MAine de dimineata la ora 7:00 am, in prima parcare dupa km 13 de pe A2,ne vom strange gasca mare sa plecam spre Bulgaria, pe ruta Calarasi-Silistra-Dobric.
Daca mai sunt printre voi care merg pe acelasi traseu si vor sa ni se alature ii asteptam..
Plecare in Bulgaria
Moderator: Echipa Tehnica
Plecare in Bulgaria
Ultima oară modificat Vin 27-Apr-2007 14:52 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.
cu placere.
dar de ce nu mergeti prin vama? mi se pare mai interesant ca tot cardu de c4 sa mergeti pe autostrada o suta si de km.
defapt stai ca nu i bine... vine vreunu cu vreun logan tunat si va depaseste pe toti atunci ce faceti?
oricum serios vorbind....super marfa o sa fie, garantat 100%. aveti grija ca animatorii aia bulgaroi o sa va provoace la fotbal si la alte sporturi. sa nu ne faceti de ras.
dar de ce nu mergeti prin vama? mi se pare mai interesant ca tot cardu de c4 sa mergeti pe autostrada o suta si de km.
defapt stai ca nu i bine... vine vreunu cu vreun logan tunat si va depaseste pe toti atunci ce faceti?

oricum serios vorbind....super marfa o sa fie, garantat 100%. aveti grija ca animatorii aia bulgaroi o sa va provoace la fotbal si la alte sporturi. sa nu ne faceti de ras.
Nu facem de ras pe nimeni..in cel mai rau caz doar pe noi insine..
.
Nu o sa fie doar C4-uri, vor veni si de la Peugeot am inteles cativa...
Varianta cu Vama pica, pentru ca e mult mai lung drumul si cred ca o sa fie si ceva balamuc, ca doar e 1mai si multi se duc la noi la mare. Plus de alta, e mai frumos drumul pe la Calarasi...

Nu o sa fie doar C4-uri, vor veni si de la Peugeot am inteles cativa...
Varianta cu Vama pica, pentru ca e mult mai lung drumul si cred ca o sa fie si ceva balamuc, ca doar e 1mai si multi se duc la noi la mare. Plus de alta, e mai frumos drumul pe la Calarasi...