Merci pentru oferta, daca nu reusesc sa obtin manualul de la ATS (am vorbi azi cu ei) poate fac si eu o copie dupa al tau.
John
Moderator: Echipa Tehnica
stupidisco scrie:daca poate cineva sa-mi raspunda la niste intrebari...vreau sa stiu daca geamurile laminate sunt din standard la toate versiunile, ca aici parerile sunt impartite, si cum e cu parfumul ala odorizant..e la toate versiunile optional sau la cea de baza X nu exista? multumesc
stupidisco scrie:si pe mine ma framanta niste chestii..de fapt framantat e mult spus..dar asa..chestii de detaliu...de pilda la varianta X in unele locuri am vazut k au oglinzile in culoarea caroseriei, in alte locuri nu, am citit undeva k parfumul vine indiferent de versiune, altii zic ca nu. Matrixu eu am vazut un C4 coupe Enterprise care arata oribil ala intr-adevar e chel dar e masina comerciala. insa nu cred k arata rau fara proiectoare, bara cred k e la fel ca la enterprise si nu e urata...doar baraeu am facut comanda pe 26 aprilie si acum astept sa vina din vama deci o s-o am sper in 2 saptamani. jenti nu i-am pus am inteles k nu se merita pe drumurile din buc
kata scrie:Matrixu, de ce 1.4 16V?
parerea mea e ca 1.6 16V e minimul necesar pentru masina asta.
Efortul e mare pentru motoarele asa mici atunci cand vrei sa mergi si tu cu masina...se vede ca la >150km/h sufera.![]()
eu daca as avea bani, la <2.0 nici nu m-as uita.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori