Batai puternice in partea din fata

sfere, dozatoare, pompe, LHM, etc Âşi tren de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

dani_s
just curious

Mesajde dani_s » Sâm 12-Mai-2007 15:12

salut. am si eu un xantia din 2000. merge bine dar au aparut niste batai puternice pe fata(acopera cd-playerul!!!)in special la viraje. daca aveti ceva idei mi-ar fi de folos pt ca desi o am de 2 ani cum nu am avut probleme nu prea am fost interesat de constructie.sper ca am pus intrebarea unde trebuie si nu in mijlocul altei discutii (scuze sunt nou pe aici)

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Sâm 12-Mai-2007 18:46

simplu nu prea e , primul lucru e sa o ridici pe un elevator si sa verifici de unde-ti provin bataile . e bine sa mergi la mecanic sa o verifice bine . si eu am avut deja probleme cu bucshele de la bara stabilizatoare . nu te speria , piesele nu sunt chiar asa scumpe .

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Sâm 12-Mai-2007 18:48

apropo DENI_S ! creaza acest incident la ,, SUBIECT NOU" si atunci toti din forum putem vedea ce ai scris si problemele pe care le ai . o zo buna.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Sâm 12-Mai-2007 18:58

Probabil planetara defecta la tripoda.

dani_s
just curious

Mesajde dani_s » Sâm 12-Mai-2007 21:52

da ok am verificat suspensia si zgomotele par sa vina de sub sfera... am auzit ca sunt acolo niste bucsi...dar vroiam sa va cer si voua parerea poate ati mai auzit de asa ceva...am primit un desen cu piesele care se livreaza dar nu prea stiu ce sa aleg de acolo :cry: ...si scuze data viitoare o sa folosesc "subiect nou". PS am pus poza pe rapidshare sper sa fi facut tot ce trebuie ca sa o puteti vedea si voi http://rapidshare.com/files/30953193/HardCopy.png

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Sâm 12-Mai-2007 22:24

SALUTARE
cred ca cel mai probabil ar putea fi palaria din cauciuc care sta sub suportul sferei,daca ridici capota se poate vedea foarte usor ,este deasyupra suportului de metal care se prinde de caroserie,pe cilindru se mai afla doua bucsi pozitia 4 si 5 din poza ,dar acestea sunt solicitate doar atunci cand masina este lasata jos,un fel de limitatoare.
mult noroc.

dani_s
just curious

Mesajde dani_s » Dum 13-Mai-2007 12:05

deci palaria aia de cauciuc nu e in poza? sau se livreaza cu tot cu suportul sferei? oricum o sa desfac masina sa vad ce e acolo chiar daca asta inseamna sa trag masina pe dreapta vreo luna de zile...asta e. mersi de ajutor, o sa va tin la curent cu concluziile.

cristian_v
pasionat

Mesajde cristian_v » Dum 13-Mai-2007 12:09

Cum sunt bataile? au aceeasi frecventa in functie de viteza, apar la orice viteza etc?

Cred ca e putin probabil ca zgomotele sa vina de la palaria de care vorbeste gabi (piesa B). Daca e de la ea o sa te trezesti in scurt timp cu telescopul si sfera iestind prin capota...

Ai verificat planetarele?

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Lun 14-Mai-2007 07:28

sorry
am citit prea repede mesajul tau
(in special la viraje)
primele piese care dau acest zgomot sunt planetarele,daca sunt foarte uzate se aud batai si in linie dreapta mai ales la accelerari bruste.

dani_s
just curious

Mesajde dani_s » Lun 14-Mai-2007 20:52

la viraje cu gropi....sorry am uitat sa mentionez. nu sunt planetarele ca le-am verificat...am verificat toata suspensia (pivoti bucsi etc)de vreo doua luni tot incerc sa aflu ce ar putea fi. :cry: (si bineinteles masina utilizata strict necesar).

Înapoi la “Hidraulica - Xantia”