huse interior C1

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

bobocx
just curious

huse interior C1

Mesajde bobocx » Mie 14-Mar-2007 15:10

salut,

de unde cumpar huse de interior C1 ? (model 4 usi)

are cineva vreo idee? magazine in bucuresti, preturi etc

nu gasesc pe nicaieri.. am fost prin cora, carrefour, metro, selgros, targul din vitan, augsburg etc

la fel ma intereseaza si paravanturi pentru usile din fata...

multumesc de ajutor

CoolAir
pasionat

Mesajde CoolAir » Mie 14-Mar-2007 15:38

Poti cere de la o reprezentanta Citroen sau de la vanzator de piese mai dotat produse din lista de accesorii Citroen.
http://www.citroen.fr/Cwf/Citroen/Gener ... 2fd649c84e
Setezi pe C1 si afli ce accesorii sunt disponibile dupa ce intri pe "Personalisation".

Aici ai si preturile din Franta. Eu am luat aparatori de noroi de la un dealeer Citroen si au fost cu aproape 30% mai scumpe decat ce preturi dau francezii acolo. Si preturile frantuzesti includ TVA din cate stiu eu.

Sunt trei tipuri de huse acolo, toate la acelasi pret, 155 euro, deci te poti astepta la 200 euro in Romania pentru o husa originala, indiferent daca e pentru bancheta spate rabatabila 50/50 sau monobloc.

Varianta a doua este sa te duci la un atelier de tapiterie auto sa-ti faca ei huse.

Eu am ales "a treia cale" - nu am nevoie de huse, cel putin deocamdata.
:D

Paravanturi gasesti tot la linkul dat de mine, dar la sectiunea "Confort et loisirs". Au un singur tip, pentru usile din fata, dar numai pentru modelele cu 3 usi. Costa 37 euro acolo.

M-am uitat la accesorii si pe pagina Citroen din Elvetia. Acolo preturile sunt chiar si mai mici. Pun asta pe seama TVA-ului mic din Elvetia (7,6%).
Ultima oară modificat Mie 14-Mar-2007 15:52 de către CoolAir, modificat de 2 ori în total.

bobocx
just curious

huse

Mesajde bobocx » Mie 14-Mar-2007 15:42

am incercat si io la un ATS Bucuresti.. am renuntat cand am auzit pretul... stiu preturile din Franta.. m-am gandit si la asta

la un atelier de tapiterie costa 250 RON minim... si nu am chef sa dau atatia bani doar pe niste carpe

io vreau niste huse cum am avut la tico... cele mai ieftine din targ vitan... 60 RON.... care m-au tinut 3 ani fara sa se rupa / toceasca...

asa ca voi face ca tine, momentan, n-am nevoie de huse

Marmotu
simpatizant

Mesajde Marmotu » Joi 15-Mar-2007 12:53

Am o colega de serviciu care si-a luat huse din Carrefour.
Fara a fi "speciale" pentru C1, se potrivesc la mare arta, inclusiv pe bancheta.
"Spilul" e ca-s rosii - si numai rosii aveau modelul ala, din cite a vazut ea; eu n-am urmarit.
Nu stiu citi bani a dat pe ele, dar siguri mai putin decit la ATS sau ateliere...
Daca te intereseaza, spune-mi si o sa cer detalii suplimentare. :wink:

bobocx
just curious

huse

Mesajde bobocx » Joi 15-Mar-2007 13:30

ok, ma intereseaza

poti sa ma contactezi pe private message ? ca nu vreau sa pun adresa online

merci

bogdan

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Joi 15-Mar-2007 13:50

Marmotu sau bobocx, va rog dupa ce aflati detalii despre husele alea, ziceti-mi si mie :prayer: ... daca vreti pe private message, atunci asa sa fie, insa poate ca n-ar fi rau sa mai vada si altii.
Multumesc.
Bafta.

Marmotu
simpatizant

Mesajde Marmotu » Joi 15-Mar-2007 16:24

Da, tocmai ce am vorbit cu femeia.
Pe scurt, nu mai tine minte.

"Undeva intre 4-500 ROL" au costat husele, anul trecut le-a luat, din Carrefour.
A mentionat insa ca, cel putin in fata, le-a "pus invers" - se se potrivesc perfect.

Si mie-mi trebuie huse, se pare ca nu ne ramine decit sa experimentam... :?

Bafta! :)

andrei.gavrila
simpatizant

Mesajde andrei.gavrila » Dum 18-Mar-2007 10:54

Ceva noutati? Si eu am nevoie de huse...

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Joi 29-Mar-2007 04:15

chiar...cine are huse pe C1 ? si eu vreau sa-mi pun pe scaune si bancheta....dar in magazine am gasit modele care nu se potrivesc pe scaunele fata.....stiti ca tetiera este una cu scaunul (nu separate ca la majoritatea masinilor)
cine gaseste huse frumoase care sa imbrace scaunele la C1 sa ma anunte si pe mine :)
Multumesc
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)

andrei.gavrila
simpatizant

Mesajde andrei.gavrila » Joi 29-Mar-2007 07:15

Buuuun... Am huse :) Dar doar in fata :P

Toate husele Pufi (U, U+...) se potrivesc de minune in fata. Adica... absolut perfect :) Tetiere, scaun... Din pacate pentru spate e nevoie de multe modificari la huse :( (gaurit pentru centuri, tetiere, scurtat sistemul de ancorare...) Inca nu m-am apucat de asta, dar ce am ales eu (Gitane) merge perfect cu tapiseria velur si pe moment ramane asa (huse doar in fata).

Later edit:
Am uitat :P Pe husele astea (Pufi) scrie lista de compatibilitate :) Si e inclus si C1... Pe de alta parte, ele sunt "universale" si, sincer sa fiu, nu am gasit niciun model sa nu fie trecut in lista aia (pe spatele cutiei). :)

Marmotu
simpatizant

Mesajde Marmotu » Vin 13-Apr-2007 10:25

Bravo, Andrei

De unde le-ai luat (eu n-am vazut Pufi in Carrefour sau Selgros), si cit ai dat pe ele?

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Vin 13-Apr-2007 14:17

Mi-am luat si eu huse pentru C1 :D Huse Universale Monza, sunt romanesti, marca Green-Cover produse la Baia Mare, au 5 tetiere, deschidere pentru airbag lateral (pacat ca nu am airbag lateral :( ), material extensibil, si fermoar pentru deschiderea banchetei fractionar si sunt negru cu rosu (masina fiind rosie :wink: )
Le-am montat si arata super....am sa va trimt cat de curand un link sa vedeti interiorul
P.S. Husele le-am cumparat de la Metro Sibiu cu 89.24 RON
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)

gabi.r
simpatizant

Mesajde gabi.r » Vin 13-Apr-2007 14:31

Astept cu interes "link-ul" .Cred ca arata super negru cu rosu!
Si C1 meu e tot rosu asa ca sunt si eu interesat.
Gabi

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Dum 15-Apr-2007 00:53

Si dupa cum v-am promis....iata si pozele cu masina :D
le gasiti la adresa http://photos.yahoo.com/alex456_sb Enjoy! :wink:
sunt mai multe albume cu poze acolo, husele le puteti vedea in albumul "interior C1"

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Sâm 17-Noi-2007 02:11

vreau huse ceva imitatzie pele:))) cum,unde,cine le face,ceva de genu a comanda e posibil??? sau na

Înapoi la “Citroen C1”