Basescu suspendat!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 22-Mai-2007 20:52

bezz scrie:hmmm ce multe lucruri depind de psd ... chiar nu se va schimba aceasta tara?
daca astia au dreptate cu alianta pd+psd atunci este la fel de grav ca pnl+psd...cu doua observatii:
-pnl nu a bagat psd la guvernare;
-tariceanu nu a incalcat constitutia, nu a facut pe nimeni "gaozar" "tiganca imputita" etc ... este doar minoritar...
evident singurii vinovati sunt liberalii astia, in frunte cu tariceanu :(
pregatiti-va pentru geoana et co =D>

In schimb ne-a bagat pe git o taxa... :wink: Sincer prefer un presedinte care face "tiganca imputita" una care s-a apropiat suficient de tare, incit sa ii dea ocazia presedintelui sa ii ia telefonul. In alte tari treaba aste e delimitata bine si se face clar distinctia intre viata publica si cea privata.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 23-Mai-2007 15:36

crezi ca tariceanu ti-a bagat taxa? :lol:
ce infantil ai fost, la ambele raspunsuri ...
oricat ar fi de privata viata lui (cu toate spriturile geamparalele si plimbarile cu snowmobil-ul) ce a facut el se cheama insulta, discriminare etc ... dar nu ma mai mira nimic, nici la basse nici la talibanii lui :wink: .
Cosmin
high energy music expression

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mie 23-Mai-2007 17:23

@bezz - "voi", (aia 25% :twisted:), tot n-ati inteles ca ce nu-l "omoara" pe Base il face mai puternic?

"Talibanii" lui il vor (*) ierta pt asta, la fel cum l-au iertat si pt "5 minute".
In schimb, la modul in care faceti din tantar armasar incidentul cu "tiganca imputita", aveti toate sansele sa-i oferiti pe tava si electoratul lui Vadim...

Si asta fara sa faca nici un efort suplimentar; lucreaza adversarii politici pt el. Hmm, Base asta o fi studiat arte martiale / filozofie orientala...

(*) De ce nu am scris "il vom ierta": nu ma consider "Taliban" pro-Base, ci mai degraba "Taliban" anti-PDSR.
Daca se aliaza, Base sau PD-ul, cu PSD (**), m-au pierdut de "client".
Oricum, e prea putin probabil sa faca greseala asta, avand in vedere soarta PNL-ului :twisted:

(**) Desi as putea accepta o asimilare a "grupului de la Cluj" in PD sau o alianta cu ei (presupunand ca s-ar scinda PSD-ul).
In schimb nu vreau sa aud de "dinozauri": Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, Mitrea, Cozmanca, etc

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 23-Mai-2007 18:00

Eu doar m-am plictisit de un presedinte care:
- pune eticheta de golan;
- cheama, multumeste minerilor ca i-au curatat pe golani;
- pune eticheta de animal (desi cu totii stim unde a ajuns jigodia);
- pune eticheta de magari;
- isi cere scuze magarilor;
- pune eticheta de gaozar (nivelul de cultura este intr-adevar altul, se pare ca la moscova inca se invatau bunele maniere);
- pune dubla eticheta si tiganca si imputita...indiferent de circumstante
Pentru mine este un deja-vu care nici macar nu ma mai amuza
Si am indraznit sa zic talibani ca pe alte forumuri citesc numai laude pentru mariner "ca i-a zis-o proastei aleia" si mai aud si aberatii de genul "eu mi-am scos antenele din grila de programe" ... so welcome to Kabul...
Cosmin

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mie 23-Mai-2007 19:16

bezz scrie:crezi ca tariceanu ti-a bagat taxa? :lol:
ce infantil ai fost, la ambele raspunsuri ...
oricat ar fi de privata viata lui (cu toate spriturile geamparalele si plimbarile cu snowmobil-ul) ce a facut el se cheama insulta, discriminare etc ... dar nu ma mai mira nimic, nici la basse nici la talibanii lui :wink: .

