Am probleme cu masina...
Mi-a zis cineva ca ar putea fi BSI-ul.
Se intampla cam asa:
cand deschid usa soferului (la celelalte nu se intampla nimic), se aprinde lumina in bord, martorii de la bord si incepe sa bipaie (fara sa apropii cheia de contact);
functioneaza tot, lumini, semnale, motor, aer, etc;
nu functioneaza bordul, km, turometrul, <- -> martori semale (nici macar tacanitul), temperatura motor, rdiocasetofonul, indicatorul de motorina sta tot timpul la nivel (si fara contact pus).
Cand rasucesc cheia odata se aude un carait timp de 3-4 secunde (si nu e pompa), iar ceasurile tind sa mearga inapoi (inclusiv cel de motorina ajunge la 0).
Masina am cumparat-o de cateva zile. Cand am ajuns cu ea in Bucuresti s-a blocat inchiderea centralizata pe deschis (adica bloca si debloca imediat).
Am fost cu ea sa-i pun alarma si inchidere pe alarma.
S-a rezolvat cu alarma si inchiderea, dar meseriasul de la alarme a deconectat BSI-ul (dupa care l-a pus la loc), a taiat niste fire si acum se intampla ce am scris mai sus.
Are cineva idee ce ar putea fi si cum si unde se rezolva fara sa fie nevoie sa platesc inca odata suma de achizitie a masinii?
Probleme cu BSI-ul
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
a taiat niste fire? care? cu bsi-ul ce treaba a avut de l-a scos? poate trebuie doar o reinitializare cu lexia, sper sa scapi doar cu asta, daca nu... altu'
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Imi pare rau pt problema ta, mai ales ca masina e proaspat cumparata. Ia arunca un ochi aici: http://www.bba-reman.com/content.aspx?c ... ol_failure
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- just curious
khan scrie:a taiat niste fire? care? cu bsi-ul ce treaba a avut de l-a scos? poate trebuie doar o reinitializare cu lexia, sper sa scapi doar cu asta, daca nu... altu'
A dat jos alarma veche (cu stop motor si alte minuni) si a taiat niste fire...
dar nu stiu exact ce fire, ca nu ma pricep...
[quote="nicum"]Multumesc pt link!
Cum ajung acasa o sa incerc procedura de resetare
daca alarma veche era originala si facea parte integranta din instalatia electrica a masinii, e posibil sa fi incurcat niste borcane acolo. incearca un test
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
-
- just curious
khan scrie:daca alarma veche era originala si facea parte integranta din instalatia electrica a masinii, e posibil sa fi incurcat niste borcane acolo. incearca un test
As incerca un test, dar unde il pot face in conditii de siguranta

P.S. Treaba cu scos borna, resetat BSI, etc, din pacate nu a reusit.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
parca Lexia trebuie pentru masina ta ... din cate stiu lexia au la champion si la ciocarlan .. numerele de telefon sunt in service-uri ... da un telefon sa vezi ce si cum si pentru programare ... ambii sunt ok
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
am incercat si eu treaba cu resetatul (am facut si eu un topic asemanator pt un amic), si nu a functionat; ideea e ca bsi nu are fizic nimic, toata problema fiind de soft; intrebarea e : poate cineva sa il resofteze?
P.S. la tine la masina cred ca e problema fizica pentru ca sunt fire taiate; incearca sa refaci cablajul in formatul original si mai incearca apoi resetare, pt ca asa nu are cum sa mearga.
P.S. la tine la masina cred ca e problema fizica pentru ca sunt fire taiate; incearca sa refaci cablajul in formatul original si mai incearca apoi resetare, pt ca asa nu are cum sa mearga.
-
- just curious
-
- just curious
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Fii sigur ca de acolo e defectul, adica inlocuirea piesei sa aiba rezultatul dorit. Sint destui care au inlocuit piese pe banii lor ca asa zicea service-ul si dupa inlocuire problema a ramas.
Later edit: eu zic sa cauti un electrician bun sau sa te duci peste ala de la alarma sa iti lege firele la loc cum erau. S-ar putea sa schimbi piesa aia degeaba.
Later edit: eu zic sa cauti un electrician bun sau sa te duci peste ala de la alarma sa iti lege firele la loc cum erau. S-ar putea sa schimbi piesa aia degeaba.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
da, vesti foarte proaste
grija foarte mare pe cine lasati sa va umble prin fire...
cauta un service alternativ (nu ma refer la champion sau alt dealer, ei iau piesele tot de la ats) ci un service cu electricieni buni si aparat de diagnoza.
Daca s-ar gasi si vreo schema prin documentatia tehnica de pe server ar fi si mai bine.
bafta!
grija foarte mare pe cine lasati sa va umble prin fire...

cauta un service alternativ (nu ma refer la champion sau alt dealer, ei iau piesele tot de la ats) ci un service cu electricieni buni si aparat de diagnoza.
Daca s-ar gasi si vreo schema prin documentatia tehnica de pe server ar fi si mai bine.
bafta!
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
-
- just curious
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”