Vibratii masina la 110-130
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
he he...sa vedeti intamplare...
masina a venit cu michelin originale...
la 120 000 au trebuit skimbate si am cumparat niste puscarii de pirrelli, niste junghiuri...
sa nu cumparati in viata voastra pirrelli ca sunt tzepe garantate...
dupa 50 000 au trebuit skimbate si normal, am cumparat michelin...
le-am montat si echilibrat si intre exact 110 si 130 facea ca o dacie ultra obosita...
normal, m-am dus cu razboi peste aia de mi le-au vandut si echilibrat si mi-am luat banii pe echilibrare inapoi....
aa, am uitat sa va spun, astia aveau scule profesionale si o gramada de oameni...
m-am dus la un alt service de roti si ala mi-a zis ca ii platesc numai dupa ce fac o proba...
asta avea un junghi de aparat veki de cand bunica fata mare...
le-a echilibrat perfect...am facut teste pana la 190 km/h...
morala.....nu intrati in panica, eu o facusem, sculele sunt jumatate din meserie, dar kiar daca ai scule ultraprofesionale, daca esti varza cu meseria tot degeaba...
masina a venit cu michelin originale...
la 120 000 au trebuit skimbate si am cumparat niste puscarii de pirrelli, niste junghiuri...
sa nu cumparati in viata voastra pirrelli ca sunt tzepe garantate...
dupa 50 000 au trebuit skimbate si normal, am cumparat michelin...
le-am montat si echilibrat si intre exact 110 si 130 facea ca o dacie ultra obosita...
normal, m-am dus cu razboi peste aia de mi le-au vandut si echilibrat si mi-am luat banii pe echilibrare inapoi....
aa, am uitat sa va spun, astia aveau scule profesionale si o gramada de oameni...
m-am dus la un alt service de roti si ala mi-a zis ca ii platesc numai dupa ce fac o proba...
asta avea un junghi de aparat veki de cand bunica fata mare...
le-a echilibrat perfect...am facut teste pana la 190 km/h...
morala.....nu intrati in panica, eu o facusem, sculele sunt jumatate din meserie, dar kiar daca ai scule ultraprofesionale, daca esti varza cu meseria tot degeaba...
Si eu mi-am rezolvat problema, dupa ce am schimbat reesapatele de iarna cu michelinurile de vara, am facut echilibrarea, am indreptat o janta si tot prost mergea.
M-am intors inapoi si de data asta mi le-a echilibrat pe o masina mai noua cu monitor, si a stat omul de acolo cam 20 min la un cauciuc. Prima oara nu i-a luat mai mult de 5 minute de roata.
Acum merge perfect si sunt foarte multumit ca nu a trebuit sa mai schimb nimic.
M-am intors inapoi si de data asta mi le-a echilibrat pe o masina mai noua cu monitor, si a stat omul de acolo cam 20 min la un cauciuc. Prima oara nu i-a luat mai mult de 5 minute de roata.
Acum merge perfect si sunt foarte multumit ca nu a trebuit sa mai schimb nimic.
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”