Basescu suspendat!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 20-Apr-2007 08:57

DAca intra si Becali in joc, la cat de apropiati sunt cei 2(Base si Becali) de oamenii de rand, parca vad un Presedinte PD Basescu, si un Prim Ministru PNG Imparatul George Becali!!
Cred ca Vadim sau fuge in Groenlanda sau se duce direct la nebuni :lol: :lol:

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Vin 20-Apr-2007 09:14

oricum sa-l cante cucii pe Vadim! :evil: :evil:
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 20-Apr-2007 10:38

Am fost si eu aseara la Universitate. Daca s-a ajuns aici, e clar ca mafia e la putere acum, mai ales ca baietii coc o lege care sa-i interzica lui Basescu sa mai candideze. Daca nu au contra-candidat, atunci ii interzic lui sa candideze :evil:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 20-Apr-2007 12:37

Mda si eu am intalnit aseara cativa sustinatori ai lui basse in autobuz, la 10 seara, vai mama lor, beti pulbere, dar pusi pe harta...edificator pentru sprijinul popular pe care se bazeaza marinarul.
Sa fim seriosi cu mafia, ati uitat de rezolutii scrise pe biletele PLATITE DIN BANI PUBLICI, de la noi, ati uitat de ALRO, vedeti baieti destepti dar pe baietii destepti ai lui basse nu-i vedeti? Aveti suspensii hidraulice cumva si nu va deranjeaza asfaltul de pe Podul Grant? Nu v-a ajuns ca Bucurestiul a devenit mosia proprie a lui Cocos, Videanu si Basescu?
Duceti-va la cimitir sa-l bociti acolo pe taticu' vostru spritzar!

Chiar ma dezamagiti cat de naivi sunteti...Credeti ca va ridica basse taxa pe prima inmatriculare (sincer eu am auzit doar PSD-ul si PC-ul sa atace aceasta taxa), credeti ca nu va mai baga mana pana la cot in bani publici, chiar credeti ca-i pasa cat negru sub unghie de voi? Credeti ca va baga la puscarie vreun corupt? ca sa creeze vreun precedent periculos?
Nu uitati, suntem republica parlamentara, nicidecum prezidentiala...daca vom ajunge la asa ceva o sa avem si noi un Musollini de dambovitza...
Auzi, Mafia...Mafia e la putere de cand cu tatucu Iliescu si orice ati face nu-i mai clintiti din loc nici cu dinamita...
Cosmin
high energy music expression

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 20-Apr-2007 12:45

Bezz, propune tu o solutie mai buna pentru iesirea din rahat a tarisoarei asteia. Dar un plan realist, nu ceva de genul ca sa-l aducem pe Vlad Tepes sa faca ordine...

Nu contest ca Basescu are si el pacatele lui. Dar eu unul il respect macar pentru 2 lucruri pe care le-a facut: condamnarea comunismului si faptul ca a sustinut-o pe d-na Macovei la Justitie. Iar Justitia a inceput sa se mai miste, chiar daca e inca chinuita rau si mai are de parcurs un drum lung ca sa fie Justitia pe care ne-o dorim cu totii.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Vin 20-Apr-2007 13:01

la faza asta bezz tu ai dreptate .. nimic de negat in ceea cespui tu ..
numai ca trebuie luata in considerare o alternativa viabila ca si plan de miscare .

in momentul de fata sincer, imi doresc sa vad o alternativa la basesc ..
nu vreau sa aud de becali si de tariceanu. si nici de vadim.
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 20-Apr-2007 13:01

Nu exista nici o solutie...Exista in '90, se numea monarhie, dar acuma este mult prea tarziu si mosu s-a senilizat saracu...
Condamnarea comunismului facuta de un comunist...asta chiar mi-a placut, sa vii si sa spui niste fraze sforaitoare in Parlament in imprecatiile unor mitocani (e putin spus) gen Vadim nu inseamna nimic, a fost o manevra pentru imagine a lui Basescu. Vrei condamnare? Fa o lege si da-i afara din functii pe toti fostii...in alte tari s-a putut, la noi nu i-au urnit... Punctul 8 de la Timisoara, s-a sters undeva cu el basse, pe vremea aia era bine merci in FSN si-i scuipa pe golanii din Piata Universitatii...a ba nu, le trimitea trenurile cu mineri...lumina verde pana la Bucuresti.
Mda si Macovei...in afara de Patriciu si Nastase, pe cine ai mai vazut sa intre in vizorul justitiei? Justitia este doar pentru adversarii politici nu? Foarte corect...

Dar deja o dam in flame, eu ma duc sa ma linistesc :oops: chiar nu vreau sa ma cert cu voi.
Cosmin

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 20-Apr-2007 13:15

Bezz, ai si tu dreptate cu ceea ce spui.

