vreau sa imi cumpar C4 berlina cu pavilion
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
vreau sa imi cumpar C4 berlina cu pavilion
salut
vreau sa imi dau comanda pt un c4 sx pack 1.6 hdi cu pavilion vitrat si eventual cutie automata....
am vorbit cu ats-ul si mi s-a spus ca nu se poate pune pavilion vitrat pe berlina si sx pack e valabil doar pt motorul de 2l hdi...nici nu am mai indraznit sa intreb de cutie automata(semi-automata, de fapt)....
exista vreo sansa pt mine??
sugestii??
multumesc
vreau sa imi dau comanda pt un c4 sx pack 1.6 hdi cu pavilion vitrat si eventual cutie automata....
am vorbit cu ats-ul si mi s-a spus ca nu se poate pune pavilion vitrat pe berlina si sx pack e valabil doar pt motorul de 2l hdi...nici nu am mai indraznit sa intreb de cutie automata(semi-automata, de fapt)....
sugestii??
multumesc
Eu vad ca pe site este urmatoarea optiune la SX Pack:
pavilion vitrat (vine insotit de MP3 si radio cu functie bI-tuner) 724 €
indiferent de motor (adica merge pus pe 1.6 benzina si 1.6 hdi).
Ori au vrut sa te tepuiasca si sa iti bage pe gat ce au pe stoc (pe undeva prin Bucuresti sau zona libera) ori au schimbat oferta si nu au actualizat site-ul.
In ambele cazuri sunt de cacao. Oare de ce nu ma mai mir? ;)
pavilion vitrat (vine insotit de MP3 si radio cu functie bI-tuner) 724 €
indiferent de motor (adica merge pus pe 1.6 benzina si 1.6 hdi).
Ori au vrut sa te tepuiasca si sa iti bage pe gat ce au pe stoc (pe undeva prin Bucuresti sau zona libera) ori au schimbat oferta si nu au actualizat site-ul.
In ambele cazuri sunt de cacao. Oare de ce nu ma mai mir? ;)
Fun Citroen
-
- just curious
Re: vreau sa imi cumpar C4 berlina cu pavilion
adrian.tuhut scrie:salut
sugestii??
multumesc
Se poate pavilion pe Berlina: http://clubc4.ro/viewtopic.php?t=276&start=0
Se poate SX Pack pe oricare din 1.6i, 1.6 HDi, 2.0 HDi, dar cred ca si pe benzina de 2.0i (143 CP) dar nu stiu sigul
Cutie automata e de doua feluri asa ca ar fi bine sa te documentezi bine inainte ... dar mai trebuie ca si dealer-ul sa fie cu picioarele pe pamant si cu toate acasa !
paco scrie:Mai bine lasa-l dracu de C4, nu vezi cate probleme au?
Sau iei masina numai cu ochiul?
E plin forumul de problemele cu C4, serios...
Si-apoi hai sa-l boicotam pe Tariceanu, ca si el ne-o trage noua cu taxa lui!
eu nu am vazut ca cele pe disel sa aiba probleme ( banuiesc ca a citit si el forumul )
-
- just curious
am reusit si am ajuns in seara asta la dealer si am aflat ca pana in iunie nu se fabrica masini cu pavilion vitrat plus inca 3-4 optionale deoarece au schimbat producatorul radio cd-ului.......nu prea vad legatura intre asta si pavilion, da' ma rog....
oricum...mai am de asteptat.....din iunie inca 3 luni inseamna ....septembrie.....offff..
oricum...mai am de asteptat.....din iunie inca 3 luni inseamna ....septembrie.....offff..
-
- pasionat
Deci diesel, poate n-are probleme la motor , dar in rest pleiada de greieri si alte maimutze care chitaie prin masina exista grupa mare.
Asta e una.A doua e service-ul super jegos si senzatia aceea de vinovatie pe care incearca sa ti-o induca de cate ori te duci sa rezolvi o problema aparuta pe garantie.Iar daca ti se strica ceva important, esti mancat.Francezii impreuna cu firma lu'Motocicleanu te jupoaie de piele, pentru ca sunt niste snapani world renown.
Azi vorbeam cu un prieten ca imediat ce scap de harbul meu, sa ma dau intr-o Toyota.Auris sau New Corolla.Te-ai gandit la japoneze?Pentru ca si eu cand mi-am luat-o am facut-o pentru design, ca sa recunoastem nu vezi inca zece ca ea in parcare.Acum imi dau cu tesla...
Asta e una.A doua e service-ul super jegos si senzatia aceea de vinovatie pe care incearca sa ti-o induca de cate ori te duci sa rezolvi o problema aparuta pe garantie.Iar daca ti se strica ceva important, esti mancat.Francezii impreuna cu firma lu'Motocicleanu te jupoaie de piele, pentru ca sunt niste snapani world renown.