Atunci ai acum ocazia sa ne luminezi pe toti cine a bagat taxa asta. De asemenea, ai ocazia sa ne spui aici cum ai reactiona tu, cind o ziarista tot insista si iti baga telefonul in nas, desi mesajul care il primeste e sa ia distanta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Mie 23-Mai-2007 19:56

Nu te supara Nicu, dar daca pe el chiar il deranja ziarista putea sa faca un semn SPP-ului si o indeparta. Ceea ce a facut sa smulga telefonul tipei e ceva incalificabil. Ca a avut si ghinionul sa nu stie ca trebuie sa-l opreasca, asta e. Iar ca discutia era in particular e cu atat mai grav pt. ca denota ca asta e parerea lui reala, nu cea "oficiala". Deja nu mai pot crede nimic din ce spune el "oficial" pentru ca nu stiu ce crede el de fapt in "privat".

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 24-Mai-2007 09:05

Yeah, right... si imediat ar fi aparut la Antena 3 o stire cum asmute Basescu SPP-ul pe bietii ziaristi. M-am uitat aseara la 100% cu Turcescu si a intervenit catre finalul emisiunii, nu stiu ce doctor in drept, care a zis foarte clar ca decizia data de CNCD, e fortata si ca nu poti sa calci in picioare viata privata, invocind dreptul la informare.
Pina una alta omul era la cumparaturi, nu la conferinta de presa si oricine cred care dreptul sa mearga oriunde, fara ca ziaristii sa ii bage telefonul in nas, in virtutea unui drept la informare. De notat, ca desi era filmat de mai multe persoane, doar ziarista respectiva s-a apropiat de Basescu suficient de mult incit sa ramina fara telefon. Oare ziarista respectiva, nu a inteles mesajul presedintelui "pasarica, tu nu ai alta treaba?" ? Daca a insistat, a primit ce a cautat. Cind cineva iti transmite ca nu are chef sa discute cu tine, de ce il agasezi si mai tare? Voua v-ar place asa ceva? Sint convins ca nu.

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 24-Mai-2007 09:07

Eu sunt de parerea ca atunci cand devii presedinte sau alta functie de acest gen esti constient ca nu mai ai viata privata, ca vei fi vanat tot timpul.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 24-Mai-2007 09:21

Nu zau?... Alta scuza nu puteai sa gasesti? Nu cumva trebuie sa mearga presedintele si la buda cu ziaristii, tot in virtutea dreptului la informare?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 24-Mai-2007 18:53

stii ce, las-o cu buda, era parcarea unui cash&carry, loc public dupa parerea mea, unde putea sa ceara ori spp-istilor din dotare (pe care noi ii platim) ori agentilor de paza ai cash&carry-ului sa o tina la distanta pe ziarista ori sa o suporte ... scuze de doi lei cu dreptul la intimitate si cu alte vrajeli merg cand prinzi pe unul ca-i sare gardul la Cotroceni.
in orice alta tara din CE (nu nou aderata) opinia publica ar fi taxat serios un astfel de gest MAI ALES CA NU ESTE NICI PRIMUL NICI ULTIMUL.
dar intr-o tara de umili si servili ne guduram pe langa marele SOARE ... vai ce ne-am face fara providentialul .....

cauta HG (sau OG) cu taxa pentru prima inmatriculare si vezi de cine a fost initiata, semnata, contrasemnata. NU NEG faptul ca a sprijinit aceasta hotarare pana in panzele albe (un guvern isi sustine hotararile, daca este responsabil) si daca ma mai enervezi mult o sa incep sa-i vad si utilitatea taxei si sa o sustin :!: ca m-am saturat de rablele puturoase de pe strazile Romaniei. La c i m i t i r!
Cosmin

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 24-Mai-2007 19:10

In parcarea aia li s-a atras atentia jurnalistilor respectivi de catre personalul super-marketului cu pricina ca nu au voie sa filmeze. Dar "dreptul la informare" primeaza in fata multor alte lucruri, nu?.
Ca ai amintit de cum e prin alter parti, ei bine acolo chestia asta e cu siguranta legiferata mult mai bine decit aici. Probabil ca stii deja asta, si te faci ca o ignori.
Esti liber sa faci ce vrei si sa sustii ce vrei. Cit despre responsabilitatea guvernului actual, nu cred ca vrei sa deschidem subiectul.
De curiozitate, cind nu mai poti sa-ti sustii ideile, incepi cu atacuri la persoana? Poate avea dreptate psihologul ala...

