Basescu suspendat!
Moderator: Echipa Tehnica
nu cred, nu dau in femei ...
si aia cu psihologul a iesit din gura ta, cu atat mai mult cu cat ii dai inainte ... daca zic ceva de idolul vostru sunt bun de psiholog, sau deja am diagnostic de la psiholog ... mai vorbim
ps cat despre semnatura ta ... sa nu te crezi vreun mare pasionat ca tii o masina veche, astea-ti sunt posibilitatile ... polueaza? plateste taxa tata sau mergi cu sutii prin ratb.
si aia cu psihologul a iesit din gura ta, cu atat mai mult cu cat ii dai inainte ... daca zic ceva de idolul vostru sunt bun de psiholog, sau deja am diagnostic de la psiholog ... mai vorbim

ps cat despre semnatura ta ... sa nu te crezi vreun mare pasionat ca tii o masina veche, astea-ti sunt posibilitatile ... polueaza? plateste taxa tata sau mergi cu sutii prin ratb.
Cosmin
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
bezz scrie:nu cred, nu dau in femei ...
Nu te grabi sa ma judeci... cite am facut eu la vechitura din semnatura, nu cred ca au facut multi. Dar asta e alta discutie si nu e locul ei aici.
Cit priveste poluarea, iar gresesti. Eu merg pe GPL, un combustibil care nu contine plumb sau sulf. Eu nu dau fum pe esapament, tu dai. Eu merg sub 10.000 pe an, tu cred ca mergi mai mult, ca altfel nu-ti luai diesel. Cine dintre noi polueaza mai mult? Nu te grabi sa imparti taxe pentru altii, ca poate realizeaza guvernul ca in Germania si prin alte parti taxele la diesel sint duble, fix din cauza poluarii. Sa vad ce o sa mai comentezi atunci

Ca sa lamurim si "posibilitatile": am oroare sa stau cu masina in ambuteiaje, pur si simplu nu suport si oricum nu mi-am luat masina ca sa merg cu ea la servici. As putea sa imi iau o masina noua, insa am ceva rezerve:
- imi trebuie o masina cu garda mare
- fac putini km pe an si nu prea se merita masina noua, deprecierea e cea mai mare in primii ani
- am mari rezerve fata de masinile noi: tocmai am fost pe afara si un vecin a constatat ca fulia de la alternatorul unui Mondeo s-a dus. O banala fulie, care la masinile mai vechi e for life, la astea noi a devenit consumabil si nu e ieftina deloc

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Uite, de-aia nu-l suport eu pe Basescu, ca baga zazania intre oameni.
Ce mare scula de presedinte e si asta, care ne face sa ne jignim unii pe altii?
E chiar enervant.
Cand va face si ceva constructiv, am sa fiu de acord cu el, pana una-alta, e un trisor ordinar, cu gura mare (si la vorba, si la bautura).
Hai ca meritam ceva mai bun, zau asa, parca e prea mult un presedinte care bea cu Becali, danseaza cu tigancile si le fura telefoanele ziaristelor.
Cat despre mult iubita taxa, nu prea l-am auzit sa o critice.
Sau n-am fost eu atent...
Oare de ce?
Ce mare scula de presedinte e si asta, care ne face sa ne jignim unii pe altii?
E chiar enervant.
Cand va face si ceva constructiv, am sa fiu de acord cu el, pana una-alta, e un trisor ordinar, cu gura mare (si la vorba, si la bautura).
Hai ca meritam ceva mai bun, zau asa, parca e prea mult un presedinte care bea cu Becali, danseaza cu tigancile si le fura telefoanele ziaristelor.
Cat despre mult iubita taxa, nu prea l-am auzit sa o critice.
Sau n-am fost eu atent...
Oare de ce?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
razzwan scrie:ca sa fie bine .......................................................................... pentru EL
Sigur nu-l confunzi cu Tariceanu? Din cite stiu eu Basescu nu se ocupa cu comertul de masini, dar Tariceanu sigur
Nici eu nu l-am auzit pe Basescu spunind ceva de taxa, nici pro nici contra, dar taxa asta intra in atributiile guvernului.
@paco: numai comunistii aveau unanimitate, in rest dupa cum ai vazut, prin lumea a I-a alegerile se cistiga cu putin peste 50%

