Accesorii montate la dealer dupa cumparare!

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

rad0
simpatizant

Accesorii montate la dealer dupa cumparare!

Mesajde rad0 » Mie 21-Mar-2007 19:23

salutare
ma tot gandesc ca la varianta pe care am luat-o "ice pack" sa mai adaug ceva..masina momentan fiind "full- option" :D (adica cele 4 optiuni disponibile)...ma gandeam la un senzor de parcare , un xenon sau bluetooth...ati incercat ? cat costa ? se pot pune dupa cumparare ? vreau totul original citroen pus tot de ei in garantie..nu cu tot felul de carkit-uri bluetooth ca sa umpli masina de fire si de tampenii lipite sau alte aiureli....ce parere aveti?

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Mie 21-Mar-2007 22:10

aiureli pot face si cei de la citroen :( cand te duci sa ti le monteze stai pe langa ei si intreaba-i daca ai nelamuriri :wink:

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Mie 21-Mar-2007 22:25

Deci daca alarma din montata din fabrica costa 145 euro si cea cumparata de la dealer dupa cumpararea masinii costa 1800 de lei cu montaj inclus fa tu un calcul cat costa xenoanele alea, sau senzorul de parcare cumparate de la snapanii de la ATS & Co.Cu banii astia pe imbunatatiri post buy, mai bine iti iei o masina serioasa, nu un budget car like C4 Ice Pack

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Mie 21-Mar-2007 22:26

Scuze , sau un Urban Jungle ca al meu.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 21-Mar-2007 23:03

da, te asigur, e cea mai paguboasa treaba echiparea after market cu accesorii originale citroen la ats... au niste adaosuri incredibile 100% 200% lejer...tre sa castige si motoriceanu de-o ciorba.

niste exemple de la xsara: scut metalic >600 ron, cotiera centrala 230 euro, priza 12V parca 40 ron, set proiectoare 900 ron, maciulie schimbator 350 ron, stickere praguri > 100 ron, stergatoare sport >150 ron parca... poate au mai facut reduceri ceva, dar nu cred, noul sediu a inghitit multi bani si acum trebuie recuperati de la fraieri ...
mda, si alarma + covorase 900 ron, uitasem
Cosmin
high energy music expression

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 22-Mar-2007 10:57

@rad0: xenon nu inseamna doar alte becuri ci o intreaga instalatie in spate, inclusiv reglaj automat al farurilor pe inaltime ca sa nu-i orbesti pe aia din fata. Cel putin la xenon, sfatul meu e sa o lasi cu halogene. C4 are faruri bune. O varianta foarte buna ar fi sa pui becuri Philips NightGuide. Diferenta fata de becurile stock e 50% in plus, la aceeasi putere consumata, deci nu are nimeni nimic de comentat cu privire la garantie & stuff.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

vladut_v
simpatizant

Mesajde vladut_v » Joi 22-Mar-2007 12:22

Cateva rectificari:

Pentru alarma, recomand service-ul District din Brasov. Cu maxim 200 Euro ai alarma cu montaj.

Ornamentele praguri (diverse culori) gasesti pe la 190-200 RON

Covorasele de cauciuc speciale C4, 240 RON

rad0
simpatizant

Mesajde rad0 » Joi 22-Mar-2007 19:15

nicum scrie:@rad0: xenon nu inseamna doar alte becuri ci o intreaga instalatie in spate, inclusiv reglaj automat al farurilor pe inaltime ca sa nu-i orbesti pe aia din fata. Cel putin la xenon, sfatul meu e sa o lasi cu halogene. C4 are faruri bune. O varianta foarte buna ar fi sa pui becuri Philips NightGuide. Diferenta fata de becurile stock e 50% in plus, la aceeasi putere consumata, deci nu are nimeni nimic de comentat cu privire la garantie & stuff.

stiu ce inseamna instalatie cu xenon 8) , chiar consuma la aproape jumatate energie fata de becurile normale ..in jur de 35 w , intr-adevar nightguide e o varianta buna insa mult sub xenon...stiu ca astea ar costa mult insa ma gandesc la bluetooth si senzori cel mai mult..nu cred sa fie mai mult decat dublu fata de pretul ca si accesoriu la echiparea masinii
- pe covorase originale citroen c4 am dat 1,6 mil chiar de la reprezentanta...poate la voi acolo aveti adaosuri mari ..cei de la craiova mi-au placut f mult ...pe langa oferta de "ice pack" le-am zis ca nu le iau masina decat daca imi fac inca o reducere ...si va spun ca mi-au mai scazut 278 eur la pretul ddp...

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 22-Mar-2007 22:57

dimabogdan scrie:Deci daca alarma din montata din fabrica costa 145 euro si cea cumparata de la dealer dupa cumpararea masinii costa 1800 de lei cu montaj inclus fa tu un calcul cat costa xenoanele alea

Iti recomand dealerul (si service-ul) din brasov daca vrei alarma.

