Imi place atitudinea asta a multora dintre voi. Aveti mult mai multe cunostiinte despre BX-uri ca mine si gata hai sa ne dam mari. Cat despre airbag e posibil sa nu am. Cel putin cel de la care am cumparat-o mi-a spus ca are. Ca a spus doar ca sa ma convinga sa o cumpar, e problema lui. Ideea e ca am pus mana pe o masina superba la un pret sub cel al pietei. Acum ca are sau nu airbag prea putin ma intereseaza. Iar referitor la faptul ca mai am de investit bani in ea sunt perfect de acord cu voi, dar unde e problema ? Ce e mai important, adica caroseria, motorul, cutia si sistemul hidraulic sunt in perfecta stare de functionare (caroseria nu are nici o pata de rugina). Dotari am ceva pe ea nu e chiar chiala. Ca o sa mai investesc eu intr-o alarma, intr-un casetofon de marca, ca ii schimb uleiul, sau ca ii cumpar nisthe huse sau un antifurt tapan e problema mea. Important pt mine acum este sa strang bani sa schimb parbrizul si tobele sa trec ITP-ul. In rest e timp o personalizez dupa stilul meu.
Frate pe romaneste masina a fost a unui manelist, si arata pe interior ca a unui manelist, dar asta e o problema pe care am rezolvat-o din prima zi in care am adus-o acasa.
AHAHAHHAHAHHAHAHAH
Cred ca am aruncat vreo 15 casete cu manele obosite.
Una peste alt, cu airbag sau nu, am cumparat cu 500 de euro o masina tapana nu un cazan de dacie in care bagi lunar 400 ron. Eu unul consider ca am facut o afacere buna..... :P
PS: M-am inscris pe forumul asta sa primesc sfaturi despre BX-uri nu sa ma cert cu nimeni.
Ca voi aveti mai multe cunostiinte in acest domeniu, jos palaria in fata voastra !!! Cu timpul o sa invat si eu ca nu e mare smecherie :P