se poate sa fie si cum spui tu, dar sa le verifice... pe aia originala este scrisa presiunea, dar pe cealalta de regula se scrie cu vopsea, si la cum arata... nu cred ca mai e nimic scris

...
OFF, @razzwan: imi spuneai ceva de sfere confort pe fata... gandeste-te bine ce doresti:eu mi-am tras sfere confort pe fata, si acum dau din colt in colt ca e instabila masina la viteza si nu prea pot merge cu ea ca se inclina prea rau... in oras e mirifica suspensia, dar na, nu poti sa le ai pe toate

o sa incerc sa studiez mai bine problema ca poate o fi ceva pe la bara stabilizatoare, si o sa vedem, dar pana atunci nu iti lua confort ca poate o sa iti para rau... daca masina ta este dura la suspensie, si sferele sunt incarcate, cauta defectul in alta pare, mai exact la bucsile basculelor inferioare si la rulmentii de la basculele superioare... fa o verificare amanuntita, nu schimba sferele aiurea. regula de baza la cx ca sa ai suspensia confortabila, este ca toate articulatiile de pe fata, si rulmenti de la bratele spate, sa fie BUNE, altfel nici sa nu te gandesti. mai fa un test... apasa pe botul masinii, pe mijloc... ar trebui sa se lase egal din ambele parti pana la pamant; daca face chestia asta si tot e nasoala la denivelari, e de la articulatii.
a... si inca ceva, gaura nu este totul la amortizorul sferei

mai conteaza si restul.