Salut
Am nevoie de manualul de service pentru Xsara model 2001 motor de 1,6 16v.Daca ma poate ajuta cineva, contra cost sau nu, va rog sa-mi da-ti un raspuns.
Merci
Manual service Xsara 2001 1600cm3 16v
Moderator: Echipa Tehnica
Manual service Xsara
Salut
Acest raspuns il primesc de peste tot, si nu doar din Romania, cu toate ca pentru Xsara Picasso exista manual de service chiar pentru an de fabricatie 2003.
Desigur ca daca fac rost o sa-l pun la dispozitia tuturor, cu conditia sa fie in format electronic, pentru ca altfel trebuie un scanner si nu am.
Costin
Acest raspuns il primesc de peste tot, si nu doar din Romania, cu toate ca pentru Xsara Picasso exista manual de service chiar pentru an de fabricatie 2003.
Desigur ca daca fac rost o sa-l pun la dispozitia tuturor, cu conditia sa fie in format electronic, pentru ca altfel trebuie un scanner si nu am.
Costin
Tovarashi ... avetzi grija cu manualul ala. Datele de acolo sunt lejer bizare shi incorecte. Eu am vrut sa-mi schimb halogenele de ceatza shi in carte ziceau ca-s H3 ... in realitate ele sunt H1.
Plus ca in manualul ptr Xsara 2003 (ultimul face lift + o mici schimbari in interior) inca mai este prezentat vechiul bord, cu ceasurile din '99-'02.
Cam varza francejii. Noroc ca mashina ishi scoate parleala.
Plus ca in manualul ptr Xsara 2003 (ultimul face lift + o mici schimbari in interior) inca mai este prezentat vechiul bord, cu ceasurile din '99-'02.
Cam varza francejii. Noroc ca mashina ishi scoate parleala.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=496
sau trimite-mi un mesaj privat, poate ti le trimit pe mail.
sau trimite-mi un mesaj privat, poate ti le trimit pe mail.