Oameni buni, va inteleg ca sinteti din bucuresti si va place sa stati pe acolo, insa luati in calcul si o iesire la munte intr-un weekend si faptul ca nu toti cei care vind citroen sint niste hoti, banditi, retarzi si mincatori de ckt. Interesati-va si in provincie cit costa una-alta, mai ales ca din bucuresti pina la brasov faci cam cit dintr-un capat in altul al cucurestiului la o ora de virf. Din ce-mi spuneti voi aici nu pot decit sa ma bucur ca nu am de-a face cu ATS .

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 22-Mar-2007 23:49

e aerul mai curat la brasov sau noi astia din bucuresti suntem mai prosti?
fara suparare, de ce sa facem 200 km pana la brasov cand in bucuresti sunt doua service-uri ATS si ambele ofera servicii uneori slabe la niste preturi umflate? de ce ne obliga sa punem alarma la ei cu 900 ron (vorbesc de cazul meu, nu am avut voie sa merg la un alt instalator de alarme)? de ce daca vrei sa-ti montezi un sistem audio performant (sau un alt sistem, ca-s unii nemultumiti de el) te trimit la nustiuce turc care nu a auzit in viata lui de insonorizare sau nu stie sa recomande niste seturi de componente/amplificare, d-apoi sa mai faca/prepare niste incinte?
el pune niste difuzoare noname acolo, le leaga cu niste litza, pune o mufa si gata, ti-a instalat sistemul audio autorizat!

exemplele pot continua...pilot automat (l-am montat la ats, electricianul a fost istet, dar solutia au dat-o ovidiu si geza, cei de la ats au zis e imposibil sa montezi pilot automat, pana si mugurel sau dl radu de la champion imi recomandau sa schimb com-ul ca sa mearga pilotul), problemele de COM/BSI/comanda AC se solutioneaza numai prin schimbare...etc

mai are vreun rost sa comentam ce a patit dima bogdan si in ce fel e tratat de ATS?
tot ce vrem sunt servicii de calitate, la preturi corecte si decente.in orasul de unde am cumparat masina.
Cosmin

high energy music expression

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Vin 23-Mar-2007 09:42

Nici o interventie majora( ca numai de astea am avut)asupra masinii mele nu se face fara ACORDUL ATS-ului, chiar daca eu sunt din CONSTANTA.
Alarma mi s-a spus only de la Citro -rezulta pret 1800 ron.
Credeti-ma nu mi-e lene, dar nu vreau sa cred ca de 15k de euro tot ei sunt clientii multumiti ca au dat o m... unei dame de la marginea drumului.
Asta e, nervii mei au atins limita!

rad0
simpatizant

Mesajde rad0 » Vin 23-Mar-2007 10:41

si totusi nu e nimeni care sa isi fi montat ceva mai interesant pe masina la dealer? :shock:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Vin 23-Mar-2007 11:17

din pacate se pare ca toti au fost prea ocupati cu remedierea deficientelor masinii, ignorand total montajul a ceva "interesant" pe masina. Mai intai trebuie sa fie masina interesanta.....

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 23-Mar-2007 11:36

rad0 scrie:si totusi nu e nimeni care sa isi fi montat ceva mai interesant pe masina la dealer? :shock:

Pai nu merita.
Vrei xenoane? Bagi aftermarket; Vrei jante? Idem. Daca vrei pavilion vitrat sau mai stiu eu ce s-ar putea sa fie ceva mai complicat, e posibil sa difere pe acolo niste sisteme de prindere, etc.

berzecus2003
pasionat

Mesajde berzecus2003 » Vin 23-Mar-2007 11:51

nicum scrie:@rad0: xenon nu inseamna doar alte becuri ci o intreaga instalatie in spate, inclusiv reglaj automat al farurilor pe inaltime ca sa nu-i orbesti pe aia din fata. Cel putin la xenon, sfatul meu e sa o lasi cu halogene. C4 are faruri bune. O varianta foarte buna ar fi sa pui becuri Philips NightGuide. Diferenta fata de becurile stock e 50% in plus, la aceeasi putere consumata, deci nu are nimeni nimic de comentat cu privire la garantie & stuff.

chiar crezi ca trebuie sistemul de reglaj automat???eu sunt cam circumspect cu treaba asta ...renaultul laguna ,volvo xc90 au sistem de reglare automat??..si apoi la gaurile din soselele patriei noastre cred ca timpul de raspuns e destul de mare ceea ce se vede la destule masini cu xenon...cred ca ptr o masina la care farurile lasa de dorit este bine sa se puna xenon...singura problema este cu spalatul geamului ,daca este murdar atunci chiar este o problema cu dispersia luminii

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”