Salut,
Vreau sa cumpar jante de 16" pentru C3.
Trebuie sa fie 7x16 ET 15 cu PCD 4x108, mai departe nu stiu.
Stie cineva cat costa si unde se gasesc jante de Citroen care sa fie conform cu stasul cerut ????
Jante Aliaj pentru C3
Moderator: Echipa Tehnica
- phantom390
- simpatizant
Aici v-ati uitat?
http://www.citroen.ro/accessoriesItems. ... sonalizare
Eu personal nu as da 1200-1500 euro pentru jante de aliaj + pneuri compatibile mai ales ca nu as creste valoarea de revanzare a masinii.
Eu personal nu as da 1200-1500 euro pentru jante de aliaj + pneuri compatibile mai ales ca nu as creste valoarea de revanzare a masinii.
ia uite aici, la ats sunt DOAR 890 lei/buc
altfel cred ca iei distantiere (330 ron) si-ti iei jantele de aliaj de c4, care se tot vand (ultima data erau vreo 300 ron bucata) vezi pe club c4 (sau vorbeste cu matrixu).
si la banii astia ai jenti pe 16" cu chevroanele pe ele.
altfel cred ca iei distantiere (330 ron) si-ti iei jantele de aliaj de c4, care se tot vand (ultima data erau vreo 300 ron bucata) vezi pe club c4 (sau vorbeste cu matrixu).
si la banii astia ai jenti pe 16" cu chevroanele pe ele.
Cosmin
high energy music expression
Multumesc mult, am cautat si eu, dar nu am gasit acea pagina.
Mi se pare cam mult, o sa vad daca merita sa dau banii pe marca Citroen.
In alta ordine de idei:
- Cred ca si jantele de la C4 costa cam atat, deci mai bine nu ma bag la distantiere sau altele.
- Iar jantele le iau pentru placerea personala nu pentru cresterea valorii (desi sa sti ca o creste, poate nu atat, dar o creste).
- De asemenea Jantele stock le voi folosi cu cauciuri de iarna.
Oricum thanks alot, presupun ca nu exista jantele respective si din alte surse, asa ca o sa inchid topicul.
EDIT: Se pare ca nu exista posibilitate sa inchid eu topicul, asa ca c'est la vie
.
Mi se pare cam mult, o sa vad daca merita sa dau banii pe marca Citroen.
In alta ordine de idei:
- Cred ca si jantele de la C4 costa cam atat, deci mai bine nu ma bag la distantiere sau altele.
- Iar jantele le iau pentru placerea personala nu pentru cresterea valorii (desi sa sti ca o creste, poate nu atat, dar o creste).
- De asemenea Jantele stock le voi folosi cu cauciuri de iarna.
Oricum thanks alot, presupun ca nu exista jantele respective si din alte surse, asa ca o sa inchid topicul.
EDIT: Se pare ca nu exista posibilitate sa inchid eu topicul, asa ca c'est la vie

nu ai nimerit-o
pe clubc4 vinde un baiat 4 jante aliaj c4 (le iei second, dar nu cred ca le-a facut praf in cateva mii de km) plus cauciucuri (alea nu-ti trebuie) la 16 milioane, eu de exemplu le-am luat impreuna cu cauciucurile la 12 milioane (super oferta, desi unu din cauciucuri era distrus in "drifturi" - daca exista asa ceva la c4) ... sa zicem ca le iei la 10-12 milioane, avand et-ul de 25 iti trebuie distantiere, cel putin pe spate, daca nu si pe fata, deci maxim 700 ron distantierele
total sa zice 18-19 milioane, pe cand alea de la ats te duc peste 30 de milioane...nu e la fel, parerea mea, o sa vezi in curand jante de c4 pe xsara, mie imi place cum arata, din pacate astept cam mult niste prezoane
ps pe fata s-ar putea sa nu ai nevoie de distantiere.
insa deja la 20 milioane iti cumperi niste jante aftermarket cu et-ul potrivit la fix pentru masina ta.
pe clubc4 vinde un baiat 4 jante aliaj c4 (le iei second, dar nu cred ca le-a facut praf in cateva mii de km) plus cauciucuri (alea nu-ti trebuie) la 16 milioane, eu de exemplu le-am luat impreuna cu cauciucurile la 12 milioane (super oferta, desi unu din cauciucuri era distrus in "drifturi" - daca exista asa ceva la c4) ... sa zicem ca le iei la 10-12 milioane, avand et-ul de 25 iti trebuie distantiere, cel putin pe spate, daca nu si pe fata, deci maxim 700 ron distantierele
total sa zice 18-19 milioane, pe cand alea de la ats te duc peste 30 de milioane...nu e la fel, parerea mea, o sa vezi in curand jante de c4 pe xsara, mie imi place cum arata, din pacate astept cam mult niste prezoane

insa deja la 20 milioane iti cumperi niste jante aftermarket cu et-ul potrivit la fix pentru masina ta.
Cosmin
bezz scrie:nu ai nimerit-o
total sa zice 18-19 milioane, pe cand alea de la ats te duc peste 30 de milioane...nu e la fel, parerea mea, o sa vezi in curand jante de c4 pe xsara, mie imi place cum arata, din pacate astept cam mult niste prezoane![]()
Ca sa comentez:
Din informatii pe C3 merge ET 15 pana la 25, DAR problema este ca daca imi pun ET 25 numai pot sa-mi pun cauciucul care-l vreau (ca numai intra ;)).
Deci cu sau fara distantiere e nashpa sa fie mai mult decat ET15.
ca sa intre noile roti trebuie sa umbli la balonul cauciucului, oricum toleranta (diferenta) intre cele doua configuratii trebuie sa fie foarte mica <5%
dar repet, cea mai sigura treaba ar fi sa-ti iei jante aftermarket, cu garantie, iar daca esti asa de interesat de sigla le scoti capacelele, le cureti si le imprimi undeva cu aerograful (or somthn) ce sigla vrei tu si le lacuiesti.
dar repet, cea mai sigura treaba ar fi sa-ti iei jante aftermarket, cu garantie, iar daca esti asa de interesat de sigla le scoti capacelele, le cureti si le imprimi undeva cu aerograful (or somthn) ce sigla vrei tu si le lacuiesti.
Cosmin
bezz scrie:ca sa intre noile roti trebuie sa umbli la balonul cauciucului, oricum toleranta (diferenta) intre cele doua configuratii trebuie sa fie foarte mica <5%
Pai nu sunt asa interesat de sigla, dar daca gaseam cu 10-20% mai scump decat cele aftermarket normale atunci merita, dar in cazul asta, sa le fie de bine.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”