Din pacate, nu prea avem pe cine alege. Adevarul e ca in 2004 am ales raul cel mai mic.

Iar de atunci incoace n-au aparut alte variante in tara asta. Parca suntem blestemati...

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 20-Apr-2007 13:27

legat de ce am vazut aseara in autobuz :lol: m-am facut mic de tot intr-un colt (cat s-a putut) ca aveam la mine un portbagaj de citroen...glumeam, abia se vedea sigla citroen pe ele, insa era deranjant modul in care se manifestau suporterii...
Cosmin

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Vin 20-Apr-2007 15:18

Mie mi-ar placea sa-i interzica astuia sa mai candideze, desi stiu ca nu e corect.
Atentie, in 2004 am sustinut ca Basescu trebuie ales, desi eu n-am votat (ca de obicei, nu vreau sa-mi iau pacate in plus). Acum insa, dupa ce am vazut ce om Basescu, imi pare rau ca nu a iesit Nastase. Cu Becali si cu Basescu devenim mahalaua lumii, vai de capul nostru.
Unde ati mai vazut voi presedinti sa bea cu un cioban analfabet (nu discut alte defecte sau calitati ale omului, dar e analfabet!) toata noaptea si apoi sa plece la volan, cu ochii rosii? Ce dracu, suntem in Burkina Faso?
Eu l-as fi suspendat a doua zi imediat dupa faza aia, nu mai asteptam pana cum.
Omul e total impropriu pentru functia asta...SI mai e si intrigant!

Prefer sa coabitez cu taxa lui Tariceanu decat cu Elena Udrea, Cocos, Anghelescu, Basescu, Boc si alti smenari care toarna asfalt intre Cotroceni si Golden Blitz.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 20-Apr-2007 23:05

bezz.... ai mare dreptate; oameni buni, nu cred ca din cauza taxei auto nu avem ce pune pe masa , asa ca mai lasati-l pe tariceanu cu asta ca nu e problema numarul 1 :!: incercati sa priviti in ansamblu, nu sa observati numai ce nu va convine personal, pentru ca in acest ritm nu ajungem niciunde. cum adica din doua rele sa alegi un rau mai mic? mai bine nu ma duc la vot, vorba lui paco, decat sa aleg acolo un tembel si dupa aia sa imi dau cu pumnii in cap ca si eu l-am votat;
in alta ordine de idei, intelegeti odata ca pe ei chiar nu ii intereseaza de noi, si isi fac acolo jocurile lor; noi pentru ei reprezentam prostimea, sau mai bine zis electoratul, si ne dau atentie timp de 6 luni sau un an cand este moment electoral, sau de fapt ne aburesc cu tot felul de trasnai ca sa zicem ca sunt valabili si sa ii votam, iar dupa ce se vad instalati, isi vad de treaba lor, ca de, oricum nu avem ce sa le facem :!: in legatura cu votul uninominal, adrian are dreptate; gaditi-va la toti imbecilii care i-ar vota pe manelisti, sau mai stiu eu ce pramatii; nu gandesc toti cu capul , va spun sincer, cunosc oameni care in 2000 l-au votat pe vadim in bataie de joc, si ati vazut unde s-a ajuns; pana cand lumea nu o sa isi dea seama ca dreptul la vot nu echivaleaza cu bataia de joc, si este o responsabilitate care daca nu este tratata cu cap se rasfrange ani buni asupra tarii, nu cred ca avem ce sa facem in aceasta privinta;l uitati-va cati adepti are becali, si ganditi-va ca daca ar candida pe varianta uninominala, ar castiga locul.
vorba lui bezz, solutia am avut-o demult, dar am trecut pe langa ea; acum trebuie sa rabdam pentru ca baietii veseli care si-au facut case, palate si au masini jmechere, acum trebuie sa le masi si intretina cumva :wink:
@vldst: cum adica base a condamnat comunismul???? s-a condamnat singur? :lol: si pana la urma nu vad ce atata tam-tam asupra comunismului. a fost o perioada, a trecut, acum trebuie sa ne vedem de drum. nu inteleg de ii injurati atat de rau pe comunisti; mai lasati-i pentru ca repet, nu prin condamnarea lor o sa dam inainte. daca ne mai cramponam mult de prostii din astea gen taxe si condamnari, etc, sigur o sa dam... inapoi. problemele grave ale tarii sunt ca s-a distrus tot, s-a vandut tot, nu mai producem nimic, doar consumam, nu o amarata de taxa si faptul ca x a fost comunist :!:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 20-Apr-2007 23:30

nick, nu e chiar asa simplu cu comunismul...
baietii au facut o sleahta de vreo 50 de ani, de la stra-bunici la nepotzei, au toate fraiele politic/economic/mass media/administrativ si chiar nu-i mai urneste nimeni din loc...ei conduc tara, e mosia lor, prostimea indura si moare de foame, platim taxe, dam spagi, ne rad in fata politzaii si functzionarii cand te calca in picioare unu' smecher...
comunistii au instituit un sistem cel putin infailibil la noi...isi meritau mai mult decat o simpla condamnare...decadere din functii si chiar ostracizare...dar la noi n-au fost pedepsiti nici macar aia care au apasat pe tragaci la diverse "tulburari", ca sa nu folosesc cuvinte mari.
Cosmin

