Am gasit articolul asta si nu ma intreb daca e posibil pt ca nu cred, ceea ce ma intriga e ultimul comentariu? Adica e posibil sa fi facut cei de la citroen asa ceva?
http://www.automarket.ro/blog/?p=414#comments
cititi si va minunati
Moderator: Echipa Tehnica
nu cred chestia asta...
inainte sa se supra incalzeasca atat de tare incat sa se topeasca plasticele alea,
se f#!3 ceva pe acolo...
daca totusi este adevarat (iau in calcul ceasta posibilitate, cu o probabilitate de 10%),
atunci Citroen a uitat sa faca niste defensive design pe acolo...
lol
inainte sa se supra incalzeasca atat de tare incat sa se topeasca plasticele alea,
se f#!3 ceva pe acolo...
daca totusi este adevarat (iau in calcul ceasta posibilitate, cu o probabilitate de 10%),
atunci Citroen a uitat sa faca niste defensive design pe acolo...

Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Am mai vazut pozele alea...eu zic ca s-a intamplat asa:
A mers in tr 1, motorul s-a incalzit, ventilatoarele probabil ca au facut fata si calarea a fost prevenita, insa probabil datorita spatiului inchis, temperatura a urcat destul de mult in compartimentul motor cat sa inceapa sa se topeasca izolatia firelor, apoi ceva scurtcircuite, un incendiu mocnit....si a ajuns in halul ala
Ma rog, e doar o teorie...
A mers in tr 1, motorul s-a incalzit, ventilatoarele probabil ca au facut fata si calarea a fost prevenita, insa probabil datorita spatiului inchis, temperatura a urcat destul de mult in compartimentul motor cat sa inceapa sa se topeasca izolatia firelor, apoi ceva scurtcircuite, un incendiu mocnit....si a ajuns in halul ala
Ma rog, e doar o teorie...
Am un prieten care a mers vreo 150 de km cu un Trabant, cu pedala la fund, ajungand fix la viteza de 43 de km la ora, nici un km in plus!
Si masina n-a luat foc!
Lasand gluma la o parte, tanti aia ori a fost nebuna, ori stirea e o prostie. In orice caz, nu are legatura cu Citroenul, decat aparent. Putea sa scrie si Bentley pe capota, tot se ardea!
De altfel, n-a luat foc din senin Ferrari-ul lui Gabi Popescu? Concluzia "logica" e ca Ferrari e mai prost decat Citroenul...
Si masina n-a luat foc!
Lasand gluma la o parte, tanti aia ori a fost nebuna, ori stirea e o prostie. In orice caz, nu are legatura cu Citroenul, decat aparent. Putea sa scrie si Bentley pe capota, tot se ardea!
De altfel, n-a luat foc din senin Ferrari-ul lui Gabi Popescu? Concluzia "logica" e ca Ferrari e mai prost decat Citroenul...
-
- pasionat