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 24-Mai-2007 19:43

vezi ca impingi discutia unde nu trebuie, nu te-am facut nebun si n-o sa-ti tolerez mojiciile, cu atat mai putin pentru o discutie in contradictoriu legata de basescu.

daca tie CA BARBAT ti se pare normal daca esti deranjat de o femeie sa o bruschezi, sa-i confisti un obiect personal si sa o mai si insulti, atunci nu pot sa-ti zic decat BRAVOS! Halal sa-ti fie, monser! La mai mare! Viitor luminos te asteapta.

ps lamureste-ma totusi cu atacul la persoana ca pe langa nebun sunt si prost...
Cosmin

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 24-Mai-2007 20:41

Atit timp cit in postul meu nu exista cuvintul "nebun" cum sa interpretez asta?
Nimeni n-a bruscat pe nimeni. Daca Basescu s-ar fi atins de ziarista cu pricina, fii sigur ca ii scotea Voiculescu certificate medicale doveditoare. Nici ziarista nu l-a agresat pe Basescu, caci altfel ar fi dat ocazia baietilor de la SPP sa intervina. Nu cred ca e vreunul dintre ei care sa nu vrea o prima sau o avansare la exceptional. Normal ca presa si unii oameni vor sa vada lucrurile deformat, dar din punctul meu de vedere s-a intimplat doar atit: o ziarista mai insistenta si care stia ce face pentru ca i s-a atras atentia sa nu insisite, a ramas fara telefon. PUNCT.
Nu te-am facut nici prost, nici nebun, dar daca te simti cu musca pe caciula, e dreptul tau. Uita-te in semnatura mea si ai sa intelegi.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 24-Mai-2007 21:10

nicum scrie: De curiozitate, cind nu mai poti sa-ti sustii ideile, incepi cu atacuri la persoana? Poate avea dreptate psihologul ala...

despre ce psiholog e vorba? ti-ai uitat umorul fin acuma?

am zis eu ceva de voiculescu? {si} in opinia mea voiculescu este ultima scursura a scenei politice romanesti, egalat poate doar de vadim, dar ce treaba are incidentul cu ziarista cu voiculescu? gata, dam cu pietre ca lucreaza pentru un trust condus de voiculescu? daca era de la RL sau evenimentul zilei facea un fotoreportaj cu ea, daca e de la intact, gata, tiganca imputita. si va mirati de ce se sesizeaza CNCD ...
si cand vi se spune ca umblati cu doua jumatati de masura ce ziceti? aberatia ca e PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR??? e si presedintele FEMEII pe care a insultat-o? nu cred.

Daca tie, nicule (ma scuzi daca nu-ti convine ca te tutuiesc) iti ia basescu telefonul pe strada ce faci? ii dai si portofelul sau il reclami? si cine te mai asculta in tara asta unde 75% din x% sustine actualul presedinte?
Nu-mi vine in minte vreun presedinte care sa se fi expus in astfel de mascarade, poate doar IDI AMIN, care unii stiu cam ce a facut ... dar vorbim de Uganda ... Poate si prin Vietnam s-au mai intamplat de-astea ... Dar acum 40 de ani.
Sunt chestii de bun simt, nu de cod civil sau interpretari psiho-filozofice, chestii pe care eu ca simplu cetatean nu mi le permit, dar pe care Primul Cetatean al tarii si le permite.Nu cred ca este normal.
Cosmin

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 24-Mai-2007 21:20

Chestia cu psihologul o sa o cauti tu in alta parte pe forumul asta, unde ai intrat in polemica cu alt user.
Nu cred ca o sa aiba Basescu ocazia sa imi ia telefonul... poate vreun sut prin RATB :lol:
Daca vreo ziarista te-ar stresa pe tine, poate ca ti-ai aduce aminte cita minte au pumnii tai, ca se te citez :wink:

Înapoi la “Diverse”