Pro sau Contra Base !?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Pro sau Contra Base !?

Chestionarul s-a închis pe data de Joi 10-Mai-2007 14:41

Pro
30
70%
Contra
13
30%

Voturi totale: 43

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 22-Apr-2007 12:05

mituc scrie:Cel mai frica mi-e de faptul ca nu vor mai candida decit ratati daca nu mai e si basescu. Macar cind candida iliescu mai era cite unul-doi viabili, dar acum...

pai asta cam asa e, si chiar daca candideaza, chiar daca nu, tot scursuri vor candida; oamenii buni nu se manjesc; cine ar vrea sa fie presedinte? un om bun care sa faca bine (cam rar in ziua de azi), sau un ratat dornic de putere care sa o foloseasca in scopuri nefavorabile pt noi?

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 24-Apr-2007 18:44

Am votat pro,doar pt. ca mi-e mult mai scarba de al nostru parlament. I-as pune pe toti la zid!!!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 24-Apr-2007 19:55

din ce spun unii ar fi de ajuns sa-i pui la zid doar pe iliescu+nastase, stolojan+tariceanu, voiculescu, bela, basescu+boc si vadim, ca ei au intocmit listele pe care noi le-am votat :roll:
dar mi se pare simplista abordarea :P ar trebui sa-i impuscam pe toti.
Cosmin
high energy music expression

gbroasca
simpatizant

pro Basescu

Mesajde gbroasca » Mie 25-Apr-2007 13:03

a vazut cineva intalnirea (la Realitatea) dintre Flutur pedelistul si Remes catelul liberal? Sa nu recunosti nimic din ce au facut cei dinaintea ta si sa mai faci si pe politistul, dupa ce ca esti paralel cu subiectul, asta da tupeu. Remes a intrat in PNL prin canalizare si va iesi tot pe acolo, probabil pulverizat. Similar , sa nu recunosti meritele lui Basescu si ale celorlalti care l-au propulsat este echivalent acum cu a izola o treime din alegatori. Si asta doar pt. ca nu le place celor 232 de investitori din parlament. In toata afacerea, fraierul e Base, ca nu are nici televiziuni, nici nu vinde masini. Da are principii. Si nu schimba regulile in timpul jocului.
Inca ceva - baietii, cititi istorie, o sa ramaneti uimiti cat de multe intrigi au facut liberalii. Ma gandeam ca s-au schimbat, dar ... curva e curva pe viata.

gabi.r
simpatizant

Mesajde gabi.r » Mie 25-Apr-2007 13:23

Din doua rele eu aleg raul cel mai mic.Si raul cel mare este parlamentul pentru ca isi permite sa faca ce vrea -ca si Base de altfel- dar macar cel din urma e mai limitat in puteri.
Sau mai e o vorba - sa nu compari o situatie proasta cu una mai proasta, si din punctul asta de vedere, daca pica Base, sigur vine un psd-ist. Iar de psd chiar sunt satul !!!

Înapoi la “Diverse”