caseta directie Xsara Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
caseta directie Xsara Picasso
de cateva zile am constatat ca "amprentez" parcarile cu ceva ce picura din zona motorului. mers la un mecanic, hop pe elevator si a constatat ca pierde pe la caseta de directie. cica trebuie schimbata. voi credeti ca e normal la 60000 km sa se intample asa ceva? unde gasesc una noua si cam care ar fi scorurile? e stresant... merci, citroen!
Salut,
Problema tipica xsara,...
Si a mea facea la fel, pe la 70K km incepuse; vezi topicul meu;
Am schimbat doar valva pinion distributie de la caseta de directie;
Doar 11 milioane distractia; Si lucrat doar cu ATS ca e problema finuta;
Toata caseta de directie e peste 25 mil
Poate ai oringurile (garniturile de la conducte) proaste si scapi cu 2 Roni;
Daca se scurge din partea superioara dinspre/de langa axul volanului nu mai ai ce face; trebuie schimbat valva pinion cel putin;
A trebuit sa astept 1 luna sa vina din Franta;
Acum e OK( am depasit putin 100K Km)
Nasol moment; dar pica din cand in cand cate ceva....
Grigoret
Si a mea facea la fel, pe la 70K km incepuse; vezi topicul meu;
Am schimbat doar valva pinion distributie de la caseta de directie;
Doar 11 milioane distractia; Si lucrat doar cu ATS ca e problema finuta;
Toata caseta de directie e peste 25 mil
Poate ai oringurile (garniturile de la conducte) proaste si scapi cu 2 Roni;
Daca se scurge din partea superioara dinspre/de langa axul volanului nu mai ai ce face; trebuie schimbat valva pinion cel putin;
A trebuit sa astept 1 luna sa vina din Franta;
Acum e OK( am depasit putin 100K Km)
Nasol moment; dar pica din cand in cand cate ceva....
Grigoret
grigoret scrie:Salut,
Grigoret
am fost ieri la CHAMPION. si ei au zis initial ca sunt oringurile de vina. au schimbat 2 (unu rosu, altul verde), dar n-a fost sa fie asa. de ce sa fie simplu cand poate fii complicat?!?
mi-au dat un scor la toata caseta de directie de 34 mil (fara TVA), si s-au gandit ca pot schimba doar valva de comanda (cam asa ceva...) cu "doar" 16 mil (fara TVA)! piesa poate veni in max. 10 zile. acum sed si cuget...
Incredibil cei de la Champion; Sa inteleg ca te-au taxat cu 70Roni in cunostinta de cauza ... degeaba ?
Tot la ei am fost si mi-au schimbat oringurile fara efect; manopera a fost de 70 Ron;
Apoi am revenit au vazut ca nu era de acolo si mi-au dat verdict ca toata caseta tb schimbata; Nu auzisera inca de valva pinion...
Tot la ei am fost si mi-au schimbat oringurile fara efect; manopera a fost de 70 Ron;
Apoi am revenit au vazut ca nu era de acolo si mi-au dat verdict ca toata caseta tb schimbata; Nu auzisera inca de valva pinion...
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”