becu euro(cred)
Moderator: Echipa Tehnica
becu euro(cred)
Salut, imi ramane un bec aprins pe bord, cica e becu euro, ceva in genu asta, simbolizeaza un motor parca, stie cineva ce ar putea fi? multam anticipat.
la Porsche 911 sau la Lada Samara? de unde vrei sa stim daca nu ne spui despre ce masina e vorba si in ce conditii apare problema?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- RETRAS LA PENSIE
stegulake scrie:pai ba fratica, daca intreb pe forumul saxo ce draq masina zici tu ca am, asa zi si tu una la intamplare, care crezi tu
Ceea ce nu ai inteles, e ca sunt mai multe modele de Saxo cu diferite motorizari. E o regula de politete sa iti treci masina in semnatura. Daca ai citit cat de cat forumul poate ai observat ca in fiecare sectiune exista un mesaj sticky denumit "Va rog sa treceti masina in semnatura"!
Becul ala "euro", daca arata silueta unui motor, indica probleme in fuctionarea sistemului de management al motorului adica un senzor defect, sau valori anormale ale parametrilor.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
@stegulake: incearca sa pastrezi acelasi limbaj sau tip de limbaj care l-ai vazut pe aici ... sa fii putin mai rezervat pana intri in "atmosfera" ..
si sa nu crezi ca intamplator a zis khan care masina ... chiar stie ce inseamna masinile astea ... asa c a bafta ..
zic eu una la intamplare .. 1,5D cu AC .. bnu e modelul tau?
si sa nu crezi ca intamplator a zis khan care masina ... chiar stie ce inseamna masinile astea ... asa c a bafta ..
zic eu una la intamplare .. 1,5D cu AC .. bnu e modelul tau?

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@stegulake: clar esti in off-side din moment ce nici nu ai trecut masina in semnatura, nici nu ai spus in post despre ce e vorba.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Am si eu un saxo din 2001,si am aceeasi problema.Becul sta aprins chiar daca masina merge inpecabil.Am fost la diagnoza si mi-a zis ceva de genul eroare circuit secndar de aer,dupa care l-a stins si acum dupa vre-o saptamana s-a aprins dinnou.Am vorbit si cu fostul proprietar si mi-a zis ca si lui ii mai facea din cand in cand asa.Daca stie cineva care este senzorul asta si din cate mi-au zis de la service tre sa schimb bujiile si filtrul,dar cred ca si senzorul are ceva. Merci mult
becul acela care arata ca un motor simbolozeaza aprinderea motorului si vezi ca sar putea sa fie bujiile sau in cel mai rau caz ca la mine bobina de inductie.sa nu fie pe duca .ar mai fi si inca o problema de luat in seama vezi de unde bagi si benzina si ce benzina bagi.de preferat ar fi PETROM SAU OMV.daca ai bagat de la lukoil nu ma mira faptu ca sa aprins becu.