Masina noua? Tzeapa tzepelor!!!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

miculuta
just curious

Masina noua? Tzeapa tzepelor!!!!!

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 12:56

"Ce second- hand? Eu imi iau masina noua, sa fiu sigura ca nu am probleme!" ziceam eu acu' 5 luni, desi zic eu, n-am fitze-n cap, dar se pare ca da. In fine, am luat-o in leasing
Acum 3 luni- accident (un destept nu s-a asigurat, se intampla). De trei luni plimb hartii de la firma de asigurare la ATS (care amana si care isi trece piese in plus pe acceptul de plata). Culmea e ca masina e gata, dar tot nu o pot lua ca un manelist de la firma de asigurare (aleasa de firma de leasing) nu isi da acceptul de plata pentru ca "nu am chef" - asa mi-a zis ultima data.

In concluzie, iti iei masina noua:
platesti rate, chiar daca nu o poti folosi (e in reparatii)
te rogi de firma de asigurari pe care nu ai ales-o tu, ci firma de leasing
cei de la ATS baga piese la greu, ca doar nu plateste proprietarul (asta amana reparatiile)
Ai obligatia sa ai Casco.

Ai masina second-hand:
Tu decizi la ce service o repari. Nu-ti convine, meri la altii
Tu decizi firma de asigurari si ce tip de asigurare vrei. Nu-ti convine.. la fel
nu platesti rate in timp ce nu o poti folosi

Asa ca nu mai vreau masina noua,"in garantie" (asta- i o tampenie, poate garantie ca-ti mananci nervii.
P.S Fratele meu are C3 second si n-are treaba!!!!!

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 16-Apr-2007 13:18

Imi pare rau pentru necazurile tale dar nu e nevoie sa postezi de patru ori. Ti-am sters eu celelalte mesaje.

P.S. nu cred ca ar fi bine sa incepem relatia noastra cu un BAN.

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 13:35

Si mai postam de vreo patru ori daca nu ma opreai!! :)))) Scuze, sunt doar plina de draci. Nu stiam daca am postat unde trebuie si vroiam sa apara la toate subiectele legate de asta. Sorrryyy!

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Lun 16-Apr-2007 14:02

Masina in leasing? OK.. ne poti spune firmele implicate? leasing, asigurari... ATS are agreement cu firma de asigurari??

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Lun 16-Apr-2007 14:18

Cum sa iti zica "ca nu are chef" :lol: :lol: :lol: .Vorbeste cu sefu firmei sii zii de comportamentul manelistului!!!Cat despre comparatia noua vs second pe deoparte ai dreptate pe deoparte nu...la masina noua macar "rezolvi" problemele cu chiu cu vai, dar nu pe banii tai ca e garantie..asa la second rezolvi mai repede dar pe banii tai.Acum depinde ce preferi, daca banii nu reprezinta o problema varianta 2 e teoretic mai buna.

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 14:19

Firma de asigurari Allianz Tiriac
Firma de leasing VB Leasing
Firma de intermediere a asigurarii (ca astia se scarpina cu 4 firme ca sa te poata pasa de la unii la altii): VB Broker in Asigurari
VB Leasing are contract cu ATS, si ne obliga sa ne facem reparatiile la ei

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 14:23

Cati bani am pierdut eu trei luni ca nu am avut masina, plateam tshde mii de reparatii. Am o firma de limbi straine la Targoviste,sper sa mai existe, deci pentru mine era esential sa ajung in timp util peste tot
Stiu cat costa reparatiile, ca fratele meu isi repara C3-ul la alte service-uri si un spoiler il costa 3 mil. Pe mine m-a costat trei luni si in bani, mult mai mult. Pentru mine, clar nu a meritat.

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Lun 16-Apr-2007 14:25

Uite asa creste rata de boli cardio-vasculare in Romania.Eu cred ca e o conspiratie de vesticilor sa scape de noi! :D :D :D :D :D

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Lun 16-Apr-2007 14:28

OPC? ai incercat?? uneori da roade!

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 14:44

Am vb. cu seful manelistului, tipul parea mult mai ok. Dar acum mi-e frica sa nu fi cazut in cealalta extrema de la tipul care iti spune cu sila ca n-are chef la tipul dragut care nu face nimic. A zis ca ma suna el! I'll let you know!
Oricum multumesc pentru primirea pe forum tuturor; m-am inscris doar pentru ca vroiam sa avertizez si pe altii sa nu pateasca la fel, dar vad ca sunteti cam toti patiti :(. Stiti cum e, ce nu te omoara te face mai puternic, dar noi de pe forumul asta cred ca suntem deja Supermen sau Women, dupa caz.
Multam, inca o data!

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 14:51

Razi tu razi Harap-Alb (dimabogdan), dar mie mi-a stat inima in loc de vreo cateva ori in lunile astea. Asa ca, daca e intr-adevar o conspiratie a vesticilor, cu mine le-a mers :((

kata
pasionat

Mesajde kata » Lun 16-Apr-2007 14:52

chestia cu casco e deja clasica. atata timp cat ai casco si masina mai e in garantie tu nu tre sa ai absolut nici o treaba. vorbeste cu ats si spune le ca vrei masina si ca nu te intereseaza cum se inteleg ei cu asiguratorul.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 16-Apr-2007 14:54

Eu am masina noua si nu am avut probleme de-astea; e drept, nu am luat-o in leasing si am facut asigurare la cine am vrut - si la fel, am fost la ce service am considerat ca pot sa merg 8) Dar auzi, nu era mai simplu sa faci un imprumut la banca? Aia vor doar asigurare cesionata in favoarea lor cat mai ai rate de platit, nu iti impun si alte restrictii!

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 15:06

Asa am facut la inceput. Am vb cu cei de la Ats si am zis sa rezolve ei. Nu au zis ca nu, dar masina era in acelasi stadiu si dupa o luna (piesele nu venisera, nici nu se facuse comanda pentru toate, ca trebuia sa vina ala de la asigurari sa faca o constatare, dup'aia ca a facut constatarea si ca mai trebuie niste piese, iar astept o luna, ca s-au primit piesele dar acum asteapta sa intre in service, ca a iesit din service dar trebuie acceptul de plata de la asigurator, asiguratorul e pe teren etc.) In timpul asta am fost si calma, le-am si cerut rapunsuri concrete, am ajuns sa si tip: nimik.

Deci: ATS-ul nu zice ca nu colaboreaza cu firma de asigurari doar ca dau vina pe cei de la asigurari cu intarzierile si isi vad mai departe de treaba. Nu-i preseaza, ca doar nu e masina lor.Si cei de la asigurari Allianz Tiriac (nu uitati) intarzie intr-adevar. E o delasare generala. Daca eram barbat ii bateam deja, curaj am, dar cam atat ;)

miculuta
just curious

Mesajde miculuta » Lun 16-Apr-2007 15:09

N-am facut credit la banca, pentru ca am luat masina pe firma. Sunt mai putine acte pentru leasing, mai putin de umblat.... Acum imi pare rau, dar stii cum e cand faci o prostie, o faci pe toata, nu doar pe bucati :))

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”