Probleme avute in perioada de garantie de 2 ani

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 15-Iun-2007 15:11

B25BUY scrie:E absurd... da' ma rog, am mai auzit, la un prieten cu un Ford, s-a bagat tot asa prin apa...si ala are gura de aer pe jos pe undeva....si a tras apa in motorul diesel....de l-au schimbat la Service complet...asa ca va dati seama....

Da' ar trebui gandite mai bine masinile astea...sa poti trece prin orice apa rezonabila ... fara sa trebuiasca a -2-a zi sa mergi la service.

Ai si tu dreptate, numai ca masinile astea au fost concepute pentru vest, unde canalizarea chiar functioneaza. Am mers in Germania pe autostrada cu 190 pe ploaie. Asfaltul nu se uda pentru ca avea "microfisuri" (din alea de le repara videanu in fiecare an).
La mine in zona nu mai functioneaza nici un canal. Pur si simplu inghite apa pina se umple si gata, apa merge pe strazi urmind legile gravitatiei.
Ginditi-va doar ca masinile astea au doar un scut de plastic la motor (de multe ori insuficient pt RO) si atit.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 15-Iun-2007 21:48

da...care au si scut...din cate am inteles C3 vine fara scut...iar eu nu i-am pus scut !!!

Intre timp am fost la ATS, unde am fost tratat cu spatele. Efectiv! Am sunat dimineata am vorbit cu un flacau destul de amabil, mi-a zis sa vin cand am eu timp ca se rezolva, apoi am mers la servici, pe la 4 am carmit-o iute-iute la ATS Pipera. Acolo , cei 2 domni de la Receptie f. nedumeriti, "nu-si mai aminteau" de mine. Si-au exprimat regretele pentru ca nu ma pot ajuta, nici macar cu o programare sub pretextul ca nu merge sistemul, ca si cum era asta problema mea si ca nu au tehnicianu'... va cam imaginati , cum suna replicile "a la Romania", "ca nu e baiatu", "ca nu putem". Intr-un final, culmea tupeului a fost sa-mi propuna sa las masina la ei in parcare, dar sa nu le las cheile, si sa mai vin luni o data sa vad daca ma pot programa, ca si cum eu sunt "Manda calaretzu" pe drum tot timpul. Nu am lasat masina, ma tarasc cu ea asa cum pot. Si sa incerc luni sa -mi fac o programare, dar cred ca o sa cer o confirmare pe FAX sub semnatura si stampila lor.

Ce sa mai...se vede ca traim in Romania, si ca suntem serviti de 2 lei...
Dar am inteles ca vine Citroen pe bune in Romania, ca -si deschide un full branch pe aici si se inchide ATS. Voi stiti ceva ???

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 15-Iun-2007 22:28

B25BUY scrie:Ce sa mai...se vede ca traim in Romania, si ca suntem serviti de 2 lei...
Dar am inteles ca vine Citroen pe bune in Romania, ca -si deschide un full branch pe aici si se inchide ATS. Voi stiti ceva ???

eu am tot auzit ca ar cadea guvernu' si se organizeaza anticipate :lol: si nimic
eu cred ca ATS e beton pe piata romaneasca si citro nu are forta si interesul sa-i clinteasca de unde sunt; in schimb noi vom plati in service/pret piese/pret achizitie pe langa cota dealer-ului o noua cota micuta si pentru citro romania, sa traiasca si ei.
parca ford s-au implicat in acelasi mod...a dat vreun dealer faliment? nu
suntem o vaca grasa buna de muls

ps de saptamana viitoare ma stramut la ct, ahhhh, adio ambuteiaje, adio gropi, pasaje, deturnari, borduri, cafturi pentru locul de parcare adio videanu&vanghelie
hello mazare :twisted:

si scuze pentru offtopic
Cosmin
high energy music expression

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Lun 18-Iun-2007 10:21

m-am bagat si eu cu citromobilul intr-o balta d-aia imeensa. sincer nu aveam ochelarii la mine, si desi toate masinile din fata mea au evitat strada respectiva cu exceptia unul Jeep, am decis sa o iau pe-acolo!!!!:D
apa era de inaltimea rotilor si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca am mers 400m prin acel lac fara sa se opreasca motorul, fara sa intre pic de apa in masina!! acum sunt mandru de citromobilul meu:P
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Lun 18-Iun-2007 13:49

pai de oprit nu mi s-a oprit nici mie...da' acasa, mai tarziu, dupa inca vre'un sfert de ora...mi s-a oprit...de fapt nu s-a oprit , ci merge pe avarie...nu trage, da sa moara, sta ralantiul la 500 rot... de'astea !

