BX 4x4
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@dan1972: sint off-topic, dar am comparat specificatiile de la Nissan Quasquay varianta de 2l benzina si e inferior Subaru Forester. Deci oricind mi-as lua Forester fara sa mai stau pe ginduri. Iar Nissan nu prea mai e ce a fost de cind a intrat in alianta cu reno.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:@dan1972: sint off-topic, dar am comparat specificatiile de la Nissan Quasquay varianta de 2l benzina si e inferior Subaru Forester. Deci oricind mi-as lua Forester fara sa mai stau pe ginduri. Iar Nissan nu prea mai e ce a fost de cind a intrat in alianta cu reno.
off-topic @nicum,Forester nu are sfere.
- nicum
- Moderator
Asa, dar are 205mm garda (si 4x4 permanent, normal). Mai putin decit un BX ridicat, dar e bun si asa.
Va propun sa revenim on-topic. De la chedere de BX am ajuns la Nissan si Forester.
Va propun sa revenim on-topic. De la chedere de BX am ajuns la Nissan si Forester.

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum - Da!Si eu imi doresc un 4x4.Daca as gasi un BX 4x4 (sau o transmisie in stare OK) ar fi excelent.Chiar! Exista in Romania BX 4x4???
Cum functiona acest 4x4???Permanent???
Ce pacat ca la BX nu pot fi folosite treptele extreme de inaltime.Am incercat sa merg pe pozitia ridicat si am zis ca se rupe masina.Ma zgaltait de parca eram intr-un tractor.Chiar nu se poate face nimic, ca sa lucreze suspensia si cand e pe maxim???De ce se rigidizeaza???Cand e coborata e de inteles (e pe tampoanele limitatoare) dar ridicata de ce nu mai lanseaza???Va dati seama cam cum ar fi un BX cu tractiune 4x4 si cu suspensia elastica pe maxim, echipat cu niste anvelope M+S...??? Cred ca nu e imposibil de realizat asa ceva!Am inteles ca BX-ul 4x4 are si un diferential blocabil, pt.conditii grele.Suna bine!!!Nu?:).Oricum nu am nevoie de un Hard Off-Road.Cred ca o sa fac "sapaturi"!:).Cred ca cu 5-700 euro se poate aduce un BX de afara.Ramane de vazut daca si afara se poate gasi unul cu 4x4, fiindca nu cred ca au fost foarte multe.
Si are si sfere!!!:).
Cum functiona acest 4x4???Permanent???
Ce pacat ca la BX nu pot fi folosite treptele extreme de inaltime.Am incercat sa merg pe pozitia ridicat si am zis ca se rupe masina.Ma zgaltait de parca eram intr-un tractor.Chiar nu se poate face nimic, ca sa lucreze suspensia si cand e pe maxim???De ce se rigidizeaza???Cand e coborata e de inteles (e pe tampoanele limitatoare) dar ridicata de ce nu mai lanseaza???Va dati seama cam cum ar fi un BX cu tractiune 4x4 si cu suspensia elastica pe maxim, echipat cu niste anvelope M+S...??? Cred ca nu e imposibil de realizat asa ceva!Am inteles ca BX-ul 4x4 are si un diferential blocabil, pt.conditii grele.Suna bine!!!Nu?:).Oricum nu am nevoie de un Hard Off-Road.Cred ca o sa fac "sapaturi"!:).Cred ca cu 5-700 euro se poate aduce un BX de afara.Ramane de vazut daca si afara se poate gasi unul cu 4x4, fiindca nu cred ca au fost foarte multe.
Si are si sfere!!!:).
cred ca e 1,9 GTI, nu 16V. mai e unul in Buc in zona Tei (str Kent, daca o stie cineva) si probabil ca mai sint, dar f rar dai peste asa ceva
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
si eu as vrea unul ... cel putin asa de fun .. nu cred ca este o masina " to use on daily basis" ... dar cred ca este un model cu care sa te poti mandri ..
:)

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
si mai este de actualitate partea cu vanzarea ..
se poate un numar de telefon de la acea persoana .. ?
si eventual ceva poze daca se poate?
se poate un numar de telefon de la acea persoana .. ?
si eventual ceva poze daca se poate?
Dan
alin.banc scrie:Stiu eu un 4x4 in Cluj. Este un 1,9 benzina 16v cu 4x4, abs, cam tot ce vrei. Cred ca e GTi dar nu sunt sigur. Masina e din 92 din cate imi amintesc.
Am vazut acum cateva luni unul prin Cluj. Imi amintesc doar ca era alb, avea numere de cj si arata jalnic. Era clar folosit pe post de animal de povara. Oare sa fie acelasi?
- nicum
- Moderator
Uite aici: http://megasquirt-de.serviceline.ch/suc ... ak_4WD.htm povestea unui BX 4x4. Se pare ca e de vinzare.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
sunt 2 in craiova; unul a suferit prea multe inventii si nu mai e 4x4, au mai ramas din el pe puntea spate doar cilindrii pt 4x4 si capetele de planetara ca sa tina rotile; al 2-lea merge bine, e original, dar proprietarul este imposibil de abordat si nu vrea sa o dea... am incercat eu de cateva ori sa o cumpar; ambele sunt GTi.
- nicum
- Moderator
BX-ul 4x4 au avut doar motoare de 1.9 injectie, 8 supape.
@dj01fad: vezi sa nu afle individul ala ca are o masina care s-a facut intr-o serie de vreo 1000 si un pic de bucati. O sa ceara pe ea valoarea in aur.
@dj01fad: vezi sa nu afle individul ala ca are o masina care s-a facut intr-o serie de vreo 1000 si un pic de bucati. O sa ceara pe ea valoarea in aur.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
din pacate (sau din fericire pentru el
) stie ce are, si nu a vrut sa o dea; prima data si eu am crezut ca nu stie despre ce e vorba, dar la insistentele mele asupra lui (deh, mi-as fi dorit-o), mi-a spus ca e constient ca modelul masinii lui e destul de rar, si tinuta intr-o stare cat mai aproape de original, valoreaza ceva ceva...
din pacate, celalalt a fost un cioban pentru ca si-a batut joc de ea... ultima data cand a trecut pe langa mine mi s-a parut ca are diesel pe ea
, ori rapanea motorul de il gaseau dracii :x

din pacate, celalalt a fost un cioban pentru ca si-a batut joc de ea... ultima data cand a trecut pe langa mine mi s-a parut ca are diesel pe ea