Comnentarii pe tema "feng shui isi vinde C3-ul"
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@feng shui: poate te hotarasti pina la urma ce vrei... primul anunt l-ai modificat de 16 ori pina acum. Prima data ai vrut dacie break, dupa aia masina cu garda mare si tot asa 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nenea cosmos
- simpatizant
de acum stie toata lumea de anuntul asta deci poate fi comentat.
nimic nu ii poate conveni lui fengdhui cit timp isi doreste sa ia pe masina pretul ca si cum ar fi noua.
cind ai scos masina de pe poarta dealerului si ai inmatriculat-o i-ai scazut valoarea cu minim 10% chiar daca nu ai parcurs nici macar un km. deja masina are "1 an vechime". problema este ca orice om presupune ca masina are probleme daca pretul e tinut sus si nu e foarte scazut pentru ca proprietarul emigreaza sau are pe cineva in spital, de exemplu. am mai multa incredere intr-o masina veche de 2 ani cu peste 50 000 la bord decit intr-o masina cu 2000 si veche de 2 luni.
feng shui, te rog sa perseverezi dar nu pe forumuri auto, incearca doar pe cele de anunturi. poate ai noroc sa iti iei cit mai multi bani inapoi.
"super ocazie! Citroen C3 serie limitata Paradise 2007 full option la pret de C3 obisnuit. tel:0777 777 777"
si ii pui 3 autocolante smechere, covorase gigea, pedale formula 1 turcesti, huse sport si 2 proiectoare suplimentare, investeste si tu nitel... poate gasesti vreun tatic caruia i-a intrat taranusu ala micu la facultate si nu se poate duce la oras cu pobeda aia veche.
nimic nu ii poate conveni lui fengdhui cit timp isi doreste sa ia pe masina pretul ca si cum ar fi noua.
cind ai scos masina de pe poarta dealerului si ai inmatriculat-o i-ai scazut valoarea cu minim 10% chiar daca nu ai parcurs nici macar un km. deja masina are "1 an vechime". problema este ca orice om presupune ca masina are probleme daca pretul e tinut sus si nu e foarte scazut pentru ca proprietarul emigreaza sau are pe cineva in spital, de exemplu. am mai multa incredere intr-o masina veche de 2 ani cu peste 50 000 la bord decit intr-o masina cu 2000 si veche de 2 luni.
feng shui, te rog sa perseverezi dar nu pe forumuri auto, incearca doar pe cele de anunturi. poate ai noroc sa iti iei cit mai multi bani inapoi.
"super ocazie! Citroen C3 serie limitata Paradise 2007 full option la pret de C3 obisnuit. tel:0777 777 777"
si ii pui 3 autocolante smechere, covorase gigea, pedale formula 1 turcesti, huse sport si 2 proiectoare suplimentare, investeste si tu nitel... poate gasesti vreun tatic caruia i-a intrat taranusu ala micu la facultate si nu se poate duce la oras cu pobeda aia veche.
- nenea cosmos
- simpatizant
adica pe un forum auto tu pui lista de dude pe care le are masina exact cum o prezinta dealeru la cretini: masina are preechipare audio, iluminat in portbagaj si "oglinzi exterioare negre". deci e mai nasoala ca loganu, ala macar are VOLUM.
superbonus, are roata de rezerva, nu?
inchidere centralizata cu telecomanda, da?
cu tetiere pe spate aveam o dacie din 97, dar macar aia avea scrumiera ok.
zau, tu nu faci NIMIC ca sa iti vinzi masina... incearca sa consideri glumele astea un sfat...
superbonus, are roata de rezerva, nu?
inchidere centralizata cu telecomanda, da?
cu tetiere pe spate aveam o dacie din 97, dar macar aia avea scrumiera ok.
zau, tu nu faci NIMIC ca sa iti vinzi masina... incearca sa consideri glumele astea un sfat...
- nenea cosmos
- simpatizant
din partea mea poate sa o vinda cum vrea, problema e ca nu o vinde!
in plus tin minte primul anunt cind m-am abtinut din rasputeri sa ii scriu ceea ce i-am scris acum...
in ceea ce priveste anunturile offtopic, poate sa le stearga oricine oricind, nu e nici o tragedie, insa doresc sa subliniez ca am admirat intotdeauna pe militienii de forum care "atrag atentia" asupra unor anumite aspecte...
in plus tin minte primul anunt cind m-am abtinut din rasputeri sa ii scriu ceea ce i-am scris acum...
in ceea ce priveste anunturile offtopic, poate sa le stearga oricine oricind, nu e nici o tragedie, insa doresc sa subliniez ca am admirat intotdeauna pe militienii de forum care "atrag atentia" asupra unor anumite aspecte...
