Service Bucuresti care lucreaza direct cu Allianz
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
Service Bucuresti care lucreaza direct cu Allianz
Am lovit C3-ul de dimineata si imi trebuie un service (sau mai multe) din Bucuresti care lucreaza direct cu Allianz (acolo am casco).
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
ATS nu are contract cu Alianz, si eu mi-am luat aceeasi teapa. Totusi poti repara masina la ATS si dupa ce termina te duci cu factura la Alianz si le ceri confirmare de plata ca sa-ti elibereze masina. Nu trebuie sa dai bani de la tine dar e alergatura mai mare.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
In dimineata asta, mi s-a intamplat si mie...sinistrul, hahah !
Am lovit un LOGAN in spate...care a dat sa plece de la stop si a si franat intru-cat un "destept" cu o Fiesta a schimbat banda la trecerea de pietoni si i-a luat fatza aluia cu LOGAN-ul...
Ma rog, am indoit capota, un far crapat, masca sparta ...
Unde ma sfatuiti sa o repar pe Allianz-casco , mai repejor, ca la ATS ma programeaza peste 2-3 saptamani...si n-as vrea sa astept atata...
Multumesc !!!
Am lovit un LOGAN in spate...care a dat sa plece de la stop si a si franat intru-cat un "destept" cu o Fiesta a schimbat banda la trecerea de pietoni si i-a luat fatza aluia cu LOGAN-ul...
Ma rog, am indoit capota, un far crapat, masca sparta ...
Unde ma sfatuiti sa o repar pe Allianz-casco , mai repejor, ca la ATS ma programeaza peste 2-3 saptamani...si n-as vrea sa astept atata...
Multumesc !!!
-
- simpatizant
- Masina: c3 1.1i black onyx 2005
- 2: T-reg 3.0 TDI 2008
- 3: C4 cactus 1.2 2016

incearca la champions. te programeaza mai repede si lucreaza ok.
bafta!
sunt curios...cum s-a comportat loganul la impact?
eu la o oprire in spatele unui cielo

Pai , la mine a fost cam ghinion, pentru ca era usor in panta , adica masca mea cu sigla "CITROEN" era cam la nivelul numarului aluia cu Loganul si...ghinion...mi s-a indoit capota in parti , s-a spart masca fatza, s-a crapat un far si cam atat... Loganul nu are mai nimic.
Bine viteza nu era mare, dar eu acceleram si distanta fiind mica...e lesne de inteles (aplincand ecuatia Galilei) ce s-a intamplat !
Daca-l loveam cu spoilerul meu, nu aveam nimic,nimic...dar asa ...
Bine viteza nu era mare, dar eu acceleram si distanta fiind mica...e lesne de inteles (aplincand ecuatia Galilei) ce s-a intamplat !
Daca-l loveam cu spoilerul meu, nu aveam nimic,nimic...dar asa ...

- phantom390
- simpatizant
Am patit-o si eu la sf lui iunie. Am CASCO tot la Allianz-Tiriac si am reparat masina la S.C. Bilal Motors SRL (undeva prin Ozana). Nu am umblat decat dupa tipul de la constatari de la Allianz-Tiriac....decontare directa.
La ATS ma programau in 1 sapt si nu eram dispus sa stau atat.
bafta....
La ATS ma programau in 1 sapt si nu eram dispus sa stau atat.
bafta....
_/\_ negru onyx metalizat_/\_
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Unitati service agreate de Allianz Tiriac:
http://www.allianztiriac.ro/daune/serviceauto.xls
Centre constatare daune:
http://www.allianztiriac.ro/daune/constatauto.doc
http://www.allianztiriac.ro/daune/serviceauto.xls
Centre constatare daune:
http://www.allianztiriac.ro/daune/constatauto.doc
B25BUY scrie:@phantom390:
Si deci , nu e adevarat ca pierzi garantia daca o repari in alta parte, nu ?!
Merci frumos de informatie, dar spune-mi te rog, au facut-o calumea ?
Fac ei rost de piese in caz ca este necesar ?
Cat ti-a tinut-o la reparatie ?
Eu zic ca daca repari doar tabla, sau plasticaraia din exterior (ornamente, bumpere, samd), elemente care tin doar de aspectul exterior al masinii, nu vad de ce ar fi afectata garantia. Am totusi anumite indoieli, pentru ca din cate stiu, masina are garantie si la vopsea 2 sau 3 ani, plus garantia anti-coroziune vreo 12 ani parca. Oare ATS-ul n-ar putea sa se prinda ca ai revopsit o aripa, sa zicem, si sa faca gat? Pentru mai multa siguranta, poate ar fi bine sa posteze si oameni patiti, care au mai trecut prin asa ceva. Datele problemei se schimba insa radical daca sunt afectate alte componente ale masinii (motor, geometrie roti, radiator, samd). In asemenea situatii, cred ca e mai sigur sa se faca lucrarea la ATS.
Din cate stiu eu, daca reparatia se face pe Casco, asiguratorul are dreptul sa aleaga service-ul unde va fi reparata masina. Daca asiguratorul e de treaba, se poate ajunge la o intelegere amiabila, in asa fel incat ambele parti sa stabileasca de comun acord service-ul reparator.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”