Decesul unui pasionat Citroen
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Decesul unui pasionat Citroen
Printre cei care au umblat pe web cautand site-uri despre Citroen, poate ati intalnit si
www.passion-citroen.com
Ei bine, Sylvain, webmaster-ul acestui site a decedat acum cateva zile la varsta de 30 de ani!
Nu stiu ce s-a intamplat, am preluat stirea de pe www.lacitroencx.com, dar pot sa va spun ca, ironia sortii, joi sau vineri, imi verificam link-urile de la favorite si am constatat ca nu ma mai pot loga pe Passion Citroen.
Am scris administatorului si acesta (Sylvain) mi-a raspuns in aceeasi zi.
Probabil ca decesul sau s-a produs in weekend.
Iata si topicul de pe Passion Citroen:
http://forum.passion-citroen.com/topic. ... 3467&page=
www.passion-citroen.com
Ei bine, Sylvain, webmaster-ul acestui site a decedat acum cateva zile la varsta de 30 de ani!
Nu stiu ce s-a intamplat, am preluat stirea de pe www.lacitroencx.com, dar pot sa va spun ca, ironia sortii, joi sau vineri, imi verificam link-urile de la favorite si am constatat ca nu ma mai pot loga pe Passion Citroen.
Am scris administatorului si acesta (Sylvain) mi-a raspuns in aceeasi zi.
Probabil ca decesul sau s-a produs in weekend.
Iata si topicul de pe Passion Citroen:
http://forum.passion-citroen.com/topic. ... 3467&page=
-
- RETRAS LA PENSIE
N-ar trebui sa postam si noi un mesaj de genul:
Sujet : SincĂŠres condolĂŠances de la part du club citroen Roumanie www.clubcitroen.ro
PostĂŠ Le : 04.06.2007
même si nous n'avons pas conu SYLVAIN en perssone,mais par son website, et par sa passion que nous a fait tous a vouloir aprendre... on offre nos sincĂŠres condolĂŠances a sa famille et a ses proches.
are cineva cont acolo?
Sujet : SincĂŠres condolĂŠances de la part du club citroen Roumanie www.clubcitroen.ro
PostĂŠ Le : 04.06.2007
même si nous n'avons pas conu SYLVAIN en perssone,mais par son website, et par sa passion que nous a fait tous a vouloir aprendre... on offre nos sincĂŠres condolĂŠances a sa famille et a ses proches.
are cineva cont acolo?
Relu
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ok, atunci da-ne si niste link-uri. Eu am cont pe lacitroencx.com, iar http://www.passion-citroen.com/ poate fi accesat liber, nu e nevoie de cont.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- RETRAS LA PENSIE
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
chiar ca este o chestie rea .. rea de tot ..
cu toate ca nu cunosti persoana te loveste ca o maciuca in moalele capului o "veste" ca asta .. nu pot sa cred ce tanar era ..

cu toate ca nu cunosti persoana te loveste ca o maciuca in moalele capului o "veste" ca asta .. nu pot sa cred ce tanar era ..

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- RETRAS LA PENSIE
Astazi am intrat sa mai citesc mesajele de pe CX-L, grupul de discutii de pe Yahoo Groups.
Nu mai intrasem de ~ o saptamana asa ca am aflat abea acum - inca un pasionat citroenist a murit!!
Cei dintre voi care ati mai citit forumuri internationale de Citroen, in special GS, GSA, Ami, 2CV, DS, poate ati auzit de Jeroen Cats din Olanda.
Acesta era un entuziast Citroen cu state vechi, ocupandu-se de reconditionarea 2CV-urilor. Avea si un site bine pus la punct.
Pe 18 Iulie Jeroen a murit intr-un accident, ciocnindu-se frontal cu un autocamion.
Era pe drum spre casa, conducand un AMI 8 si se pare ca a adormit la volan, a intrat pe contrasens si s-a lovit de un camion.
Avea doar 32 de ani!
Odihneasca-se in pace!
Nu mai intrasem de ~ o saptamana asa ca am aflat abea acum - inca un pasionat citroenist a murit!!
Cei dintre voi care ati mai citit forumuri internationale de Citroen, in special GS, GSA, Ami, 2CV, DS, poate ati auzit de Jeroen Cats din Olanda.
Acesta era un entuziast Citroen cu state vechi, ocupandu-se de reconditionarea 2CV-urilor. Avea si un site bine pus la punct.
Pe 18 Iulie Jeroen a murit intr-un accident, ciocnindu-se frontal cu un autocamion.
Era pe drum spre casa, conducand un AMI 8 si se pare ca a adormit la volan, a intrat pe contrasens si s-a lovit de un camion.
Avea doar 32 de ani!
Odihneasca-se in pace!
Ultima oară modificat Joi 26-Iul-2007 17:11 de către eugenro2001, modificat 1 dată în total.