Salut,
In primul rand ca sa nu apara discutie, am cautat pe forum dupa spalatorie si spalare, dar nu am gasit prea multe utile, doar nu's ce spalatorie prin chitila si sa spalam la OMV.
Realitatea e ca nu ma pot duce la aia ca stau pe langa Obor, si vreau neaparat sa-mi spal la C3 tapiteria, eventual si motoru'.
So ce as vrea este o recomandare de spalatorii si ce se pricep sa faca acolo.
Ce pot sa zic eu, ca am fost cu un Tico la spalat la spalatoria din piata Obor, si m-a calcat pe nervi gagiu' de acolo, si nici bine nu a spalat.
Am mai observat ca pe Mihai Bravu intre Iancului si Dimitrov e o spalatorie, dar n-am servit.
Eu mergeam la o spalatorie, care acum construiesc blocuri in locul ei.
Spalatorie auto
Moderator: Echipa Tehnica
- phantom390
- simpatizant
mie mi-e si frica sa ma risc la o spalare la motoras....desi ar cam fi cazul.
spalatorii.....am spalat de vreo 3 ori masina undeva pe Sos. Virtutii.
Este acolo o spalatorie langa Rompetrol...gagii le freaca bine..mai ales daca ii dai inainte 5 ron spaga.
In rest....nu prea ma agit cu spalatul masinii....poate din comoditate, poate pt ca gasesc mai mereu cozi la spalatorii.
PS: sambata am spalat masina si duminica a dat o ploaie "murdara" de m-a fericit....
PSS: are careva vreun feedback de la spalatoriile OMV?
Este acolo o spalatorie langa Rompetrol...gagii le freaca bine..mai ales daca ii dai inainte 5 ron spaga.
In rest....nu prea ma agit cu spalatul masinii....poate din comoditate, poate pt ca gasesc mai mereu cozi la spalatorii.
PS: sambata am spalat masina si duminica a dat o ploaie "murdara" de m-a fericit....

_/\_ negru onyx metalizat_/\_
salut !
O spalatorie misto de tot este pe Margeanului...la strada. Curata cu atentie baietii si la plecare iti pun un carton la picioare ca sa nu murdaresti covorasele inca umede. Plus ca iese f, fain (si fara sa o degresati).
La urmatoarea intersectie insa, gasiti niste nemernici, niste jegosi, am fost, nu le-am lasat evident nimic si-mi tot bagau faze gen "...trebuie degresata...va bateti joc de noi...e prea murdara...nu putem sa o curatam...", si capacele rotilor au ramas cu urme de noroi (si doar alea nu se ingrasa ca sa necesite degresare)...
Le-am zis clar ca nu o voi degresa pentru ca e mult mai bine sa fie grasa o masina...sa alunece ploaia mai bine, sa nu se lipeasca apa, etc
(n-am degresat-o niciodata in 1 an jumate).
La fel aveti grija cu polishurile...niste nenorociri care distrug vopseaua. incet, incet iti curata straturile superficiale ale lacului, apoi vopseaua si in final ajunge la tabla !!!
Si oricum banuiesc ca se gasesc sprayuri anti grasime, cam la 5 Ron am inteles. Voi ce stiti ??
O spalatorie misto de tot este pe Margeanului...la strada. Curata cu atentie baietii si la plecare iti pun un carton la picioare ca sa nu murdaresti covorasele inca umede. Plus ca iese f, fain (si fara sa o degresati).
La urmatoarea intersectie insa, gasiti niste nemernici, niste jegosi, am fost, nu le-am lasat evident nimic si-mi tot bagau faze gen "...trebuie degresata...va bateti joc de noi...e prea murdara...nu putem sa o curatam...", si capacele rotilor au ramas cu urme de noroi (si doar alea nu se ingrasa ca sa necesite degresare)...
Le-am zis clar ca nu o voi degresa pentru ca e mult mai bine sa fie grasa o masina...sa alunece ploaia mai bine, sa nu se lipeasca apa, etc

La fel aveti grija cu polishurile...niste nenorociri care distrug vopseaua. incet, incet iti curata straturile superficiale ale lacului, apoi vopseaua si in final ajunge la tabla !!!
Si oricum banuiesc ca se gasesc sprayuri anti grasime, cam la 5 Ron am inteles. Voi ce stiti ??
Eu cand mi-aduc aminte o spal pe la petrom, 10 ron+2 ron spaga doar exteriorul, nu-si dau prea tare silinta dar nici nu am pretentii (o spal cam bilunar, pentru ca intr-o saptamana se impute din nou) am spalat-o si la unii langa Apimondia (Fenicia) cu tzaspe feluri de spuma activa si a ramas murdara la praguri si la spoilere, am spalat-o si la Tunnel (vis a vis de ATS Pipera) si mi s-a parut scump pentru serviciile oferite.
Am tot vazut dar niciodata nu am spalat ca-i prea departe o spalatorie pe D. Cantemir, in spatele reprezentantei Citroen, este mereu aglomerata de unde trag concluzia ca ar fi si buna ...
Cam la 6 luni ii aplic o solutie siliconica de la Amway, un fel de ceara, stiu o masina care beneficiaza de acest tratament de >2 ani si arata super bine vopseaua. Mi-am propus sa-i desfac vara asta toate kederele, sa le curat si sa le aplic si lor o solutie protectoare.
Am tot vazut dar niciodata nu am spalat ca-i prea departe o spalatorie pe D. Cantemir, in spatele reprezentantei Citroen, este mereu aglomerata de unde trag concluzia ca ar fi si buna ...
Cam la 6 luni ii aplic o solutie siliconica de la Amway, un fel de ceara, stiu o masina care beneficiaza de acest tratament de >2 ani si arata super bine vopseaua. Mi-am propus sa-i desfac vara asta toate kederele, sa le curat si sa le aplic si lor o solutie protectoare.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
phantom390 scrie:mie mi-e si frica sa ma risc la o spalare la motoras....desi ar cam fi cazul.
Salut, intgr-adevar, spalatoria de pe soseaua Chitilei este cam departe, insa stii cum e, daca tii mult la masina esti dispus sa faci si ceva sacrificii, mai ales ca tapiteria de exemplu nu o speli in fiecare saptamina....deci spalatoria de pe soseaua Chitilei este de mare exceptie, spala foarte bine, baietii sunt manierati si politicosi, ai de unde bea o cafea gratis sau un pahar cu apa rece pe caldura asta si mai ai si o toaleta.....in majoritatea spalatoriilor toaleta lipseste cu desavirsire. Mai intreaba-l si pe WLD despre spalatorie pentru ca el de exemplu chiar daca sta pe Titulescu, o spala doar acolo.
Bafta
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”