- nicum
- Moderator
bezz, "apreciez" ca nu m-ai uitat si platesti polite, dar nimic din topicul asta nu e off-topic. Singura chestie care poate fi apreciata ca deplasata e cea legata de "posteaza pe site-uri de anunturi", desi are si asta in spate o logica.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
acum nu {mai} esti offtopic
chiar nu-mi dau seama, de cand cu framantarile astea pe scena politica si cu atatea taxe, te-ai schimbat, erai un virtuoz al regulamentului si plin de corectitudine.
nu inteleg ce te-a suparat asa de tare la feng shui, faptul ca fortat de niste imprejurari omul isi vinde citroenul si incearca sa-si minimizeze pierderile sau lipsa lui de tact in taraganarea raspunsului catre colegul nostru balanel?
de comentariile gaurii negre ma abtin, sunt sub nivelul meu intelectual si cred ca o sa le ignor ... mentalitate de militian de forum {din pacate si munca benevola}
ps nicum as aprecia sa nu mai transformi totul intr-o rafuiala personala cu mine, avem opinii diferite, asta e, prin postul meu de sus am incercat sa-l ajut pe feng shui, la tirul deschis de tine {cumva bazat pe regulament?}
pps retrag tot ce am spus legat de masina ta pe un alt topic, intr-adevar am fost deplasat in acea privinta, dar pur si simplu ma exasperezi cu Taxiceanu
Baremi ala a bagat o taxa, Basse a bagat numai zazanie.
chiar nu-mi dau seama, de cand cu framantarile astea pe scena politica si cu atatea taxe, te-ai schimbat, erai un virtuoz al regulamentului si plin de corectitudine.
nu inteleg ce te-a suparat asa de tare la feng shui, faptul ca fortat de niste imprejurari omul isi vinde citroenul si incearca sa-si minimizeze pierderile sau lipsa lui de tact in taraganarea raspunsului catre colegul nostru balanel?
de comentariile gaurii negre ma abtin, sunt sub nivelul meu intelectual si cred ca o sa le ignor ... mentalitate de militian de forum {din pacate si munca benevola}
ps nicum as aprecia sa nu mai transformi totul intr-o rafuiala personala cu mine, avem opinii diferite, asta e, prin postul meu de sus am incercat sa-l ajut pe feng shui, la tirul deschis de tine {cumva bazat pe regulament?}
pps retrag tot ce am spus legat de masina ta pe un alt topic, intr-adevar am fost deplasat in acea privinta, dar pur si simplu ma exasperezi cu Taxiceanu

Ultima oară modificat Dum 27-Mai-2007 23:29 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nenea cosmos
- simpatizant
-
- RETRAS LA PENSIE
nenea cosmos scrie:auzi bai bizz, si cam ce nivel intelectual simulezi tu pe forumul asta? superiorule care esti, demonstreaza, lauda-te!
@ nenea cosmos - te apropii cu pasi repezi de o sanctiune pe forum. Chiar daca este sectiunea "Diverse" asta nu inseama ca ne putem da drumul la gura cum vrem.
Ca un sfat pentru cei "inversunati" si care se simt datori sa dea replica - inainte de a scrie un raspuns intai numarati pana la 10 si daca nu e destul numarati pana la 100 pe urma scrieti. Inainte de a apasa "Submit" apasati "preview" si mai cititi o data ce ati scris. S-ar putea sa va mirati si voi de aberatiile scrise (cateodata).
- nicum
- Moderator
@bezz: ii atrageam doar atentia ca repetatele modificari ale anuntului de vinzare nu ii fac bine pentru ca tradeaza neseriozitate. Acelasi lucru a vrut sa-l spuna si "nenea cosmos" cind l-a indemnat sa posteze pe site-uri de vinzari, pentru ca acolo un anunt e afisat cam 2 saptamini.
Peace!
Peace!

prima data cand am citit anuntul , am ramas surprins de pret , dar ?? cand am vazut cu cata insistenta abordeaza vanzarea ............ce pot sa zic , tupeu mare si chiar irita cititorul . doar era logigc ca nu poate vinde masina la acest pret , sa nu se supere pe mine domnul vanzator , dar ? a sarit gardul cu mult peste poarta larg deschisa . o zi buna .