practic in zona aia esti tu cu drumul si masina ... circulatia este foarte redusa in zona datorita gradului de risc pe zona. in 2 zile cred ca am vazut 15-20 de masini. si apoi mai este si portiunea de catarare pe asfalt (nu forestier) catre lacul sf ana (950m altitudine) si tinovul mohoci (1050m). ca varietate cu drum forestier f ingust se poate incerca si urcarea catre cetatea balvanyos ... sunt peisaje superbe daca vreti sa va opriti si sa vedeti ceva frumos ...
zone de vizitat: lacul sf ana, tinovul mohoci (un lac cu o colmatare inversa de la suprafata catre fundul lacului - sunt 5 astfel de lacuri in lume, 2 in rusia, 1 in sua si 1 in peru), pesterile sulfuroase si izvoarele minerale din balvanyos, cetatea de acolo, restul de peisaje pentru care nu exista cuvinte ... tot aproape sunt si baile tusnad)
ca drum dus poate fi adoptat dn1 si apoi e577 din bv ( distanata fata de buc ~250 km) si apoi la intoarcere e577 sau drumul de la sf gheorghe la bv si apoi venit pe drumul de la intorsura buzaului ...
mi se pare extraordinar ...
ca si cazare exista pentru cei pretentiosi hotelul best western (90e/camera dubla) sau cazare sus la lacul sf ana ( 500.000 /camera dubla) exista inca un hotel in zona insa nu imi amintesc numele si nici ce tarife se practica
despre locuri de campare ar trebui vorbit cu custodele de la lac pentru ca zona este relativ periculoasa datorita salbaciunilor zonei: lupi si ursi)
tot ce pot spune este ca este superb