam ce masina sa aleg, la momentul in care masina a sosit si, asa cum am promis, am postat niste poze. Masina merge super, consuma foarte putin :D , se infige binisor si in concluzie sunt multumit. Despre aspect va las pe voi sa ziceti.

PS, Daca cineva considera ca am pus prea multe poze, sau prea mari, aceste se pot sterge fara supaprare :D Ideea este ca-mi cer scuze de pe acum daca am incalcat vreo regula. Numai bine!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine