Nu, nu e pentru mine!
Am un prieten care vrea un M Pajero Sport, doua usi, 2,5 TD, 99 de cai (generatia 95-97 aprox).
Ati auzit ceva despre masina asta, cum se comporta, ce preturi sunt la piese, sunt piese la SH, cat consuma etc.?
El e incepator si vreau sa-l ajut cu informatii, daca se poate.
Multumesc!
P.S.
I s-a pus pata pe asta, nu vreau "redirectionari", de genul mai bine sa-si ia CX sau Toyota sau altceva. Numai despre Mitsubishi. Sigur, daca e vorba despre masini 4x4 asemanatoare la performante si costuri, informatiile sunt binevenite.
Mitsubishi Pajero
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Stiu eu masina. Citeva chestii:
- are tamburi pe spate
- e 4x4 cu reductor & stuff (indicatoare de inclinatie pe bord, etc.)
- garda la sol mare; normal, ca e masina off-road
- e fiabila pentru ca motorul desi are turbo + intercooler nu scoate decit 100CP (+ sau i functie de generatie)
- tabla foarte buna, chiar exceptionala
- cu piesele nu stiu cum sta treaba, probabil ca la restul japonezelor, dureaza ceva mai mult
- are tamburi pe spate
- e 4x4 cu reductor & stuff (indicatoare de inclinatie pe bord, etc.)
- garda la sol mare; normal, ca e masina off-road
- e fiabila pentru ca motorul desi are turbo + intercooler nu scoate decit 100CP (+ sau i functie de generatie)
- tabla foarte buna, chiar exceptionala
- cu piesele nu stiu cum sta treaba, probabil ca la restul japonezelor, dureaza ceva mai mult
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nenea cosmos
- simpatizant
- nenea cosmos
- simpatizant
paco scrie:Daca-i spun asta, ca sunt fara moarte, il innebunesc!
Si-asa a facut o fixatie din Pajero...Asteptam sa spui ca mai au si ele defecte, pe ici, pe colo!
daca si-a facut fixatia pe pajero pentru trasee off road de munte e o alegere buna pentru volumul mai mic al masinii si modul in care se va strecura printre copaci si viroage. acolo insa soferul si copilotul conteaza enorm... totusi pajero nu este cea mai cea, nici la bani, nici la ce ofera. daca dai un search pe net gasesti un pajero 2,5 tdi obosit la 2000 coco si altul full option la 8000 coco. ce vrea respectivul de la acel pajero?
Masina e super in teren accidentat. Am fost prin paduri si pe coclauri; merge excelent iar reductorul face minuni in situatii dificile.
Dar nu e o masina fara probleme: asta de care zic eu a "cedat" de mai multe ori: motor oprit, piese schimbate, etc. O sa ma interesez ca nu stiu exact ce piese si ce preturi. Dar trebuie sa tii cont ca e o masina veche, care chiar daca e foarte buna nu are cum sa nu aiba probleme.
Dar nu e o masina fara probleme: asta de care zic eu a "cedat" de mai multe ori: motor oprit, piese schimbate, etc. O sa ma interesez ca nu stiu exact ce piese si ce preturi. Dar trebuie sa tii cont ca e o masina veche, care chiar daca e foarte buna nu are cum sa nu aiba probleme.