M-ar interesa sa stiu parerea cuiva care a mers cu un C4 Coupe VTS 2.0i 180cp , in principal cat de sportiva se poate spune ca este (acesta fiind un criteriu principal pentru mine) . Nu prea ma intereseaza consumul,fiind obisnuit (din pacate) cu 20-25% consum mediu pe masina actuala.
Eu l-am considerat ca prima optiune dintre : Seat Leon 1.8T(180cp),Golf 5
GTI(200cp) ,Fiat Stilo(150cp) ,BMW 120d , <in principal> datorita DESIGN-ului si accesoriilor incluse la C4 VTS in dotarea standard . L-am vazut pe cel expus in Mall (modelul de mai sus) care m-a impresionat (tineti cont ca sunt posesor BMW 735i , '83 ce-i drept, dar... ) . C4 Coupe este prima si singura masina Citroen al carei design imi place; posibilitatea de a adauga un pavilion vitrat si raportul pret/dotari optionale/standard fiind extrem de bun in comparatie cu modelele concurente pe care le-am enumerat mai sus.
Realizez ca un Golf 5GTI si chiar un BMW 120d ar fi probabil mult mai agile decat C4 VTS 2.0i,dar sunt si totusi cu cel putin 20-25% mai scumpe...
Fiat-ul si Seat-ul de mai sus mi se pare foarte comune si nereusite ca design ,iar asta le-a scos de pe lista urgent
Ce ma sfatuiti in consecinta,merita un C4 VTS 2.0i ca masina sport sau sa mai strang niste bani si sa ma orientez catre alta marca?
Multumesc pentru ajutor,