C4
Moderator: Echipa Tehnica
- stupidisco
- simpatizant
Am obs si eu ca se inmultesc pe zi ce trece. E bine zic eu.
Ati citit ultimul AutoExpert la sectiunea drivetest comparativ? C4 a punctat bine la fiecare capitol, iar per total a iesit pe primul loc.
Pe de alta parte testele astea sunt facute sa fie cistigate de cineva anume si probabil aici cei de la Citroen si-au bagat coada.
Ati citit ultimul AutoExpert la sectiunea drivetest comparativ? C4 a punctat bine la fiecare capitol, iar per total a iesit pe primul loc.
Pe de alta parte testele astea sunt facute sa fie cistigate de cineva anume si probabil aici cei de la Citroen si-au bagat coada.
Scuze de lipsa mea de activitate pe forum. M-am distrat mult cu masinuta. Am aflat si eu cum se poate dezactiva limitatorul apasand pe pedala de acceleratie. Mi-a aratat dealer-ul. Apesi pedala pana la podea pana face un "click". Dar trebuie sa apesi un pic cam tare. Nu imi place. Mai normal mi s-ar fi parut sa se dezactiveze cand accelerez brusc, nu sa ajung la un switch cu pedala. Decat sa fac miscarea asta mai bine apas pe buton. Ma rog, mofturi...
Apropo de cei care insista sa afle informatii de la Champion. Daca mai aud de Champion cred ca o sa fac criza de nervi. O mai mare dezinformare decat cea pe care o gasesti la ei nu veti mai gasi nicaieri. Incearca sa te duca de nas cum pot ei mai bine numai ca iti mai iei si optiunea X sau Y. De fapt, sincer, cred ca merg pe principiul: "Cand clientul e nelamurit, abureste-l".
Inchiderea supercentralizata NU se refera la faptul ca, vezi doamne, iti inchide geamurile, trapa si mai stiu eu ce. Cu optiunea asta primesti niste bare solide in interiorul usii care, glisand, o "cimenteaza", in sensul ca nici cu ranga nu o mai deschizi. Acelasi lucru se intampla si daca un hot incearca sa iti intre in masina. E inutila, parerea mea. Si ca sa ma repet, recomand cu cea mai mare caldura ATS-ul pentru lamuriri sau comenzi.
Din pacate nu va pot da date referitoare la consum, la motorizarea mea. Nu m-am linistit inca
si cu mersul mult in oras + A/C + acceleratii bruste + viteze un pic cam mari in afara (dar nu exagerate - nu am avut curajul decat un 160) .... n-am sanse sa va dumiresc.

Apropo de cei care insista sa afle informatii de la Champion. Daca mai aud de Champion cred ca o sa fac criza de nervi. O mai mare dezinformare decat cea pe care o gasesti la ei nu veti mai gasi nicaieri. Incearca sa te duca de nas cum pot ei mai bine numai ca iti mai iei si optiunea X sau Y. De fapt, sincer, cred ca merg pe principiul: "Cand clientul e nelamurit, abureste-l".
Inchiderea supercentralizata NU se refera la faptul ca, vezi doamne, iti inchide geamurile, trapa si mai stiu eu ce. Cu optiunea asta primesti niste bare solide in interiorul usii care, glisand, o "cimenteaza", in sensul ca nici cu ranga nu o mai deschizi. Acelasi lucru se intampla si daca un hot incearca sa iti intre in masina. E inutila, parerea mea. Si ca sa ma repet, recomand cu cea mai mare caldura ATS-ul pentru lamuriri sau comenzi.
Din pacate nu va pot da date referitoare la consum, la motorizarea mea. Nu m-am linistit inca

Ultima oară modificat Mie 25-Mai-2005 10:26 de către MoonStorm, modificat 1 dată în total.
n-ar fi mai simplu sa deschideti un subiect nou atunci cind e cazul? nici nu mai stiti de la ati plecat!!!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
MoonStorm scrie:Din pacate nu va pot da date referitoare la consum, la motorizarea mea. Nu m-am linistit incasi cu mersul mult in oras + A/C + acceleratii bruste + viteze un pic cam mari in afara (dar nu exagerate - nu am avut curajul decat un 160) .... n-am sanse sa va dumiresc.
Macar informarmativ spune-ne te rog care a fost consumul in aceste "conditii".
Ovidiu, la siguranta C4 este cea mai buna din clasa, la egalitate cu Focus 2.
Nicum, am facut calsulul consumului prin amandoua metodele si mi-a dat la fel. Uite un exemplu de consum la 60Km/h constant:
Poza
Nicum, am facut calsulul consumului prin amandoua metodele si mi-a dat la fel. Uite un exemplu de consum la 60Km/h constant:
Poza
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Da-i pe link si da-i un refresh, de pe forumul asta nu merg link-uri directe la webshots :p
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”