booooooooon. credeati ca am renuntat??? no chance :P
seria de reparatii pare ca nu se mai termina

...
orbecaind pe sub masina pe la instalatia hidraulica, am zis sa schimb si vana de securitate ca pica prea repede pe burta (20-30 de secunde si fata si spatele

), ai am luat una de la o masina care avea cam 80-90k reali, dar cu numere de librarie

; bun; totul trebuia sa fie simplu... am schimbat vana, dar am observat facand teste pe acolo ca tot curgea ulei pe la corectorul din fata, pe care il schimbasem; am luat altul (de la aceeasi masina cu vana), i-am pus garnituri noi, l-am curatat, toate bune; daca tot am umblat iarasi in fata, am zis sa umblu si la cel de pe spate la care chiar nu umblasem, care nu curgea dar am zis sa il curat macar; aici a intervenit neprevazutul

si s-au rupt conductele :x ; am schimbat si conductele, bineinteles cu conducte tot de la masina aia (mentionez ca toate conductele de la acea masina sunt albe... de ce?); tot orbecaind pe acolo, am luat decizia sa schimb toate garniturile pe la puntea spate... zis si facut... cand credeam ca totul e gata, mecanicul ia o cheie si loveste conductele spiralate de la frane sa imi arate ca alea sunt bune si nu necesita schimbare :P nu trec 2 secunde si incepe sa tisneasca ulei pe la una din ele :x ... a ramas ca le schimba maine si pe alea; intre timp am mai constatat ca sudorul mi-a topit conductele de la rezervor, fapt pentru care am pierdut cateva ore sa le inlocuim... si uite asa, cred ca a mai ramas din masina doar caroseria si blocul motorului pentru ca in rest cam totul a fost inlocuit. bag de seama ca daca o tinem tot asa, o sa ajungem sa inlocuim si ce am inlocuit deja

sper sa se termine cat mai curand ca sa pot sa o iau acasa ca sa o vopsesc. hidraulica este ultimul lucru care ma mai impiedica, pentru ca in rest, la mecanica este gataaaaaaa :P .
pe curand... sper :P