BX-ul meu e impecabil tehnic si optic (interiorul parca e nou),doar mici zgarieturi la caroserie (stau la bloc si masina sta in parcare) adus din Germania in 1997 , e varianta cu toate accesoriile posibile la 19GTI , am multi clienti la 1800 euro ,dar nu il vand.
Am vazut eu ce BX-uri au luat colegii nostri . Poate confundam notiunea de impecabil!
O masina impecabila trebuie sa functioneze aproape ca una noua. Din cate stiu eu majoritatea BX-urilor de pe forum au avut probleme.
Ce inseamna impecabil la mine : Masina sa fie f. bine inchegata , sa nu trancane nimic , totul sa se auda infundat la trecerea peste denivelari , tinuta de drum perfecta ,fara trepidatii nici la viteza maxima , motor silentios si vanjos (la GTI) , interior original si in perfecta stare (nu imbatranit si ars de soare) ,fara crapaturi sau pete de murdarie , timonerie perfecta (fara jocuri ) ,sa functioneze toate accesoriile ,etc.
DACA se gaseste vreun BX in starea asta la 1000 EURO eu personal cumpar 2!
Poate se gasesc chilipiruri dintrastea la oameni care poate au multi bani si nu pot evalua corect ceea ce vand.

DECI KADIX : Cat mai ieftin inseamna dupa cum zicea si NICUM o masina fara prea multe dotari si cu un istoric mai putin fericit ,poate cu multe probleme. BX-urile f. bune ,care au fost ingrijite de fostii proprietari au pretul justificat si sunt mai scumpisoare. Si nu oricine cumpara BX! Eu am 9 ani de cand ma ocup de aceste masini si stiu ce inseamna un Citroen in stare f. buna. O sa dai 1000 euro si in perioada urmatoare o sa descoperi o gramada de lucruri care nu o sa-ti placa si o sa vrei sa le faci ! CU BANI normal . Si uite asa poate o sa ajungi si la 1000 euro sa bagi in masina. Nu uita ca o vopsire profesionala costa intre 600-1000 euro in functie de vopsea si de mester, dar masina va arata ca noua . Daca esti un utilizator normal ,care nu are pretentii de la o masina si care nu se pricepe la mecanica poti sta linistit intr-un BX de 1000 euro. Nici nu vei observa eventualele anomalii in functionarea masinii.

Iubesc confortul si puterea...... C5 III Hydractive 3+ vs Volvo S70 T5.... 300Cp