REVIZII C 3 - service, pret, pareri
Moderator: Echipa Tehnica
Placutele le schimbi cand se uzeaza, nu exista o limita de km. In faza finala a uzurii vei auzi un zgomot tip metal-pe-metal la aproape fiecare franare. Daca mergi zilnic prin Bucuresti (si aproape numai prin Bucuresti) trebuie sa te astepti sa le inlocuiesti chiar si la 22-25.000km, iar daca ai ghinion chiar si mai repede.
DanCld scrie:Placutele le schimbi cand se uzeaza, nu exista o limita de km. In faza finala a uzurii vei auzi un zgomot tip metal-pe-metal la aproape fiecare franare. Daca mergi zilnic prin Bucuresti (si aproape numai prin Bucuresti) trebuie sa te astepti sa le inlocuiesti chiar si la 22-25.000km, iar daca ai ghinion chiar si mai repede.
Ok,multumesc mult ...faza e ca sunetul acela il aud deja de pe acuma adica de la 17mii de km ... well , imi iau placute...
christistanciu scrie:am schimbat in regim propriu cureaua de distributie si rolele intinzatoare si m-a costat 5milioane. am depasit schimbarea curelei cu exact 14000 de km si am constatat ca rolele erau mai distruse decat cureaua.
Deci 1,4 HDI are curea de distributie ? La cati km sau ani trebuie schimbata ?
Nu a pus nimeni pretul placutelor de frana pe aici...

1,4 HDi Are curea de distributie care trebuie schimbata cam la 80.000 din cate am inteles, dar garantie e la 60.000 km pt. curea.
Toa la schimbarea curelei ve trebui sa schimbi: role:2 buc (90 lei ambele), pompa de apa (140 lei), antigel + manopera.
Pretul la placutele de frana difera le gasedsti pe la 120 lei cred.
Toa la schimbarea curelei ve trebui sa schimbi: role:2 buc (90 lei ambele), pompa de apa (140 lei), antigel + manopera.
Pretul la placutele de frana difera le gasedsti pe la 120 lei cred.
Deci Citroen nu are conditie alternativa ca numar de ani de uzura ci doar la kilometri parcursi?
Adica pot merge cu aceasi curea 10 ani daca nu parcurg cei 60.000 km folosind aceeeasi curea?
Si ce treaba are pompa de apa cu distributia? Stiam ca aia se schimba doar daca are probleme ..nu ca ar fi consumabila?
Adica pot merge cu aceasi curea 10 ani daca nu parcurg cei 60.000 km folosind aceeeasi curea?
Si ce treaba are pompa de apa cu distributia? Stiam ca aia se schimba doar daca are probleme ..nu ca ar fi consumabila?

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”