si ce-mi mai ardea buza dupa un mititel si o bere azi...
am vazut la tv noul val de aderenti PSD... majoritatea erau cam negrii la fata si cred ca micii si berea au reusit sa-i adune acolo...
sunt convins ca daca PSD nu-i asteapta la iesirea de la urna cu o fasole cu carnati si o sticla de bere, nu au facut nimic azi cu pomana lor electorala.
chiar si asa... cati mici si bere sa dea ca sa incline balanta?
macar de ar fi legalizat prostitutia cat au fost la guvernare daca tot suntem o natiune de curve care se duc dupa cum le dicteaza matul !
Basescu suspendat!
Moderator: Echipa Tehnica
bezz scrie:pai nu stii? tara arde si babele se piaptana...
ce vrei? sa ne facem seppukku ca se cearta curvele in politica? m-am luat la cearta cu diversi pe topicul asta, m-am enervat si m-a durut stomacul...deci nu-i bine...ajung la vorba lui paco![]()
acu' ma mananca degetele sa-i raspund cuiva de intrigi si documentare istorica...dar ma abtin.
sincer subiectul s-a cam rasuflat.
Domnule Bezz,
Ămi cer scuze pentru rĂŁspunsul pe care Ăži l-am adresat. Am exagerat.
Nu meritĂŁ sĂŁ ne aruncĂŁm vorbe urĂŽte pentru politiceni indiferent de culoare.
Putem sĂŁ discutĂŁm fĂŁrĂŁ patimĂŁ Âşi sĂŁ ne respectĂŁm obĂžiunile.
Noi suntem cei care pierdem ĂŽntotdeauna.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pai daca basescu ramane presedinte, prin vointa poporului, o sa se adevereasca sa zicem sau o sa reiese ca parlamentul a facut o greseala enorma luand asemenea decizii... deci banuiesc ca poate fi dizolvat, legal vorbind.... sau mai bine zis, dupa parerea mea, prin vot popular o sa se stabileasca cine a gresit: parlamentul sau presedintele;
dupa cum spuneau si ei, basescu nu a incalcat "grav" constitutia
asta o sa ramana in istorie cred... oricum, vorba ta, parlamentul ala numai parlament nu e :x oare cei care fac parte din el cat de grav au incalcat-o? mai mult, mai putin ??? 
dupa cum spuneau si ei, basescu nu a incalcat "grav" constitutia

@seridan: multumesc si ca sa-ti raspund ca nu sunt nici psd-ist nici zvonac iti spun doua vorbe legat de ce mi s-a intamplat ieri:
m-a sunat o matusa stabilita la Roma (casatorita cu italian, plecata inainte de '89, nu la cules de portocale) si m-a intrebat ce se intampla in Romania si ea cu cine voteaza
cu becali, cu basescu sau cu vacaroiu
i-am explicat ce e referendumul fara sa intru in detalii si la intrebarea cu cine voteaza am intrebat-o pe cine a votat in 2004, a zis basescu, am intrebat-o daca si-a schimbat convingerea sau a dezamagit-o marinarul, a zis ca nu si atunci i-am spus ca va sti CUM (nu pe cine) sa voteze, a zis ok etc...
asta ca sa va dati seama cum sunt informati romanii de peste hotare, care nu cred ca au timp de forumuri, dar care de cate ori le-am vazut opiniile pe internet sunt vehement pro basescu.
@nitro tiganii mereu au fost ai psd-ului, in frunte cu madalin...si n-o sa-i civilizeze nimeni ever
.
@dj01fad: greseala enorma?
si-a exercitat una din prerogative (in definitiv curtea constitutionala a lasat decizia parlamentului) dar totul a fost un joc politic murdar, in spatele caruia suspectez pe
insa a carui finalitate mi-e relativ clara... basta cu partidele istorice.
m-a sunat o matusa stabilita la Roma (casatorita cu italian, plecata inainte de '89, nu la cules de portocale) si m-a intrebat ce se intampla in Romania si ea cu cine voteaza

i-am explicat ce e referendumul fara sa intru in detalii si la intrebarea cu cine voteaza am intrebat-o pe cine a votat in 2004, a zis basescu, am intrebat-o daca si-a schimbat convingerea sau a dezamagit-o marinarul, a zis ca nu si atunci i-am spus ca va sti CUM (nu pe cine) sa voteze, a zis ok etc...
asta ca sa va dati seama cum sunt informati romanii de peste hotare, care nu cred ca au timp de forumuri, dar care de cate ori le-am vazut opiniile pe internet sunt vehement pro basescu.
@nitro tiganii mereu au fost ai psd-ului, in frunte cu madalin...si n-o sa-i civilizeze nimeni ever

@dj01fad: greseala enorma?

Cosmin
high energy music expression
atunci Congo ne va astepta cu bratele deschise. din nou
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
tariceanu-motocilceanu-politicianu sa dispara cu ats-ul lui cu tot ..
sa ne mai lase si pe noi sa respiram ... sa il ia balamucul cu taxele lui cu tot ...

sa ne mai lase si pe noi sa respiram ... sa il ia balamucul cu taxele lui cu tot ...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
hmmm ce multe lucruri depind de psd ... chiar nu se va schimba aceasta tara?
daca astia au dreptate cu alianta pd+psd atunci este la fel de grav ca pnl+psd...cu doua observatii:
-pnl nu a bagat psd la guvernare;
-tariceanu nu a incalcat constitutia, nu a facut pe nimeni "gaozar" "tiganca imputita" etc ... este doar minoritar...
evident singurii vinovati sunt liberalii astia, in frunte cu tariceanu
pregatiti-va pentru geoana et co
daca astia au dreptate cu alianta pd+psd atunci este la fel de grav ca pnl+psd...cu doua observatii:
-pnl nu a bagat psd la guvernare;
-tariceanu nu a incalcat constitutia, nu a facut pe nimeni "gaozar" "tiganca imputita" etc ... este doar minoritar...
evident singurii vinovati sunt liberalii astia, in frunte cu tariceanu

pregatiti-va pentru geoana et co

Cosmin