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 21-Apr-2007 01:49

este adevarat ce spui tu, dar se face prea mult caz.... mmm... poate ma exprim eu gresit: ceea ce vreau sa subliniez este ca toti vorbesc dar nimeni nu face nimic.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 21-Apr-2007 21:21

Condamnarea comunismului, asa cum a facut-o Basescu, a fost mai mult un gest simbolic, fara urmari concrete pe termen scurt. Cred ca au mai fost si alte tari care au condamnat public comunismul (parca Polonia, Ungaria si or mai fi si altele).

S-a vrut a fi mai mult o recunoastere si o asumare a crimelor si atrocitatilor regimului comunist de catre statul roman.

Cei mai carcotasi de pe forum ar spune ca nu-i mare lucru, ca nu-l durea gura pe Basescu sa condamne comunismul, big deal... E totusi primul presedinte roman care si-a propus si a si reusit sa faca lucrul asta. Daca de la Iliescu nu ma asteptam sa faca asta, Constantinescu de la care am sperat atatea ce-a pazit 4 ani de zile? Poate ca a fost si un gest de imagine din partea lui Basescu, asa cum spunea bezz, dar pana la urma victimele comunistilor meritau acest lucru simplu, care putea fi facut cu multa vreme in urma.

Din pacate, Romania nu are inca o lege a lustratiei, fara de care condamnarea comunismului ramane o simpla vorba in vant.

Nu incerc sa tin partea lui Basescu, dar oameni buni, hai sa mai privim si jumatatea plina a paharului. Ce-ati preferat in 2004, sa-l alegem pe Bombonel? Viata nu e facuta numai din da si nu, e nevoie de compromisuri, chiar daca nu ne convine. Basescu a fost un compromis, bun sau rau, pentru o parte din cei care l-au votat.

Nu sunt de acord cu cei care aleg sa nu se prezinte la vot pentru ca au impresia ca nu au cu cine sa voteze. Ne place sau nu ne place, asta este "clasa" noastra politica. Dar nu rezolvam nimic daca alegem sa bagam capul ca strutul in nisip si sa refuzam sa votam. Uite asa s-a putut vota cu autobuzul in 2004... Ce sa facem atunci, sa ii lasam pe altii sa decida pentru noi? Nu, votul fiecaruia are valoare si nu trebuie sa uitam ca pentru asta au murit oameni in Decembrie '89. Pentru ca noi sa putem acum vota si sa ne putem exprima liberi opiniile. Chiar daca nu votezi, asta nu te absolva de particica aia minuscula de responsabilitate pe care o ai ca sa decizi viitorul tarii.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Sâm 21-Apr-2007 21:29

sincer, basescu nu este idealul meu de om politic si cu atat mai putin de presedinte. ma ingrozeste insa faptul ca ar putea ajunge iar PSD la volan fie si prin intermediul unei marionete ca Vacaroiu sau Geoana.
eu am trait experiente umilitoare in vremea puterii PSD, de la abuzuri de ordin juridic pana la sechestrari de persoane, recuperari si taxe de protectie impotriva carora politia si justitia s-au ferit sa ia masuri pentru ca vinovatii erau membrii de partid. visatorii care traiesc inca in lumea lui Alice si nu au trecut prin experiente asemanatoare vor privi cel putin cu suspiciune punctul meu de vedere.
solutia, cel putin partiala, imi pare un parlament unicameral cu maxim 50 de deputati. oricum, in afara de ziua in care s-a votat suspendarea, nu vedem mai mult de 50 la sedinte! de ce sa platim mai multi?
daca pe plan mondial ar trebui pastrat raportul deputat/parlamentar la nr de locuitori... inseamna ca in china ar trebui sa plateasca aia vre-o 50 de milioane!
vorba aia, doi vecini nu se inteleg...daramite 450 de parlamentari!
la doar 50 sansele cresc!
toti sunt o apa si un pamant si , personal, cred ca datorita disocierii masei electorale, putem fi martorii unui razboi civil !
sper sa nu!
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

Înapoi la “Diverse”