servis in Constanta??
Moderator: Echipa Tehnica
servis in Constanta??
Cunoasteti in Constanta un servis mai serios sau mecanic priceputi pe bx,citroen.
la costanta nu sunt mecanici , cel putin in citroen sa numai aud de costanta . eu persoanal am cumparat un citroen cu carte service in constamta si cand am dus masina la un adevarat meserias ..............am injurat si sper sa nu mai in jur la ei , mecanici de toata pleasna , asta e prerea mea si nu o schimb . daca incep cu amanuntele nu mai termin sa-mi vars nervii de atata incompetenta . parerea mea e sa cauti alta zona 

-
- pasionat
Service-ul dedicat, cel al ALPHA MOTORS, e jenant.Singurii bine intentionati si meseriasi erau unul : METIN.Acum se pare ca si-a bagat picioarele si a plecat.Iar cei ramasi, Dumnezeu cu mila.Sambata am fost cu a mea la revizia obligatorie la 2500 km.Dupa ce m-au tot plimbat ca au multe masini, ca nu au timp etc mi-au urcat masina sus pe rampa si la vreo 10-15 minute am iesit si eu sa vaz ce fac la masina. TOTI mecanicii stateau pe niste banci, mancau pizza si beau suc.Dupa 20 de min vine boul de la receptie, mananca si el o felie de pizza, da masina jos de pe rampa si sanatate.Niste jegosi murdari, de-abia astept sa-l sun pe patron, pentru ca el mai este cat d cat chitit sa faca ceva ca lumea!
servis in Constanta??
Mai fratilor da rau am ajuns,mĂŁ mai uit pa Discovery si cind ĂŽi vad pĂŁia frate ce masini fac de te doare mintea si mai ales din ce vechituri????
Oare ĂŁia nor fi tot oameni...........
-
- RETRAS LA PENSIE
Re: servis in Constanta??
sunt baieti buni sincer si meseriasi...cezar63 scrie:Mai fratilor da rau am ajuns,mĂŁ mai uit pa Discovery si cind ĂŽi vad pĂŁia frate ce masini fac de te doare mintea si mai ales din ce vechituri????
scz`atii sunt nou pe aici.Singurii bine intentionati si meseriasi erau unul : METIN el era receptioner dupa informatiile mele te inseli amarnik zaudimabogdan scrie:Service-ul dedicat, cel al ALPHA MOTORS, e jenant.Singurii bine intentionati si meseriasi erau unul : METIN.Acum se pare ca si-a bagat picioarele si a plecat.Iar cei ramasi, Dumnezeu cu mila.Sambata am fost cu a mea la revizia obligatorie la 2500 km.Dupa ce m-au tot plimbat ca au multe masini, ca nu au timp etc mi-au urcat masina sus pe rampa si la vreo 10-15 minute am iesit si eu sa vaz ce fac la masina. TOTI mecanicii stateau pe niste banci, mancau pizza si beau suc.Dupa 20 de min vine boul de la receptie, mananca si el o felie de pizza, da masina jos de pe rampa si sanatate.Niste jegosi murdari, de-abia astept sa-l sun pe patron, pentru ca el mai este cat d cat chitit sa faca ceva ca lumea!
si dupa informatiiile mele la 25oo nu iti face mai nimik la masina verificari vizuale..etc am fost si eu pe akolo nu sunt toti meseriasi dar....
-
- pasionat
Se vede ca esti angajat de-al lor: doua posturi, in prima zi de activitate si tocmai pe forumul service-urilor Citroen din Constanta.
Si , foarte tare, imi mai dai si pm sa-ti zic ziua, ca tu crezi ca aburesc, doar doar ti-oi da seama cine sunt.E, azi cand te-ai du la munca, ai vzt.poate ca aveti un client pe care-l cheama la fel.Ei bine , DA, eu sunt.Patetici
Daca n-ar fi domnul Manole, patronul, v-ati duce de rapa la cata nesimtire si lehamite zace prin voi.Dealtfel, METIN a plecat scarbit de sistemul de lucru Citroen si era mai mecanic de 100 de ori decat oricare de pe acolo.Intamplarea a facut sa descopar chiar cand aveam probleme cu prima masina, ca sora lui era vecina cu mine si am avut in felul asta posibilitatea sa mai aflu 1-2 chestii, destul de folositoare.
Si da, receptionerul, dupa ce am fost la el, a venit si el inauntru in service, si-a luat o bucata de pizza , a mancat un pic, in timp ce manca a manevrat pedala ( sau ce-o fi facut el) elevatorului, a dat masina jos, a scos-o afara si mi-a dat-o.
Ce m-a deranjat foarte tare, a fost ca in timp ce eu efectiv ma uitam la masina, ei mancau, iar eu i-am lasat ptr. ca vazand ca doar au stat dupa ce au ridicat-o pe elevator poate mai au de lucru la ea, dar nu mi-au dat masina decat 30 de minute mai tarziu, in conditiile descrise mai sus.
Si in 2006 cu prima masina am asisitat la o faza aproape la fel: desi programul service-ului scria doar 09-17 deschis, la 12-12.30 era pauza de masa.
Imaginati-va cam 4-6 insi asteptand in fata usii service-ului si care vad ca toti mecanicii lasa tot balta, se urca in masina personala si se duc sa-si ia adidasi in timp ce unii mananca linistiti pe o bancuta intr-un colt.
Si , foarte tare, imi mai dai si pm sa-ti zic ziua, ca tu crezi ca aburesc, doar doar ti-oi da seama cine sunt.E, azi cand te-ai du la munca, ai vzt.poate ca aveti un client pe care-l cheama la fel.Ei bine , DA, eu sunt.Patetici
Daca n-ar fi domnul Manole, patronul, v-ati duce de rapa la cata nesimtire si lehamite zace prin voi.Dealtfel, METIN a plecat scarbit de sistemul de lucru Citroen si era mai mecanic de 100 de ori decat oricare de pe acolo.Intamplarea a facut sa descopar chiar cand aveam probleme cu prima masina, ca sora lui era vecina cu mine si am avut in felul asta posibilitatea sa mai aflu 1-2 chestii, destul de folositoare.
Si da, receptionerul, dupa ce am fost la el, a venit si el inauntru in service, si-a luat o bucata de pizza , a mancat un pic, in timp ce manca a manevrat pedala ( sau ce-o fi facut el) elevatorului, a dat masina jos, a scos-o afara si mi-a dat-o.
Ce m-a deranjat foarte tare, a fost ca in timp ce eu efectiv ma uitam la masina, ei mancau, iar eu i-am lasat ptr. ca vazand ca doar au stat dupa ce au ridicat-o pe elevator poate mai au de lucru la ea, dar nu mi-au dat masina decat 30 de minute mai tarziu, in conditiile descrise mai sus.
Si in 2006 cu prima masina am asisitat la o faza aproape la fel: desi programul service-ului scria doar 09-17 deschis, la 12-12.30 era pauza de masa.
Imaginati-va cam 4-6 insi asteptand in fata usii service-ului si care vad ca toti mecanicii lasa tot balta, se urca in masina personala si se duc sa-si ia adidasi in timp ce unii mananca linistiti pe o bancuta intr-un colt.
si dupa pizza n-au ras si-un pumn de seminte d-alea bulgaresti in punga albastra? ca marlania n-are limite prin service-urile "de mari firme".
n-ai vrea sa stii ce se intampla si prin service-ul Cardinal Motors, au avut mentori ai naibii de buni la PORO
asta e, suntem modele de eficienta si constiinciozitate.
n-ai vrea sa stii ce se intampla si prin service-ul Cardinal Motors, au avut mentori ai naibii de buni la PORO