In rest e ok, si nu apa inauntru...

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Joi 21-Iun-2007 08:20

Am fost ieri la Citroen. S-a rezolvat problema. A fost un injector.Trebuie sa va spun ca la ora 13 am lasat-o acolo si la ora 17 am luat-o. Nu m-a costat nimic, s-a facut pe garantie.
Mi se pare oricum destul de ciudat , sa schimb deja al-2-lea injector la masina asta. Primul l-am schimbat la 4000 Km si iata, al-2-lea la 30.055 Km. Iar astea ca benzina proasta, sunt povesti...e clar. Toate masinile merg cu benzina de acelasi fel si nu prea sunt probleme. E adevarat ca eu schimb peste 3300 ture, vitezele, urc intr-a-2-a pana la 60 la ora...dar astea nu ar trebui sa afecteze injectoarele.
Si in ultima jumatate de an , am alimentat numai cu benzina de la ROMPETROL de 98, cu care masina se impaca foarte bine.

Voi ce parere aveti ?

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Joi 21-Iun-2007 08:24

Este destul de ingrijorator ca in 30.000 km sa schimbi 2 injectoare.

off topic: Nu inteleg de ce turezi atat de mult motorul pentru a trece dintr-o treapta de viteza in alta?

craso
pasionat

Mesajde craso » Joi 21-Iun-2007 08:38

Benzina recomandata pentru c3 nu este de 95? :?:

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Joi 21-Iun-2007 09:20

pai il turez...pentru ca cuplu maxim este la 3300 rot , iar puterea maxima la 5250 rot. In acest interval motorul lucreaza cum trebuie.

craso
pasionat

Mesajde craso » Mie 11-Iul-2007 10:48

Desi speram sa nu am nici o problema cu masinuta mea , tot nu am scapat fara sa schimb o bieleta antiruliu la doar 13000 km, bineinteles pe garantie.

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Mie 11-Iul-2007 17:34

Craso,se auzeau ceva zgomote pe acea parte pe care ai schimbat bieleta??
Ultima oară modificat Mie 11-Iul-2007 23:12 de către mariuss, modificat 1 dată în total.
^
^

craso
pasionat

Mesajde craso » Mie 11-Iul-2007 21:01

Da se auzeau incet dar pe masura ce am mers cu ea asa se auzeau din ce in ce mai tare. Apoi am bagat-o pe rampa si am descoperit ce trancanea.Cu cateva zile inainte sa o schimb , uneori , ma speriam cat de tare batea la drumuri cu denivelari si gropite.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 13-Iul-2007 20:21

Benzina recomandata pentru C3 este RON 98 !

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Sâm 14-Iul-2007 08:03

Ieri am fost la ATS cu 2 probleme :

1. Aeroterma de interior facea un zgomot puternic incepand cu treapta 2.
2. Farurile mi se aburesc.

Aeroterma face zgomot dupa ultima revizie facuta la ei, joia trecuta.
Ma rog, si o las ieri, se uita , o desfac ei ,ma suna si-mi spun ca a fost o hartie prinsa acolo, absorbita din torpedou. Asa ca ATENTIE ! Nu lasati hartii volante in torpedou ca patiti ca mine. E drept, eu o tin mai mult pe nivelul 4.

Iar cu farurile , ei zic ca nu etansau bine capacele alea, dar la o ora jumate dupa ce am plecat de la ei, unul din faruri era "mat" de abureala. Deci nu au putut sa-mi remedieze problema. :( Dar mai am garantie pana in noiembrie si o sa merg la ei pana se remediaza complet.

andiboy
simpatizant

Mesajde andiboy » Sâm 14-Iul-2007 08:41

care ai, frate, c3 de 1,1? vreau sa stiu si eu daca auzi un suierat in a doua si a treia. eu il tot aud de la o vreme si vreau sa ma duc sa vad ce are. nu e permanent, dar mai pune pe ganduri

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”