scut motor
Moderator: Echipa Tehnica
- laurentiu-m
- just curious
scut motor
merita sa dau 900 de lei pt un scut la motor ? Isi face treaba ?
eu cred ca nu merita. eu mi-as pune ceva ieftin care sa protejeze motorul de pietricele sau crengute nu de lovituri puternice. pt asa ceva exista casco in cel mai rau caz. n-am intalnit inca drum pe care sa-mi para rau ca n-am scut si am mers pe toate categoriile de drumuri.
zambeste, maine va fi mai rau. 

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
In fine, fiecare e liber sa faca ce crede cu masina lui.
Am la tara o cunostiinta, care si-a luat masina noua straina, nu dam nume. L-am intrebat de ce nu si-a luat pachetul de drumuri grele, ca pe acolo sint niste drumuri jalnice, km, intregi nu doar portiuni. Mi-a dat un rapsuns evaziv si mi-a aratat plin de mindrie sistemul audio, cu display color rabatabil, suport pt card SD/MMC, etc.
Eu cind o sa vreau sa schimb BX-ul sau sa mai imi iau o alta masina, o sa am o mare problema cu garda la sol.
Am la tara o cunostiinta, care si-a luat masina noua straina, nu dam nume. L-am intrebat de ce nu si-a luat pachetul de drumuri grele, ca pe acolo sint niste drumuri jalnice, km, intregi nu doar portiuni. Mi-a dat un rapsuns evaziv si mi-a aratat plin de mindrie sistemul audio, cu display color rabatabil, suport pt card SD/MMC, etc.

Eu cind o sa vreau sa schimb BX-ul sau sa mai imi iau o alta masina, o sa am o mare problema cu garda la sol.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Azi am vĂŁzut cu ochii mei cum aratĂŁ maÂşina privitĂŁ de sub rampĂŁ Âşi ĂŽncĂŁ o datĂŁ mĂŁ felicit cĂŁ i-am pus scut imediat ce am luat-o; da, conÂştientizez cĂŁ nu am dus-o tot timpul pe drumuri drepte ba uneori chiar nu am avut cum sĂŁ evit borduri mai ĂŽnalte sau tot felul de pietre. Iar la cum pĂŁrea lovitĂŁ pe dedesubt e clar cĂŁ scutul m-a salvat de alte cheltuieli cel puĂžin o datĂŁ 

scut motor
Merita
Nici nu sti ce poti intalni pe sosea .
Au si scuturi din plastic , mult mai ieftine .

Au si scuturi din plastic , mult mai ieftine .
m-am uitat la c5 dedesubt.scutul e din plastic prost,nu cred ca ofera multa protectie,noroc ca garda e destul de mare,deci atentie sportita.Am un prieten care a pus scut metalic la un passat,a alergat 2 saptamini pe la service ca avea zgomote metalice.Altul,la o Octavia cu scut metalic,dar garda lasata,tunata,a spart baia.Asa ca...
C5 2 din 2005 1.6hdi 9hz
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
yo3fuu3 scrie:m-am uitat la c5 dedesubt.scutul e din plastic prost,nu cred ca ofera multa protectie,noroc ca garda e destul de mare,deci atentie sportita.Am un prieten care a pus scut metalic la un passat,a alergat 2 saptamini pe la service ca avea zgomote metalice.Altul,la o Octavia cu scut metalic,dar garda lasata,tunata,a spart baia.Asa ca...
In caz ca nu stiai C5 (si masinile hidraulice in general) au garda la sol reglabila si constanta (nu depinde de greutate). Eu nu am nici un fel de scut, dar totusi baia de ulei e foarte plana

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!