Stie cineva care sunt dimensiunile pneurilor agreate de producator pentru citroen xsara picasso? Mentionez ca voi fi un proaspat proprietar al unui asemenea autovehicul si as dori sa stiu care sunt pneurile cu care pot incalta masina.
Va multumesc!
dimensiuni agreate pneuri
Moderator: Echipa Tehnica
Problema mea e ca masina nu e noua si e incaltata in prezent cu michelin 195/R15/88 iar in talon e trecuta doar dimensiunea de 185/R15/88 iar prietenii nostrii controlori de trafic abia asteapta sa le dai un motiv de glume proaste! 
Nu am inca acces la cartea de identitate (deoarece inca nu au fost facute actele de vanzare-cumparare) si vreau sa stiu daca dimensiunile susmentionate pot fi trecute in talon in momentul transcrierii masinii.
Multumesc pentru mesaje!

Nu am inca acces la cartea de identitate (deoarece inca nu au fost facute actele de vanzare-cumparare) si vreau sa stiu daca dimensiunile susmentionate pot fi trecute in talon in momentul transcrierii masinii.
Multumesc pentru mesaje!
Am intrebat la RAR si mi-au spus ca daca nu scrie in carte atunci o solutie ar fi sa obtin de la un dealer citroen o adeverinta privind dimensiunile omologate pentru acest tip de auto.
De asta sunt curios daca toti posesorii de xsara picasso au trecuta in carte o singura dimensiune admisa.
Mentionez ca in zona mea de "activitate" nu am dealer citroen.
Multumesc
De asta sunt curios daca toti posesorii de xsara picasso au trecuta in carte o singura dimensiune admisa.
Mentionez ca in zona mea de "activitate" nu am dealer citroen.
Multumesc
ai inceput discutia fara sa prezinti masina, ceea ce banuiesc ca ti dai seama, e un una din datele de intrare. (Cel mai simplu ar fi sa o adaugi in semnatura).
ca idee la xsara nu am vazut decat un o varianta de dimensiuni, iar faptul ca la tine difera fata de valorile date de fabricant nu prea e bine, din mai multe puncte de vedere.
ca idee la xsara nu am vazut decat un o varianta de dimensiuni, iar faptul ca la tine difera fata de valorile date de fabricant nu prea e bine, din mai multe puncte de vedere.
la mine in talon scrie 165/ 14. nu, nu am asa ceva pe masina si nu are nici un BX asa ceva, cu alte cuvinte talonul ala e degeaba, cel putin in cazul meu
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
nici eu nu am ce scrie in talon .. nu iti fa probleme .. oricum, daca vor sa iti gaseasca nod in papura iti gasesc .. ideea e sa vezi ce iti trebuie pe masina sa te simti comfortabil in ea, sa se aseze bine pe drum ..
altele conteaza ... poti lua ce scrie in talon ca si recomandare ..
:)
altele conteaza ... poti lua ce scrie in talon ca si recomandare ..

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- pasionat
185/65 R15 xsara picasso
195/55 R15 xsara
asta scrie
ce am de fapt pe masina?
185/60 R15 iarna
195/50 R16 vara, asta pe xsara
pe picasso colegul meu are chiar 185/65 R15
dar tie iti recomand un 195/60 R15 cel putin pentru anotimpul cald (totusi fa o proba cu acea anvelopa, sa n-ajungi ca mine sa umbli dupa distantiere...)
195/55 R15 xsara

ce am de fapt pe masina?
185/60 R15 iarna
195/50 R16 vara, asta pe xsara
pe picasso colegul meu are chiar 185/65 R15
dar tie iti recomand un 195/60 R15 cel putin pentru anotimpul cald (totusi fa o proba cu acea anvelopa, sa n-ajungi ca mine sa umbli dupa distantiere...)
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”