Viteza maxima la c4
Moderator: Echipa Tehnica
Ma tu faci misto? 
Nu pt ca iti era frica ca zboara... Lasa, ca se rezolva... Dar i-ai luat tu, adica tu, tu sau tu... 307 CC? Acu vb cu un coleg ca i-a luat prietenei Matiz.. Dar tu sa fii miezu... CC? Eu o lasam sa zboara si sa imi lase mie CC-ul!

Nu pt ca iti era frica ca zboara... Lasa, ca se rezolva... Dar i-ai luat tu, adica tu, tu sau tu... 307 CC? Acu vb cu un coleg ca i-a luat prietenei Matiz.. Dar tu sa fii miezu... CC? Eu o lasam sa zboara si sa imi lase mie CC-ul!

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Adrian scrie:Am prins si 200 parca, in groapa aia mare pe A2 la intoarcere cu vant din pupa!
... parca

<later edit>....pag 7

Ultima oară modificat Joi 11-Ian-2007 15:44 de către dumiflo, modificat 1 dată în total.
190 mah! Dar acum nici nu mai am cum sa depasesc 190, din cauza rotilor, indica mai putin!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
spooky scrie:mi-am depasit performanta... tot pe aceasi zona, Buzau - Focsani, 205km/h. (2 oameni in masina, plin facut)
la viteza asta mi s-a desprins/rupt scutul de plastic si a trebuit sa trag pe dreapta.
Probabil cĂŁ dupĂŁ n accelerĂŁri la 205 Km/h (?), motorul o sĂŁ ĂŽnceapĂŁ sĂŁ consume ulei Âşi atunci precis o sĂŁ spui cĂŁ nu Âşti de ce Âşi o sĂŁ acuzi Citroen.
Ăn afarĂŁ de asta eu nu te cred cĂŁ ai reuÂşit sĂŁ atingi 205 Km/h, cu toate vânturile posibile....
M2 scrie:cu C4 1.6 la 190 :P ma intreb cat de stabila simteai masina in momentele alea si daca nu aveai furnicaturi pe undeva![]()
Am ajuns eu la 194 si am pus frana serioasa ca era blocaj in fata, mergeau aia cu 110 sau asa ceva. Stabilitate maxima, nici un fel de problema. Si nu era prima data cand puneam frane de genul ala, am mai pus si de la 170 la 90

seridan scrie:Probabil cĂŁ dupĂŁ n accelerĂŁri la 205 Km/h (?), motorul o sĂŁ ĂŽnceapĂŁ sĂŁ consume ulei Âşi atunci precis o sĂŁ spui cĂŁ nu Âşti de ce Âşi o sĂŁ acuzi Citroen.
Ăn afarĂŁ de asta eu nu te cred cĂŁ ai reuÂşit sĂŁ atingi 205 Km/h, cu toate vânturile posibile....
Probabil ca asa e... referitor la ulei, dar crede-ma ca nu am nici o intentie de a spune altfel... si atat timp cat sunt cu partea din fata (nu cred ca e scutul... o sa fac poze) sta acolo fara a fi prinsa cu vreun surub ceva... nu ma mai incumet, dar te pot asigura ca pe acele dealuri, si deja eram pe drum drept cand am ajuns la 205km/h si am inceput sa aud un zgomot ciudat si o mica dezechilibrare. Stiu ca mai demult aveam greutati sa trec de 192km/h pe A2.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”