deci il recomand pe cel citroen, e mult mai simplu. @mariuss nu cred ca e diferenta, pe masina ta e alt scut, si e de benzinar, insa la fel cu al meu (hdi).
asta nemtescu' al lui vlad arata misto dar nu e citroen...nu inseamna ca nu e bun...
Nu e de citroen asta al meu ? Oricum cred ca e in jur de 7 milioane ca mie mi l-au dat baietii de la casco cand am bagat masina la ei de la a la z ca era zgariata pe toate partile ca atunci mi-au schimbat si spoilerele fata spate si mi-au dat si scututl asta ca al meu era de plastic.
este cineva pe forum la peugeot care are o cunostinta in costanta care se ocupa cu confectii metalice si a facut un pret ptr un scut metalic ptr 406 de 65 e la fel ca cel de fabrica dar ,ptr asta trebuie sa stim dimensiunile exacte ale scutului...
bezz scrie:deci il recomand pe cel citroen, e mult mai simplu. @mariuss nu cred ca e diferenta, pe masina ta e alt scut, si e de benzinar, insa la fel cu al meu (hdi).
asta nemtescu' al lui vlad arata misto dar nu e citroen...nu inseamna ca nu e bun...
Salutare baieti, vesti bune despre scutul de metal.O sa incerce tatal prietenei mele sa faca matrita dupa al meu ca l-am avut dat jos , il indoisem si a trebuit sa il indrept cand am fost de paste la el, am laut un damb si imi atingea de caroserie si mi-a spus ca poate sa faca el dar dintr-o tabla putin mai groasa.O sa ma duc saptamana viitoare la el ca sta in tandarei , il dau jos dupa masina o sa faca o copie identica sa vedem cum iese.E cineva interesat in caz ca iese identic sa isi comande ca sa stiu sa ii spun sa faca mai multe bucati. Cred ca pretul va fi mult mai mic decat la ATS . Care vrea asa ceva ma gaseste la nr de tel 0723.037.227 / 0765.515.656.
Ok pretul este de 350 ron cu tot cu suportul de care se prinde scutul, eu unu zic ca e un pret bun tinand cont ca al meu a fost 700 ron. Psybross nu stiu daca la a ta picasso este la fel scutul.Vedem cand il face pe primul daca se potriveste si pe masina ta.Sincer chiar daca al meu nu este original de citroen m-a salvat de multe ori pana acum + ca se da foarte usor jos in caz ca se indoaie si se indreapta la ciocan la fel de usor .
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10