Azi vorbeam cu un prieten ca imediat ce scap de harbul meu, sa ma dau intr-o Toyota.Auris sau New Corolla.Te-ai gandit la japoneze?Pentru ca si eu cand mi-am luat-o am facut-o pentru design, ca sa recunoastem nu vezi inca zece ca ea in parcare.Acum imi dau cu tesla...
Re: vreau sa imi cumpar C4 berlina cu pavilion
adrian.tuhut scrie:exista vreo sansa pt mine??
Ca si sugestie, intreaba-i de ce nu merge pavilionul vitrat pe rabla cu 1.6HDI ci doar cu 2.0HDI. Trebuie sa fie motorul mai mare ca sa incapa pavilionul pe acoperis? Alta intrebare pentru ei ar fi: "sinteti timpiti?".
-
- just curious
m-am gandit la multe masini......si intotdeauna am fost de parere ca o sa imi iau o masina in care ma simt eu bine.....si tin sa subliniez eu...;)...
ca sa fiu sincer, alternativa la c4 cu pavilion ar fi fosta honda civic executive de 1.8....benzina, ca altfel depaseam cu mult bugetul...singurul lucru care nu ma incanta la civic e suspensia tare....da...imi place sa merg si sportiv...da' asta doar 10-15% din timpul de condus...in rest vreau sa nu simt gropile si mai ales micile denivelari......
si am mai observat un lucru...la orice marca te-ai opri ai sa vezi cand intri pe un forum in care se discuta despre ea ca 80% din proprietari sunt multumiti, iar restul nu....spun asta dupa ce am trecut prin citroen, honda, vw, opel, peugeot(la urma urmei tot citroen, sau invers) si chiar si toyota...
asa ca, oricum ai da'o tot poti sa ai probleme..si sa fim seriosi...la cum sunt drumurile, cel putin in bucuresti, orice masina as lua, tot ajung sa am greieri.
caz concret: un prieten are lexus rx330 si dupa nici 6 luni, in partea din spate se aud multe zgomote suspecte.....si e lexus....
in legatura cu service.....aici tine de oameni...dar, deviem...asa ca ma opresc aici....
ca sa fiu sincer, alternativa la c4 cu pavilion ar fi fosta honda civic executive de 1.8....benzina, ca altfel depaseam cu mult bugetul...singurul lucru care nu ma incanta la civic e suspensia tare....da...imi place sa merg si sportiv...da' asta doar 10-15% din timpul de condus...in rest vreau sa nu simt gropile si mai ales micile denivelari......
si am mai observat un lucru...la orice marca te-ai opri ai sa vezi cand intri pe un forum in care se discuta despre ea ca 80% din proprietari sunt multumiti, iar restul nu....spun asta dupa ce am trecut prin citroen, honda, vw, opel, peugeot(la urma urmei tot citroen, sau invers) si chiar si toyota...
asa ca, oricum ai da'o tot poti sa ai probleme..si sa fim seriosi...la cum sunt drumurile, cel putin in bucuresti, orice masina as lua, tot ajung sa am greieri.
caz concret: un prieten are lexus rx330 si dupa nici 6 luni, in partea din spate se aud multe zgomote suspecte.....si e lexus....
in legatura cu service.....aici tine de oameni...dar, deviem...asa ca ma opresc aici....
@adrian.tuhut Sa stii ca ai dreptate ce spui...eu ma gandeam ca dupa ce imi rezolv problema sa ma trec pe altceva dar am stat si m-am gandit domle uite ce probleme are fordu (numai in iasi cate probleme au avut la noi e nimic pe langa ei) skoda, vw ...pai daca ma duc in alta parte si iar am ghinion apoi...iar mancare de nervi si bani aruncati si pt ce pt o bucata de tabla?Eu inafara de motor belit am avut problemele comune cu ceilalti inafara de greieri...tot de fabricatie in rest nu s-a stricat nimik in timpul utilizarii si vorba aia pe aici drumurile sunt mai mult macadan decat drum.Oricum refuzul lor de a schimba motorul e clar suspect asta dovedeste ca aduc masini cu probleme intentionat in tara.
-
- pasionat
adrian uite ca se poate frate, spune-le ca iar mananca ce nu trebuie cu polonicul :
http://clubc4.ro/viewtopic.php?t=276
Mult noroc!
http://clubc4.ro/viewtopic.php?t=276
Mult noroc!
paco scrie:Mai bine lasa-l dracu de C4, nu vezi cate probleme au?
Sau iei masina numai cu ochiul?
E plin forumul de problemele cu C4, serios...
Si-apoi hai sa-l boicotam pe Tariceanu, ca si el ne-o trage noua cu taxa lui!
Nu fi gugustiuc... ce treaba are Tariceanu? si ia zii... ce masina sa-si ia? ;)
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”