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
eu nu am comentat taxele, ce a fost de platit am platit si nu am cerut demisia unui guvern din cauza unei taxe ... pe care vad ca deja ai o fixatie.
eu am doua masini in semnatura, o benzinara cu >120k km si un diesel cu 40k km in 3 ani do the math ...
cu poluatul mai putin nu te cred ... desi vad norisorul negru in spate cand calc pedala
in fine ... ce legatura au astea cu mojiciile lui basescu?
in loc sa-si faca imagine prin lucruri bune POZITIVE iata ce speculeaza (si sa nu mi-l mai aratati pe voiculescu ca mor)
si sper ca n-a venit ziua cand o sa ma trezesc de dimineata si o sa aud ca s-a parafat o alianta PD-PSD in scopul GUVERNARII comune ...
eu am doua masini in semnatura, o benzinara cu >120k km si un diesel cu 40k km in 3 ani do the math ...
cu poluatul mai putin nu te cred ... desi vad norisorul negru in spate cand calc pedala
in fine ... ce legatura au astea cu mojiciile lui basescu?
in loc sa-si faca imagine prin lucruri bune POZITIVE iata ce speculeaza (si sa nu mi-l mai aratati pe voiculescu ca mor)
si sper ca n-a venit ziua cand o sa ma trezesc de dimineata si o sa aud ca s-a parafat o alianta PD-PSD in scopul GUVERNARII comune ...
Cosmin
-
- RETRAS LA PENSIE
MARIAN scrie:Daca 70% din cei care au votat cred ca acesta este omul potrivit sa ne reprezinte ca tara, insemana ca ne meritam soarta asa cum este. Pe Tariceanu l-am numit eu PM? Va irositi energia in timp ce conturile oamenilor politici se umplu.
Am impresia cĂŁ te simĂži foarte bine cu ILIESCU, NĂSTASE, MISCHIE, HREBENCIUC, VOICULESCU, VADIM etc. Nu vezi cĂŁ sunteĂži din ce ĂŽn ce mai puĂžini. 75% nu a declanÂşat ĂŽn mintea ta nimic? Probabil ai gândit ca LĂŁpuÂşneanu referitor rezultatul votului despre cei 75% - proÂşti da mulĂži, ĂŽn comparaĂžie cu cei 25% - puĂžini dar deÂştepĂži.
Nu te condamn, trebuie sã existe ºi oameni care gândesc ca tine altfel am uita de unde am plecat ºi unde trebuie sã ajungem.
Numai bine.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
"numim imoralitate o morala care nu este a noastra"
nu putem sa gandim toti la fel, ca de, asa e lumea; dar daca cineva are o parere diferita de a ta, nu ai nici un drept sa te iei de el, iar tu nu esti la primul atac de genul asta. daca tie iti place de basescu, asta e problema ta, nu are nimeni nimic cu tine, dar da-le voie si la altii sa aleaga singuri
crezi ca gata, daca nu il place pe base cocheteaza cu iliescu? total gresit!
sa ne spui si noua cateva lucruri bune facute de basescu, dar sa fie concrete; poate ii faci pe unii sa isi schimbe parerea
nu putem sa gandim toti la fel, ca de, asa e lumea; dar daca cineva are o parere diferita de a ta, nu ai nici un drept sa te iei de el, iar tu nu esti la primul atac de genul asta. daca tie iti place de basescu, asta e problema ta, nu are nimeni nimic cu tine, dar da-le voie si la altii sa aleaga singuri

crezi ca gata, daca nu il place pe base cocheteaza cu iliescu? total gresit!
sa ne spui si noua cateva lucruri bune facute de basescu, dar sa fie concrete; poate ii faci pe unii sa isi schimbe parerea

Cu tot 75% -le vostru nu sunteti majoritate pentru electoratul roman, datorita absenteismului.
Si dj01fad a zis-o clar, nu trebuie sa fii neaparat cu PSD daca esti critic vis a vis de basescu.
Nu ne mai speria cu dinozauri politici de genul celor enumerati de tine, ca au stat MULTA VREME la masa cu Basescu si cu Stolojan... sunt "pretenari"
Cu Tariceanu nu stiu cat au stat; treaba lui ca a fost abil/viclean cum vrei tu sa spui ca sa obtina sprijinul PSD-ului pentru un guvern minoritar, din pacate viermii din PD si PSD au inceput sa se zvarcoleasca din cauza ca le lipseste ciolanul. Astept sa vad daca PD-ul sau PNL-ul vor aduce la guvernare PSD-ul, sansele sunt egale.In ochii mei ambele partide sunt descalificate pentru actiunile lor, unele subversive si altele incompetente.
Ce este chiar trist e ca alternativele se numesc ori vadim ori becali, pentru mine este ceva de nesuportat. Si vreau sa-i multumesc tovarasului Basescu pentru manevrele sale geniale de a extirpa de pe scena politica partide precum PNTCD sau PNL. Cu siguranta ne este si ne va fi mai bine fara ele! Si la fel trebuie multumit genialului Bombo care a stiut sa aspire niste partide precum partidul social-democrat (cel adevarat) sau ecologist.
Marian are totala dreptate, oricat ne-am infierbanta si certa noi pe acest thread ... nu le pasa de noi sau de tara.
Si dj01fad a zis-o clar, nu trebuie sa fii neaparat cu PSD daca esti critic vis a vis de basescu.
Nu ne mai speria cu dinozauri politici de genul celor enumerati de tine, ca au stat MULTA VREME la masa cu Basescu si cu Stolojan... sunt "pretenari"
Cu Tariceanu nu stiu cat au stat; treaba lui ca a fost abil/viclean cum vrei tu sa spui ca sa obtina sprijinul PSD-ului pentru un guvern minoritar, din pacate viermii din PD si PSD au inceput sa se zvarcoleasca din cauza ca le lipseste ciolanul. Astept sa vad daca PD-ul sau PNL-ul vor aduce la guvernare PSD-ul, sansele sunt egale.In ochii mei ambele partide sunt descalificate pentru actiunile lor, unele subversive si altele incompetente.
Ce este chiar trist e ca alternativele se numesc ori vadim ori becali, pentru mine este ceva de nesuportat. Si vreau sa-i multumesc tovarasului Basescu pentru manevrele sale geniale de a extirpa de pe scena politica partide precum PNTCD sau PNL. Cu siguranta ne este si ne va fi mai bine fara ele! Si la fel trebuie multumit genialului Bombo care a stiut sa aspire niste partide precum partidul social-democrat (cel adevarat) sau ecologist.
Marian are totala dreptate, oricat ne-am infierbanta si certa noi pe acest thread ... nu le pasa de noi sau de tara.
Cosmin