hai sa nu confundam fiabilitatea "sobei cu lemne" (copyleft TopGear) cu fiabilitatea secolului 21...
Skoda Octavia 1 este o masina proasta, este un fel de jumate Polo, jumate Golf (mai mult Polo)...
dpdv al manevrabilitatii, stabilitatii, sigurantei, distantei de franare etc e un fiasco... a ca nu se strica... asta e,
nici soba cu lemne de la casa bunicii mele nu s-a stricat si are vreo 60 de ani, dar nu inseamna ca 'e mai fiabila'
decat centrala termica Junkers din apartamentul cuiva, nu spun cine... :P
Octavia 2 mai repara din esecuri - are mai multe subansamble luate de la Golf decat de la Polo

,
spre deosebire de primul model... dar ramane in continuare o masina care multumeste, si atat...
IMNSHO: Dupa ce mi-as lua Octavia 2 nu m-as putea abtine sa nu ma simt cu 20 de ani mai batran,
si cu siguranta nu mi-as putea controla sentimentul de dezamagire cauzat de lipsa de personalitate a masinii...
PS: nu vreau sa trageti concluzii aiurea, n-am nimic cu omu' ca s-a luat O2, dimpotriva, inteleg
perfect faptul ca pe lume exista si oameni normali, care nu au nevoie de 'masini cu personalitate'
si alte aiureli de genul asta, cat despre fanatismul vis-a-vis de Citroen C4... sa fim seriosi, poate
eu stiu mai bine decat altii ce aiureli sunt in masina asta, dar trei chestii sunt sigure...
1. Masina de 5 stele EURONCAP, cu mentiunea (foarte sigura)...
2. Stabilitate si manevrabilitate excelente - second only to Ford's Focus...
3. Arata demential... daca iti place iti place multa vreme - si acum dupa jumate de an,
zambesc la fel ca-n prima zi cand o vad odihninduse in parcare...