Covorase din cuciuc pentru C1

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

leubuc
just curious

Covorase din cuciuc pentru C1

Mesajde leubuc » Vin 13-Apr-2007 19:12

Unde gasesc covorase din caucuc la preturi rezonabile pentru C1...sa se potriveasca cat mai bine ...mai ales pentru locurile din fata ?

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Dum 15-Apr-2007 01:01

nu stiu ce covorase vrei tu, ca sa se potriveasca dupa model? acelea le gasesti doar la Citroen dar sunt scumpe cred......eu am covorase universale, sunt mari, late,lungi, acopera foarte bine mai ales cele pe fata....iar pe spate sunt dreptunghiulare si stau un pic colturile ridicate la baza scaunului....dar nu este incomod, intr-adevar nu arata ca cele de la showroom ca am vazut un C1 echipat cu ele si erau perfect facute..evident originale....dar cum spuneam probabil prea scumpe pt buzunarul nostru.....asa ca eu iti recomand unele universale cat mai mari pe fata, sa nu murdaresti mocheta/tapiteria
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Lun 16-Apr-2007 08:15

subscriu la cele spuse de madlex456. Si eu mi-am luat din Cora, universale si se potrivesc f. bine. Daca vrei sunt unele care au un fel de santuri pe diferite modele ca sa mergi cu un cutter pe directia aia si sa ti le tai exact pe modelul dorit. Problema cea mare nu e cu astea... cu husele , nene.
Asa ca si fapt divers, intrati pe forumul peugeot 107 sa vedeti ce le poate trazni prin minte celor de la Eurial Motors referitor la covorase care nu sunt cumparate de la ei.
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Lun 16-Apr-2007 12:41

gasesti pe cineva care are C1 cu covorase.
iti iei la tine niste coli de hartie cat mai mari (se mai gasesc la librarii coli albe de impachetat) si un creion si desenezi conturul fiecarui covoras pe cate o coala de hartie. dupa ce ajungi acasa, mai faci niste masuratori si iti cumperi de la orice vanzator de mocheta o cantitate suficienta. tai cu foarfeca colile de hartie dupa model, le aplici pe mocheta si tai cu un cutter. dupa aceea, iei covorasele care au rezultat si te duci inapoi la mochete sa ti le coasa pe margini, sa nu se desire (daca vrei sau daca este cazul). si gata.
cine nu are covorase de C4, sa imi dea un PM si ne intalnim sa isi deseneze sabloanele.
Xsara 1.6 / C4 1.4

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Mar 17-Apr-2007 20:25

:))
m-am gandit si eu la mocheta ii mai fain dar tot asa se murdareste vreau nijte huse si niste presuri negru cu rosu :)) sa fie sepsii

calin13
simpatizant

Mesajde calin13 » Mar 17-Apr-2007 21:21

@ danpopa

daca nu cer prea mult, nu ai putea face un sablon de sa zicem...1:10 si sa uploadezi undeva fishierul/sau mail...eu sunt in TM si mi-e cam greu sa ma duc in SB numai pentru sabloane. Ideea cu presurile din mocheta pentru trafic intens e super buna. Zic asta pentru ca pe Solenza am avut niste presuri de cauciuc si imi inegreau toti pantofii in calcaie :) si mi-e ciuda ca am boala pe pantofii de piele intoarsa...

as aprecia tare mult...

calin13
simpatizant

Mesajde calin13 » Mar 17-Apr-2007 21:28

@ danpopa

de fapt...ma gandesc acum, ca de cat sa te chinui pe tine, mai bine astept pana imi vine citronelu' si ma joc eu cu creionu'. Ca doar ai descris mai sus ce si cum.

merci again pentru idee :)

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Mie 18-Apr-2007 21:10

din pacate, nu am aparatura astfel incat sa pot scana o hartie de aprox. 60x40cm si nici voi nu cred ca aveti imprimante pentru o asemenea dimensiune...
Xsara 1.6 / C4 1.4

Înapoi la “Citroen C1”