C4 YES or NO ?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
cRED CA nu ACUM DUPA CE TREC PRIN CEEA CE TREC.As fi votat da daca macar dealerul asta nasparliu se obosea macar sa-mi rezolve treaba.Dar daca el imi spune ca masina merge bine cand e clar ca are acceiasi problema, asta e un nu clar.
Maine imi pun si afise pe masina stil "vrea sa ma vanda" dar o sa scriu ca "nu poate oricum fraieru ca merg ca Wartburgu si daca el a fost fraier si m-a luat crede ca mai e cineva ca el???"
Maine imi pun si afise pe masina stil "vrea sa ma vanda" dar o sa scriu ca "nu poate oricum fraieru ca merg ca Wartburgu si daca el a fost fraier si m-a luat crede ca mai e cineva ca el???"
Categoric DA! - poate doar ca nu mi-as mai lua benzina ci diesel ca ma omoara consumul
( mentionez ca nu are masina nimic doar ca eu sub 4000 nu schimb viteza din principiu )
PS a mai spus careva pe aici, nu e masina perfecta dar sare inima in mine cand ma uit dimineata la ea inainte sa plec la munca
PS 2 : o am de 10 luni si are 10k kilometrii facuti numai in Bucuresti. De cand o am am facut un singur drum cu ea pana la Constanta.

PS a mai spus careva pe aici, nu e masina perfecta dar sare inima in mine cand ma uit dimineata la ea inainte sa plec la munca

PS 2 : o am de 10 luni si are 10k kilometrii facuti numai in Bucuresti. De cand o am am facut un singur drum cu ea pana la Constanta.
Ma bucur ca s-a deschis acest sondaj si as vrea sa spun ca deja am votat DA!. Am dat avansul la un C4 Coupe pe care-l astept sa vina in cca o luna. Sper sa nu am probleme cu masina insa eu am ales C4 pt ca iubesc Peugeot-ul si Citroen-ul. La banii pe care-i aveam pt masina am putut sa aleg intre Pgt 207 si Cit C4, asa ca am ales C4. Sper sa fi fost o alegere buna
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
- nenea cosmos
- simpatizant
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”