noaptea asta, exact cand incepuse prima repriza de prelungiri la finala uefa, am ajuns si eu acasa.... m-am schimbat, facut comod, si cam cand s-a dat golul, am auzit alarma la masina.... cred ca in 30 de secunde am fost afara, si am constatat asta:
[img][img]http://img217.imageshack.us/img217/5893/18025030wx3.th.jpg[/img][/img][img][img]http://img217.imageshack.us/img217/2453/96875420xr5.th.jpg[/img][/img][img][img]http://img61.imageshack.us/img61/4525/41345314mu1.th.jpg[/img][/img]
partea buna e ca nu au apucat sa ia nimic pentru ca s-au speriat de alarma. modul de operare a fost cu bujia, pentru ca a gasit politzaiu ce venise la constatare bucata de ceramica printre cioburi.
au rupt si incuietorile la usi, dar spre disperarea lor degeaba, pentru ca oricum sunt puse la listo, ca tijele le-am scos :P ...
ceea ce vreau sa subliniez este: alarma e sfanta; nu impiedica efractia, dar macar ii sperie si diminueaza pagubele.
mi-au spart masina
Moderator: Echipa Tehnica
mi-au spart masina
......-le rasa de ciomagari! Astia stiau ca mai ai geamuri.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cind am luat masina, primul lucru care l-am facut, a fost sa imi pun alarma cu senzor de perimetru. Nu am lucruri de valoare in masina, dar in Bucuresti se fura orice.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
corect... sparg astia geamul si pentru simplul motiv ca poate gasesc o pereche de ochelari sau ceva prin torpedou :x la mine nu e mare paguba, decat ca tre sa ma apuc acusa sa fac curat si sa pun alt geam, si nu aveam nici un chef de asta...
deci, puneti-va alarme, pentru ca chiar merita banii. la mine a salvat o suma destul de frumusica
deci, puneti-va alarme, pentru ca chiar merita banii. la mine a salvat o suma destul de frumusica

- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
si mie mi-au spart geamul fata dreapta si, desi nu aveam alarma, nu au reusit sa intre....
cand a venit militianul, dupa ce a luat amprente si alte alea, am incercat sa deschidem usa din interior prin geamul spart si nu a mers...cred ca asta e dubla inchidere de care am auzit...dar nu stiam ca are si c5...
cred ca le-a fost frica sa intre pe geam sau ori fi fost surprinsi si au fugit, pt ca desi aveau ce sa ia(gps, borseta cu acte si bani pe care o uitasem in masina....antiradar, etc), nu au luat decat incarcatorul de la gps si un blue tooth care era la vedere...
cand a venit militianul, dupa ce a luat amprente si alte alea, am incercat sa deschidem usa din interior prin geamul spart si nu a mers...cred ca asta e dubla inchidere de care am auzit...dar nu stiam ca are si c5...
cred ca le-a fost frica sa intre pe geam sau ori fi fost surprinsi si au fugit, pt ca desi aveau ce sa ia(gps, borseta cu acte si bani pe care o uitasem in masina....antiradar, etc), nu au luat decat incarcatorul de la gps si un blue tooth care era la vedere...