De ce e asa de prost golanul?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 11-Apr-2007 20:28

alexd scrie:eu crd ca devenim un pic prea carcotasi cu usoare devieri paranoice. voi ce credeti, ca bx-urile, cx-urile, gs-urile si alte inginerii frantzuzesti sunt facute din pastile efervescente pe care le aruncau la fabrica intr-un bazin cu apa si sfrrrr in 2 minute iesea masina gata vopsita?

te inseli amarnic prietene,bx-urile sunt fabricate din pastile egiptene,urmand ca la deces sa fie inbalsamate

low
pasionat

Mesajde low » Mie 11-Apr-2007 20:30

alexd ma scuzi ca sunt cu idei preconcepute....dar am observat la multe loganuri distante intre portiera si aripa mai mari decat am eu pe spate la portiera pe care am pus-o cu ajutorul unui patent. deci no comment.

p.s. : chiar nu stiam eu de ce recruteaza astia studenti...la salarii asa de mici nu le vine altcineva :lol:

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 11-Apr-2007 20:42

low scrie:alexd ma scuzi ca sunt cu idei preconcepute....dar am observat la multe loganuri distante intre portiera si aripa mai mari decat am eu pe spate la portiera pe care am pus-o cu ajutorul unui patent. deci no comment.

p.s. : chiar nu stiam eu de ce recruteaza astia studenti...la salarii asa de mici nu le vine altcineva :lol:

la cate Loganuri ai masurat aceasi distanta incriminata si care au fost rezultatele?
Vai !Loganul este o masina "proasta" ! tipati ca din gura de sarpe.
Exemple negative sunt destule:Albeea,Accent,Aveo...toate la un pret egal cu Loganul.Albeea - inbatranesti pana pleci de pe loc,Accent - montata cu picamarul(ca sa demontez ceasurile de bord , am fost invitat de reprezentanta, sa scot suruburile cu bormasina) , Aveo- si Lasturnul avea tabla mai buna .

low
pasionat

Mesajde low » Mie 11-Apr-2007 20:56

ok. nu vreau sa imi sariti in cap. nu am idee preconceputa nici cu loganul nici cu alta masina. sincer sa fiu nu sunt fan al masinilor noi. de albea nu a auzit nimeni in italia cu toate ca stim toti din ce tara e fiat. loganul are o tabla groaznica, motoare vechi dar depinde de sofer si de norocul de a prinde sau nu o masina buna. am vazut logan cu 90.000 de km care nu are nimic si un altul care la 8.000 scartaia din toate incheieturile. singura masina care mi se pare buna la pretul asta e accentul. spun ca mi se pare ptr ca nu am avut ocazia sa merg cu ea. dar are un design mult mai atractiv, pare mai bine finisata la interior si totusi nu cred ca se arunca ei sa ofere 6 ani garantie degeaba.
p.s. : majoritatea lastunurilor au fost facute din fibra de sticla :wink:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 11-Apr-2007 21:24

albea in europa occidentala se numeste PALIO, d'aia nu au auzit italienii de ea. m-am dat cu albea si chiar mi s-a parut ok. logan nou am in familie si este ok. hiundai este la firma un exemplar si este si ala ok. In schimb nici una nu iti ofera acea emotie si placere a condusului pe care il ofera o masina mai scumpa, chiar si din clasa imediat urmatoare de pret. aici intervine diferenta.

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 11-Apr-2007 21:31

ai garantie 6 ani, gandeste ce inseamna sa faci revizie timp de 6 ani ,revizie obligatorie....cat platesti

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 12-Apr-2007 07:33

Au garantie 6 ani dar in urmatoarele conditii: in limita a 100 000 km, sa nu schimbi proprietarul si garantia e valabila la grupul motopropulsor. Eeee?!

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Joi 12-Apr-2007 08:48

Corect :!: Un coleg de serviciu si-a comandat unul si am vazut si eu cam cu e treaba asta cu "6 ani garantie"

Cat despre lipitul cu banda al geamurilor, nu este pe peste tot asa !
La Daewoo in Craiova este un robot care pune masticul respectiv si apoi un altul care fixeaza geamul in pozitie - si nu greseste.
Am mai spus eu pe aici ca diferenta intre uzinele Dacia si cele de la Daewoo este ca aceea intre un atelier de cazane de tuica si o fabrica adevarata :lol:

low
pasionat

Mesajde low » Joi 12-Apr-2007 09:37

ok..6 ani garantie la grupul motopropulsor, 3 la restul componentelor daca tin bine minte si 12 la tabla...mi se pare acceptabil in conditiile in care la dacia trebuie sa platesti ptr 3 ani de garantie, si mai ales ca in zilele noastre masinile sunt considerate bunuri de consum, care ar trebui sa tina intre 3 si 5 ani si apoi sa fie schimbate (asa e conceptia in tarile cu apa mai calda decat la noi)
Se aude ca fabrica de la craiova va fi cumparata de atelierul de cazane de tuica de la pitesti. cam nasol...dam balantines-ul si ne multumim cu pufoaica :lol:

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 12-Apr-2007 09:38

nu trebuie sa ne dezmintim in nici un moment ca sunte romani ..
oricum, mergand pe ideologia asta vom ajunge rromanes ...

asa ca .. :( :( :( :(
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

nenea cosmos
simpatizant

Mesajde nenea cosmos » Vin 13-Apr-2007 19:17

loganul este o masina exceptionala pentru targhetul respectiv cit timp nu se pune problema full option. care vrea masina spatioasa in jur de 6-7000 in rate mititele si la zero km e perfect. la banii astia nu exista concurenta, orice altceva e cit microbu' pe linga logan.

la cei cu pretentii de full option, demaraje, fitze este cam ciudat sa dea peste 10 mii cocari (chiar poate si 13500 !!!) pe un full full option, cu pretentii ulterioare sa faca loganu macar ca meganu.

sorin.
pasionat

Mesajde sorin. » Vin 13-Apr-2007 19:22

loganul este o masina exceptionala pentru targhetul respectiv cit timp nu se pune problema full option. care vrea masina spatioasa in jur de 6-7000 in rate mititele si la zero km e perfect. la banii astia nu exista concurenta, orice altceva e cit microbu' pe linga logan

Si eu tot asa zic. Si mai are si suport lombar la scaune :) , ceea ce n-am vazut la megan.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Vin 13-Apr-2007 20:33

daca thread-ul se doreste a fi o cerere de explicatie precisa a ceea ce face ''loganul asa de prost'' atunci fiecare isi da cu parerea in mod subiectiv desre ce apreciaza sau nu la aceasta masia. deci, discutia este deschisa si fara afroturi.
daca, in schimb, se cere parerea personala a fiecaruia dintre noi atunci consider ca fiecare are dreptul la opinie ce trebuie respectata si nu mi se pare corect sa dam nastere la divergente doar pentru ca nu toata lumea este de aceias parere...ca e bun sau ca e prost!
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

Înapoi la “Diverse”