asta e, suntem modele de eficienta si constiinciozitate.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Treaba cu pauza de masa e perfect legala si trebuie respectata.In plus, fiecare om are nevoie sa si manance ca sa dea randament.E adevarat ca unii angajati vin la munca ca la pensiune si irosesc din timpul alocat muncii, pt.mancat, cumparaturi, se duc la buda de 20 de ori...doar ca sa treaca timpul.Si asta se intampla acolo unde mecanicii nu sant platiti in functie de realizari.
In schimb, nu e admis sa mananci de fatza cu clientii, in timp ce lucrezi, sau sa te sui cu mancare in masinile clientilor.
Toate astea se intampla fiindca angajatii nu sant platiti cum trebuie.Astfel oamenii capabili pleaca la un alt loc de munca mai bine platit si nu raman decat gunoaiele....trantorii pe care nu-i ia nimeni si care muncesc ca pe timpul comunistilor....Exact aceeasi nesimtire fara margini, exact acelasi tras de timp, exact aceeasi incompetenta....
Si patronii stiu asta, dar nu fac mai nimic, fiindca sant constienti ca platesc prost si nu au cum sa ceara mai mult.Aici e prostia si lacomia romanului...Vrea "sa se scoata" cat mai tare si sa nu plateasca mai nimic.
Da-i frate omului un salariu pe cinste (sa nu mai aiba grija banului si sa nu mai traiasca in mizerie....cu adidasi peticiti....murdar si bolnav fiindca acasa nu are de niciunele) si peurma ii ceri sa se alinieze la un standard.Nu se aliniaza....il dai afara si aduci altul cum trebuie.
Va asigur eu ca daca oamenii ar fi platiti cum trebuie, ar face treaba.Iar care nu....la spatii verzi.
.Se gasesc oameni care sa vrea sa munceasca cum trebuie, daca sant bine platiti.
In schimb, nu e admis sa mananci de fatza cu clientii, in timp ce lucrezi, sau sa te sui cu mancare in masinile clientilor.
Toate astea se intampla fiindca angajatii nu sant platiti cum trebuie.Astfel oamenii capabili pleaca la un alt loc de munca mai bine platit si nu raman decat gunoaiele....trantorii pe care nu-i ia nimeni si care muncesc ca pe timpul comunistilor....Exact aceeasi nesimtire fara margini, exact acelasi tras de timp, exact aceeasi incompetenta....
Si patronii stiu asta, dar nu fac mai nimic, fiindca sant constienti ca platesc prost si nu au cum sa ceara mai mult.Aici e prostia si lacomia romanului...Vrea "sa se scoata" cat mai tare si sa nu plateasca mai nimic.
Da-i frate omului un salariu pe cinste (sa nu mai aiba grija banului si sa nu mai traiasca in mizerie....cu adidasi peticiti....murdar si bolnav fiindca acasa nu are de niciunele) si peurma ii ceri sa se alinieze la un standard.Nu se aliniaza....il dai afara si aduci altul cum trebuie.
Va asigur eu ca daca oamenii ar fi platiti cum trebuie, ar face treaba.Iar care nu....la spatii verzi.

-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002
service bx
Scuze cezar am vazut tarziu mesajul tau; pt bx ai trei baieti buni pe hidraulica inca activi si unul bun pe mecanica. Sunama la 0731567002 .Bafta!
-
- pasionat